Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (89)
Raspunsuri - Pagina 5
bikmaria spune:
buna ziua
vreau si eu sa urez un calduros
LA MULTI ANI ! pentru
sot de SIM
tata de SABINA
si pentru MAMA care astazi implineste o frumoasa varsta
bikmaria spune:
fetelor ,va multumesc mult pentru urarile de sanatate ,ma simt mai bine ,am baut multe ceaiuri ,lichide ,am luat ceva pastile ,dar la medic nu am ajuns ,trebuie sa merg saptamana viitoare sa-mi fac analizele obligatorii si voi face atunci ceva investigatii ,asta doar daca ma va mai durea ceva ,daca nu ....
PICIULE ,DANIELLE multi ,m-ati binedispus
MELANIA un buchet mare de prntru o mamica greu incercata ,sa fiti fericiti alaturi de micutul vostru mult dorit .
CUSCRA spor la treaba si mult succes ,totul va iesi asa cum va doriti
Yaia spune:
Salutare, fetili!
Ieri nu am mai intrat, dar motivat. Am mers cu Tudor la cursul de dans si apoi putin la un magazin, toate bune si frumoase! Ies din magazin si ma ia o durere de cap, asa bursc, de maaaama! Trec si il iau si pe sot de la serviciu si in masina imi vine sa vars, noroc ca il trecusem pe hubby la volan. Am ajuns acasa si, pentru ca Tudor dormea, am tras si eu un pui de somn si ne-am trezit abia la 7 fara 20, fres si eu si Tudor. Cred ca mie mi s-a tras de la conserva de peste pe care am mancat-o prea repede si cu prea putina lamaie.
Asa incat imi cer scuze ca nu am putut intra sa urez la multi ani sarbatoritilor, dar o fac acum: sa fiti sanatosi si bucurosi multi ani de acum inainte! (Ieri a fost si ziua lui tata, mi-am amintit la 23:30 si l-am sunat, dar il am pe Tudor de scuza acum!).
M-am distrat cu surubul si cu povestea Melaniei (partea ca sotul a asistat la 2 nasteri fara voia lui)! Si mi se pare aiurea ca in Romania nu lasa sotii sa asiste la nastere. Eu nu stiu ce m-as fi facut fara husband. Adica stiu ca m-as fi descurcat, dar nu ar fi fost la fel fara el, chiar m-a ajutat enorm.
Si multa sanatate tizului fiului meu in continuare. Noi am avut noroc, Tudor a fost bine dupa nastere, am avut eu febra mare (peste 40) cu frisoane, dar mai bine eu decat el. Nici acum nu stiu de unde era febra!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Yaia spune:
Luy, parca tu intrebai de parola si username-ul pentru albumul foto. User e papanashi2007 si parola o stim toate!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
danuta36 spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Bravo Marta! cred ca fost f frumos sa te poti sarbatori in trei
la multi ani si sotulet de Sim.
Tot azi(21 februarie) e si ziua lu tata, baiat bun, a facut 2 fete cucuiete, :) are 2 nepoti trazniti si la final de cariera s-a mutat cu serviciu in Anglia:)
si io care ma cred plafonata la 28 de ani, ptiu:))))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina la multi ani tatalui tau!
danuta36 spune:
quote:
Originally posted by melaniatud
Buna dimineata!
Se pare ca azi dau eu cafeaua pt ca e cam liniste pe aici...
Numia eu sunt nelinistita pt ca Tudor a facut vaccinul ieri si i-a scazut drastic apetitul. Am vazut ca asta e prima reactie trecuta in prospect dar tot ma ingrijorez pt ca a papat 300 ml de lapte ieri, pireul de mar si 100 ml cu cereale.Dar azi dimineata de cand s/a trezit refuza orice ii ofer desi a baut 160 ml la 2 noaptea.
A mai patit cineva asa?
Ce sa-i fac?
Are si putina febra (37 cu 6) ...i-am dat Panadol... el e vioi dar nu mananca.
Cat dureaza simptomele astea?
Melania, mami de Tudorica fara frica
http://community.webshots.com/user/melaniatud
Nici Miru n-a mancat prea bine dupa vaccin,dar si-a revenit dupa cateva zile,febra n-a facut deloc..
greyeras spune:
Melania imi pare rau ca ai trecut prin asa suferinta .
Si al meu sot a facut la fel, a mituit pe toata lumea numai sa fie aproape de noi, numai ca el a vazut cum o opera pe o tipa de cezariana inaintea mea si cand am iesit din sala de operatii cand a venit sa ma vada plangea si el si mama de m-am si speriat. Am crezut ca a patit fetita mea ceva. Cand colo el era impresionat dupa ce vazuse prin ce trece o femeie sa de-a nastere unui copil si i-a povestiti si mamei cum decurge o cezariana.
Am vazut si noi ca va incuscriti pe aici, asteptam si noi oferte, nu ca n-am avea, dar mai ne gandim.
Astept si eu sa se trezeasca fata sa iesim la plimbare, e super frumos afara.
Mamica fericita de Ana-Adelina (24.09.2007)
diwana spune:
Buenos dias si de la noi.
La multi ani cu intaziere:
Marta frumoasa si mamica fericita de Mirunica
Sotz de Sim
Tati de Sabinuta
Karina de emma76
Sabina Teodora de Diciu
si La multi ani (fara intarziere):
Miruna Ioana de Lia_B
Mihai Sebastian de ceamica
Andrei de aeperju
Giulia de cristina85ss
Alexandra Elena de a_alinta
Mami Mishuta
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
gabitz78 spune:
melania - . totul e bine cand se termina cu bine, nu?
yaia - ai avut o indigestie, nu?
maria - si multa sanatate. ai grija cu rinichii, ca nu-i de joaca....
pup pe toata lumea.
o zi buna in continuare.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
angipangi spune:
la multi ani sarbatoritilor gata am plecat la plimbare aseara am lasat-o in funduletul gol si domnisoara imediat a facut o rasucire si a fost pe burta cu o manuta sub ea dar inapoi nu a putut oricat sa chinuit dar eu sunt fericita are mama o fetita mare
mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora