Fibrom uterin (20 )
Raspunsuri - Pagina 5
Mada28 spune:
Felicitari Bluel! Sunt tare fericita pentru tine. cazurile noastre seamana foarte bine. Sa stii ca eu in timpul sarcinii am luat exact acelasi tratament ca si tine (ac folic, utrogestan si ulei de peste) , am avut un fibrom de 10 cm si nu m-a durut nimic. Si tie iti doresc sa nu ai dureri si sa ai un baietel sanatos si frumos.
Noi suntem bine.Luca a facut 6 luni si e un mare smecher. Eu ma simt bine cu toate ca am un fibrom de 10 cm. Luni merg la Bucuresti sa vad daca a involuat. Oricum daca nu-mi face probleme nu vreau sa-l operez. Cine stie ... Minuni se intampla.
Eu, Bluel si alte fete suntem dovada vie.
Nu va pierdeti speranta.
Bluel, sarcina usaoara si bebe sanatos
Pupici
Mada si Luca (26.09.2007)
kiki_cri spune:
Bluel, felicitari pt bebe care va fi un BAIETEL ai o in burtica, te felicitam toate.Ma bucur ca esti tare si te lupti cu "monstruleti" si nu ii lasi sa iti supere bebelul. Esti un adevarat model pt noi toate care desi avem fibromul ne dorim copii, si sa dem peste cap pronosticurile doctorilor. Sunt sigura ca si Arinna are acum mai multa incredere.
Inca odata sanatate la toate fetele si sa ne implinim dorintele.
kiki_cri spune:
Bluel, felicitari pt bebel care va fi BAIETEL!!!.
Ma bucur f tare pt tine, si ne dai si noua speranta!!!Eu o sa ma rog pt tine sa fie totul bine. Sigur asa va fi. Ce bucurie ne aduci si noua!
Mada, ma bucur ca ai revenit, eu sunt noua aici, dar ti-am citit povestea. Sa-ti traiasca bebelul!Si multa bafta la ce vei face sa il "rezolvi" pe monstruletul de 10 cm.
Pupici la toate.
arinna spune:
Slimatei, Kiki, Bluel multumesc mult pentru cuvintele de incurajare si intr-adevar am simtit ca nu sunt singura - chiar aveam mare nevoie acum.
Inca mai sunt intr-o satre ciudata, oricum si medicul e destul de dubios, bine ca e bun la taiat macar, eu pe hol radeam si ziceam ca seamana cu un nazist. saracu'el a fost dragutz dare primul om pe care-l vad "rece" asa cum se zice ca sunt englezaii sau nemtii.Pana acum nu am sesizat sau chiar nu m-a deranjat, imi place cand fiecare isi vede de treaba lui-macar aparent.Dar asta imi inspira mereu asa o senzatie ciudata, parca nu explica destul si abia astepta sa scape sa iesim...cred ca este un medic bun dar am eu perceptia asta , poate neintemeiata dar nu am cum sa o evit. la el am ajuns de la altul, un mosulica , pe unde am stat inainte.Ciudat e ca daca nu ai oarece sanse de facut bb normal nu te-ar recomanda pentru ferzilizare ca pierzi banii - ei stiu ca aici lumea se gandeste f mult la asta si din cate stiam nu te-ar trimite chair asa"beton" .Si se bate cap in cap cu mentiunea de histerectomie.Adica am de ales, daca nu mai continui cu bb pot sa ma gandesc la histerctomie- cum vine asta?
Asa ca "nazi"mi-a facut-o, plus sotul meu a inteles ca eu m-am impacat cu ideea, ca nu am nimic impotriva sa scot uterul si sa adopt un copil in loc sa mai incercam noi tot posibilul. Mie nu prea imi place sa ma exteriorizez si eram cu fata spre medic, imi venea sa plang adica eram oarecum socata dar al meu sot nu a vaut decat ca dadeam aprobator din cap- de fapt mie nu imi era straina ideea si de aceea,intelegeam ca existasi varianta asta; cum am iesit de acolo am zis ca ramane sa adoptam un copil, pt ca eram demoralizata si asta ar fi fost ultima sansa,adoptia, iar el a zispe momant "nu" apoi mai tarziu, ca ne mai gandim. Acum, cat timp sa incerc cu fertilizarea , cand sa ma opresc, cand sa adoptam, ca varsta ne preseaza?Mie mi-ar fi placut sa ma intrebe mai multe,ce gandesc, daca vreau inseminarea, daca imi aseum riscul...normal ca vreau dar am totusi o teama de avort si complicatii.oricum o sa facem programarea si o sa vedem ce va urma.Deocamdata stau cusuta dupa laparo, ma dor ovarele desi cica sunt OK acum,mai am unele dureri cateodata si nu stiu ce anume e dar mai astept,maine abia se implinesc 2 saptamani de la histeroscopie si laparo.
Va pup pe toate,si va multumesc din nou pentru suport
Mirela,
Mada28- ma bucur ca sunteti binesi ca fibromul nu iti creaza probleme...
kiki_cri spune:
Arinna, Doamne ce te inteleg! Inteleg perfect prin ce treci, si stiu ca e f greu, dar ma bucur ca vrei sa salvezi o viata care a fost abandonata, care nu a cerut sa se nasca...a aparut fara voie proprie, si a fost parasita, dar tu o vei salva...asa sa te gandesti. Si sunt sigura ca vei avea parte de iubirea copillui si tu iti vei putea "descarca" iubirea materna pe acel sufletel. In privinta sotului tau, ce sa zic...sunt f sigura ca te iubeste, dar barbatii nu pot intelege prin ce trecem noi...ei nu stiu ce simtim noi..si nici nu au cum...asta e...dar sunt sigura ca dupa ce ii va trece "socul" isi va reveni si veti ajunge amandoi la un accord. Ma bucur ca esti f hotarata cu ceea ce vrei sa faci mai departe in viata...si nu stai sa iti plangi de mila. Te pup si te admir!.
Bluel, cum mai esti cu sarcina?Sper ca totul e ok...Doamne ajuta, suntem alaturi de tine trup si suflet.
Laura, esti mai bine acum?
Mada, ai mai rezolvat ceva cu fibromul? Pupici la bebe!!!
La celelalte fete si multe bucurii!!!
KIKI
slimatei spune:
arinna sunt alaturi de tine...DD sa aiba grija de tine...
bluel sarcina usoara in continuare..multumim... si ma bucur cand te vad asa optimista ..parca ma vad pe mine .. eu una asa ma observat ..cel putin la mine asa a functionat..
chiar daca viata merge ca ...kk... dara daca o iei asa cum ai vrea sa fie..cred ca ajuta...pe mine m-a ajutat...
sa mergi inainte chiar daca stii ca va fi greu..
sa speri chiar daca nu prea ai sperante.. sau sunt mici ..
eu punctam pe acele 10% la suta care mi se oferea si nu restul de 90% ..alea nici nu le bagam in seama trebuia sa fac asa.. altfel nu puteam merge inainte...
am luat partea buna intotdeauna chiar daca paharul era mai mult gol decat plin eu il vedeam mai mult plin fìdecat mai mult gol..cred ca intelegeti..
acum eu tb sa plec ca ma cheama datoria... dar va las in sperantza ca-mi urmati exemplu... va aveti grija de voi ..si nu disperati ca viata se intoarce intotdeauna ca q... in sensul bun ...nu uitati !
Stefania X2 ... sunt crestina!!!
avem masinutza noua :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!
avem poze la concurs... cu 2 copilasi ...
nu sunt ai mei, dar sunt tare frumusei
ne dati un vot.. va rugam frumos!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> 2 picaturi,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
kiki_cri spune:
Salut fetelor. Azi cautam ceva tratamente naturiste pt fibrom si uite ce am gasit http://www.naturaplant.ro/forum/topic.php?start=120&id_topic=1377. este vb de un anunit medic Andrintoiu din Tg. Jiu, care trataeaza naturist fibroamele si problemele de fertilitate. Eu una sunt tentata sa incerc chestia asta.
Sper ca nu va suparati ca v-am dat linkul asta, daca stiati deja scuze...Dar poate sunt printre voi care nu stiat de acest doctor care trateaza naturist.Eu o sa mai intreb si acolo...si cand o sa aflu mai multe va spun si voua.
Aici mai jos e un link cu un interviu da de acest doctor.http://www.evenimentul.ro/articol/apiterapia-si-infertilitatea-feminina-0.html.
Va pup.KIKI
nicooleta27 spune:
Buna fetelor, nu am citit nimik din urma o sa-mi fac timp si pentru asta. Nu am mai scris de mult, s-au intamplat multe, m-am mutat cu ai mei, tata e greu,,,cancer pulmonar, noduli la inima, cancer in gat, intr-un cuvant metastaza dar momentan si-a revenit. Cred ca cel mai mult conteaza ca m-am mutat cu Irina aici,o vede toata ziua tipand , jucand si infloreste si el dar nu stim pana cand.Acum a realizat ca viata e asa frumoasa alaturi de cei dragi si,,,plange.
Eu sunt bine, Irina e un ingeras , creste, merge in premergator, merge tinuta de mana, doamne ce a mai trecut timpul, ma uit la poze si nu-mi vine sa cred.
Citesc din urma si revin cu informatii luni.
tlaura spune:
Kiki, multumesc de intrebare! Da, sunt mai bine acum; am fost si la control si totul e ok. Mai trebuie sa fac inca un echo peste o luna, sa vada ce e cu chistul de pe ovar.
Eu sunt inca speriata; imi mai trage cate un junghi cand e frig, dar sper sa nu fie nimic.
Tu ce ai mai fcaut?
Arinna, te chinui prea mult, draga mea! Si fizic si psihic. Pentru linistea ta si a sotului, poti sa incerci un FIV, si sa vedeti ce se intampla dupa aceea. Eu zic ca ai sa reusesti (simt eu asta)!
Va pup pe toate fetelor, si va doresc tot binele din lume. Si mai ales...cate un bebe frumos si sanatos celor care si-l doresc!
kiki_cri spune:
Laura ma bucur ca esti mai bine. Si multa sanatate in continuare. Am intrat pe linkul cu pozele tale si vreau sa zic ca esti fff frumoasa!!! si ai un copilas superb! te felicit din toata inima pt famila pe care o ai...cred ca esti f mandra de ei.. Eu sunt binisor...nu stiu de ce mi-a intarziat ciclul cam mult adica inca nu mi-a venit...si mai mult ca sigur este din cauza anticonceptionalelor pe care le iau acuma...si care au un continut hormonal total diferit de ceea ce luam inainte sa stiu de fibrom. In rest sunt ok...cum zici tu mai simt o sagetare cand e frig in zona cu fibromul...dar in rest nu ma deranjeaza, cu toate ca eu fac mult sport. Pupici.
Nicoleta,, imi pare f rau pt tatal tau, cred ca iti este f greu...si imi pare rau ca trebuie sa suferi, bine ca o ai macar pe Irina si te mai bucuri de ea si tatal tau la randul lui e impacat ca si-a cunoscut nepotica. Doamne da sa fie mai bine. Te pup si curaj.
Arinna cum mai esti?
Le salut si pe Micha, Bluel, Slimatei.
Pupici la toate.
Si la restul fetelor multa sanatate si pupici.