*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (148)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Laura, mami de Dimitri si Eleni...cu cantaritul si noi am avut surpriza: pe tudor ni l-au dat acasa cu 3000gr dupa cantarul de la maternitate (aiurea! nu cred ca l-au cantarit). La o saptamana il cantaresc pe cantar Balantza proaspat imprumutat si surpriza...Tudor avea 2840gr (de 2 zile papa deja bine la san, de unde am dedus ca iesise din spital cam cu 2750gr). Acum sunt multumita ca in 19 zile a luat 830gr.

mami de Ozi si Tudorash

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Ginettetrebuie sa fie bine toti copilasi nostri!
Eu am comandat marturii si crucuilite de pe site-ul gesica.ro. Joi le-am platit si acum sa vedem cand or veni...sper sa fie ok.

Poze
Poze Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Alina (kalos),

Stiu site-ul; dar cu site-urile mi-e cam teama sa n-am surpriza sa arate altfel "pe viu"; de-aia prefer sa le pipai inainte sa le cumpar (pasarele, ce sa fac?!)

Nu stiu dak tu sau altcineva a intrebat de centru de activitate (covoras cu jucarii); stiu ca Lala_D a cumparat unul de la Tiny Love (exact ca cel postat de Ellenuta) si spunea ca e incantata de el; si eu tot din ala vreau sa-i cumpar buburuzei.

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

nu stiu ce sa fac am facut proba cantarului 2 zile si se pare ca bebelina mea este o mareee puturoasa, nu manca mai mult de 80g la o masa, pusa la ambii sani(15-15 min), 400g/24 ore, media 40g/la o masa. se pare ca din cauza aceasta nu a luat in greutate decat 150g intr-o saptamana. laptic este, dupa ce termina ea de papa eu ma exprim si scot ceva. am incercat sa-i dau dupa masa si cu biberonul lapte muls, o data l-a papat pe tot pe nerasuflate, alta data nu a vrut deloc. oare de ce papa atat de putin?

Mari de Daria Maria

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Raca, cum mai sunteti? si-a mai revenit bebe? de unde stii ca i-a scazut hemoglobina din cauza incopatibitatii de grup sanguin?
multa sanatate si ai incredere in Doamne Doamne ca va fi totul bine

Mari de Daria Maria

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Centru de activitati au si la Ikea, costa 100 de lei. Doar ca eu nu l-am vazut, a luat insa sora mea pentru o prietena si mi-a spus ca e dragut!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

joi noaptea ne-a cazut buricutul!si azi cand am schimbat fata buricutul a sangerat un pic! a mai patit cineva asa?ce s-a intamplat?imi nraspundeti si mie va rog,ca nu stiu ce sa fac!!!!

gabrittza si bebe Daria Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Nemary din pacate nu stiu daca si-a mai revenit bebe sau nu pt ca anemia asta nu se manifesta vizibil inca. Doar prin analize de sange ne putem da seama cum stam si astea le facem o data pe saptamana. Stiu de incompatibilitatea de grup din spital. copilul a facut mai intai icter fiziologic si in urma analizelor au observat si anemia. Din ce am mai citit si eu pe net e o problema comuna a mamelor care au grupa O1 cu copii A2 sau B3. La noi e O1 cu A2. Boala hemolitica a nou nascutului (ca asa se cheama) o pot face si copii cu RH pozitiv cu mame cu RHnegativ atunci cand a aparut imunizarea in sarcina. Culmea e ca si noi avem RH-ul diferit dar analizele au zis ca nu au aparut anticorpi in timpul sarcinii. Acum cine stie...e posibil sa se fi adunat cele doua (grupa si RH) si sa fi iesit anemia asta care nu vrea sa cedeze deloc. Mai vedem sapt viitoare...poate totusi nu ajungem la transfuzie de sange..
Gabrittza si lui Razvan dupa ce i-a cazut buricul i-a mai sangeat putin. Curatam cu spirt si puneam pudra de Baneocin. Cred ca vreo saptaana am mai gasit sange uscat pe buric. dupa care s-a oprit de tot. NU te ingrijora ca nu e o problema doar sa cureti bine si sa pui pudra ca sa se usuce de tot.

Mami de Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

gabrittza, dezinfectezi, usti bine si gata!

da, centru d-ala de activitati avea si bruno. va arat deseara ce are sacha.

iri, creata, beizanutsa si carmilia, pupici la o luna!

ellenua, salivez!

nemary, in stomacelul ei nu incape mai mult. da-i acelasi san la 2 mese. stii tu, 80g de apa, sau de lapte nu e acelasi lucru, deci nu te necaji pt cantitate!

noi am fost la cumparaturi, lawaterloo. ceva ca pitestiul pe langa bucuresti doar ca... e invadat de englezi si scandinavi. frate ce magazine sic! m-a ros invidia si ciuda. primisem un bon cadou de la colegii sotului de 200 de euro intr-un magazin car epe mine nu ma inspira deloc (varianta de bruxel) ei... am fost vrajita efectv in asta din waterloo. i-am luat si lui sacha parc de distractii, o chestie care canta pt maxicosi si un pelduts (investitie cam proasta da-l vroiam io) pt iesit afara. cadou pt bruno de ziua lui (neshte instrumente muzicale - vai de sfecla noastra) si pt modelat plastelina nist eutilaje. toata gashca e termina,a, bruno stranuta si taic-sau ma cearta. nu-i bai, io-sfericita:))

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

Raca, nu stiu daca te ajuta... eu am grupa A2 si sunt nascuta din mama cu grupa 01 si tata cu A2. am avut icter mecanic la nastere si m-au pus la bronzat vreo 3 zile. in rest am fost ok, nu am avut probleme. iti tin oricum pumnii, sa dea Domnul sa fie totul bine!

Mergi la inceput