*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (148)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Angi f frumoase invitatiile! Noi nu am mai reusit sa facem invitatii ca pana ne intalneam cu toata lumea sa le impartim, trecea botezul...
Fetelor, la mine cand a venit pediatra pt prima data, i-a scos fetei manuselele, sosetele si caciulita. Mi-a spus sa nu i le mai pun. "Cand o scot afara ce ii mai dau? trei caciuli si nu stiu cate sosete?" Manuselele sa nu i le mai pun sa se invete si ea cu degetele, si sa i tai unghiutele, sa nu mai ascult tot felul de babisme...Ii mai pun o caciulita doar timp de o ora dupa ce ii fac baitza, pana i se usuca bine perisorul.
Si ca tot va plangeti de bubitze, de ce sa nu ma plang si eu? Vad ca astazi i s-a umplut in special obrazul drept de bubite. Sper totusi sa nu fie din astea cu care v-ati chinuit voi nu stiu cat timp...Mai stau pana maine sa vad cum evolueaza si o sun pe pediatra.

Poze
Poze Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

miri ti-am trimis o reteta de tort diplomat pe PM!

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

SI PTR CA AZI ESTE 23 .. AVEM SI NOI CATIVA SARBATORITI DRAGI!!

IRINUKA, sa-ti traiasca rareselu care azi `face o luna si sa fie sanatos! sa-i treaca bubitele si sa va aduca numai bucurii!

CREATA multe luni inainte draguta mariuca! sa fii sanatoasa si norocoasa caci frumoasa esti oricum!

nu vreau sa le uit nici pe Carmilia si pe Beinazutza .. sa va traiasca comorile si sa fie sanatoase!

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deiutz spune:

Buna ziua!
Imi pare rau ca nu am mai scris de multicel, dar mititica mea ma lasa fara pic de energie. Deja am inceput sa ma obisnuiesc cu noptile (si zilele) nedormite, cu foiala, cu plansul (cand se chinuie sa faca kk pentru ca avem colici), cu mancatul aproape incontinuu (nush daca e mancat sau placere de a sta cu tzitzi in gura). Dupa ce mancam ca haplea dam uneori afara, incepem sa sughitam si o luam de la capat...CAm asa decurge ziua la noi..sau mai bine spus noaptea, ca ziua dormim. De ex. acum astept de vreo ora si ceva sa se trezeasca sa iesim la plimbare!
Am si eu o intrebare pentru cele care aveti bb mai maricei...Cand i-ati scos voi prima oara afara? Ati asteptat sa se implineasca cele 40 de zile? Eu una am scos-o afara inca de la inceputul saptamanii si am asteptat atat pentru ca a fost frig afara. Nu de alta dar s-a intalnit sotul meu cu o vecina "amabila" care i-a spus ca o sa avem f multe probleme cu fata din cauza ca nu am asteptat sa se implineasca 40 de zile. HAAAA???

In alta ordine de idei..avem si noi bubite ca niste cosulete pe un obrajor, pana acum nu i-am dat cu nimic, sa dau oare cu bepanthen? Numai crema sau merge si unguient?
Stiu ca mi-ati cerut poze...dar nu stiu sa le pun...Ma ajuta si pe mine cineva?
PUP fetele! Si sa nu uit, noi astazi facem 3 saptamani! Asa mari am crescut:D

Deiutz, mami de Ana Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Buna ziua fetelor,

Am intrat repede sa vad ce mai faceti..

Angi...te rog mult sa imi spui si mie cum se numeste covorasul ala colorat cu jucarii si de unde l-ai cumparat? Multumesc mult

Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

Mergi la inceput

deiutz toate am trecut prin ce treci tu .. si inca trecem. trebuie sa strangem din dinti si gata .. or sa treaca toate astea. e greu dar e minunat de frumos sa fii mamica!!

ptr pozute, trebuie sa-ti faci cont pe un site unde poti sa incarci .. eu folosesc webshots ca mi se pare super usor. mergi pe webshots.com si in dreapta sus dai click sign up for free .. urmezi pasii, faci cont si incarci pozutele. ai grija sa dai public acces la cont ca sa-l putem accesa noi .. bafta!

alina nu stiu ce centru de joaca are angi dar uite AICI unul superr .. eu din asta imi comand saptaman viitoare, si lala are la fel. sa citesti la detalii sa vezi cate face.

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

quote:
Originally posted by deiutz

Buna ziua!
Imi pare rau ca nu am mai scris de multicel, dar mititica mea ma lasa fara pic de energie. Deja am inceput sa ma obisnuiesc cu noptile (si zilele) nedormite, cu foiala, cu plansul (cand se chinuie sa faca kk pentru ca avem colici), cu mancatul aproape incontinuu (nush daca e mancat sau placere de a sta cu tzitzi in gura). Dupa ce mancam ca haplea dam uneori afara, incepem sa sughitam si o luam de la capat...CAm asa decurge ziua la noi..sau mai bine spus noaptea, ca ziua dormim. De ex. acum astept de vreo ora si ceva sa se trezeasca sa iesim la plimbare!
Am si eu o intrebare pentru cele care aveti bb mai maricei...Cand i-ati scos voi prima oara afara? Ati asteptat sa se implineasca cele 40 de zile? Eu una am scos-o afara inca de la inceputul saptamanii si am asteptat atat pentru ca a fost frig afara. Nu de alta dar s-a intalnit sotul meu cu o vecina "amabila" care i-a spus ca o sa avem f multe probleme cu fata din cauza ca nu am asteptat sa se implineasca 40 de zile. HAAAA???

In alta ordine de idei..avem si noi bubite ca niste cosulete pe un obrajor, pana acum nu i-am dat cu nimic, sa dau oare cu bepanthen? Numai crema sau merge si unguient?
Stiu ca mi-ati cerut poze...dar nu stiu sa le pun...Ma ajuta si pe mine cineva?
PUP fetele! Si sa nu uit, noi astazi facem 3 saptamani! Asa mari am crescut:D

Deiutz, mami de Ana Ilinca

Eu pe Caz l-am scos afara inca din prima saptamana . Am riscat , dar nu mi-a spus nimeni ca nu e voie . Iar el rezista bine-mersi . De fapt doarme . De unde si pana unde e chestia cu 40 de zile ca eu n-am auzit de ea !? Aici copchiii scot nasul in lume inca din prima zi de viata , cand ies din spital . Ca doar nu cresti o floare de sera , ci o fiinta umana .

Acuma tu fa cum crezi . Eu de multe ori il tratez pe asta mik ca pe un adult . Doarme fara caciulita , fara sosete , la 19 grade . In sac de dormit . Il scot la cumparaturi , il plimb prin supermarket in carut , mergem la circa pentru consult , la moasa . Si el nu zice nika , doarme .

Hooooooopa , alarma de lapte ce da pe-afara ! Ia se trezim dusmanul pentru pranz !

Pupici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

irinouka, abia atept sa mai crestem sa ne vedem in herastrau!

creatza, multumesc pentru info de pediatru. da, te rog da-mi pm cu detalii. inca nu sunt convinsa daca sa o schimb pe actuala, dar just in case....

fetelor, de ce apare dermatita asta cu care va tot luptati? :(

angi, finuta invitatia. imi place.

Anca D. cu bebe

Calin Alexandru (21.01.2008)
www.flickr.com/photos/ancadiana/" target="_blank">Poze

Rezumatul nasterii

www.youtube.com/watch?v=fexj6VN4N9A" target="_blank">Filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

La multe luni frumoase bebicilor de mami Iry, Creatza, Beinazutza si Carmi!!!

Azi noapte am trecut la dresaj fara sa vreau: Tudor era mancat, schimbat si vroia sa doarma dar nu reusea...l-am luat in bratze, pe umar dar chiraia continuu...obosita mar l-am bagat la patuc si evident au inceput urlete nervoase. Dupa vreo 10 minute...am adormit. Dimineatza sotul mi-a zis ca Tudor a urlat cam juma de ora si apoi a adormit. Acum l-am dat la aer pe balcon...e papat, schimbat, sta la caldurica si sper sa-i fie bine!
L-am cantarit aseara si raportam: 3580gr. S-a mai incarnat si bebelushul meu!!!!

Iry, Ozi a avut jupuieli dupa urechiushe. Initial am dat cu ulei dar nu am mai avut rabdare si m-am dus la farma chitita pe Bepanthene...farmacista mi-a dat insa Nidoflor si a mers superbine (am dat-o de 4 ori dimineatza si seara). Scrie despre chestia asta si in Mama si copilul.

Honey, mami...sa fii fericita alaturi de puiutz, de sotz si de bebicii care vor urma!!!!!!!!!!!

mami de Ozi si Tudorash

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ciao fetelor,

Alina (kalos)
, nu te mai gandi la chestii negre; e o tragedie ce s-a intamplat cu fetita aceea, dar nu e cazul bubulinei tale.

Tina, stiu cum e cu starea nahpa: capu' sus, trece si asta

Fetelor, m-am intalnit cu fotograful - am stabilit tot (sunt asa de fericita ca mi s-a luat o piatra de pe inima).
Mai am sa ma duc sa caut cruciulite si marturii.

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze

Mergi la inceput