Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (89)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Si acum stiri: Noi (adica cel mic) avem adenoidita purulenta si angina acuta. Si pt. acest diagnostic am facut o calatorie ieri dimineata pana la Tg. Mures, ca doar pediatra lui nu putea sa vada asta saptamana trecuta la control, mai ales ca ii spun de doua luni de zile ca Rares nu e bine, ca are o tuse productiva de care nu scapa. Sper, sper ca nu au aparut si alte complicatii. Am inceput tratament cu Augmentin 2/zi si Nurofen 3/zi.
Acum imi fac si mustrari ca nu am stiut/simtit ca e bun tratamentul pe care l-am primit de la alt dr. din Bistrita acum exact o luna si care consta din Augmentin si Panadol (deci cam aceeasi branza), insa cum pediatra lui mi-a spus ca nu cazul si cum personal sunt impotriva medicamentelor, am decis sa nu ii dau tratamentul respectiv. Daca i-l dadeam probabil acum era bine. De duminica simptomele lui s-au si schimbat. Pana acum avea doar tusea productiva, de duminica insa este ragusit si pe langa tusea umeda mai are si o tuse seaca, in timpul noptii mai ales. Fain!!!!!!!
Cam atat de la noi. Va dorim multa, multa sanatate ca-i buna decat toate. Si acum dupa aceasta faina rima de incheiere va predau legatura.

Melania, misto faza cu sotul tau "student la medicina", Mi-am imaginat faza si am ras tare bine.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Diwana, sanatate multa lui Rares! Hai ca va fi bine, incredere sa mai ai in doctorii astia...Va pup dulce!

Picio, pupam tare ginerica!

Melania, frumos ai povestit!

Dani, sigur ca i-am dat cu gel pt gingii, dar sa stii ca mare branza nu am facut, cred ca doare pur si simplu...

La Multi Ani sarbatoritilor de azi! Sa ne traiasca!

Noi asteptam doctorita, pe alnga toate belele, acum are niste secretii nasoale in gat...abia respira biata fata!Si nici la aspirat nu mai razbesc cu ea! Off!!!!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Felicitari iepurasilor, voinicilor/voinecelor care stau in funduletz, si dulceticilor care stiu sa-si faca entertainment-ul singurele ( a se citi 'care se dau in leagan' )

Mergi la inceput

Gabriela, o pup si pe Sara si pe tine. Saracuta, imi imaginez cum a plans la interventie. De la ce o avea acum secretiile din gatut? Offf, of. Sper sa-i treaca si sa nu mai aveti si alte belele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Ne-am intors de afara!!! A fost asa cald si bine ...i-a priit lui Tudor.
Da, asa e, cand totul se termina cu bine nu mai conteaza ce a fost!!!
Acum suntem baieti mari si frumosi

Multumesc fetelor pt aprecierile legate de povestire.
Tin sa subliniez sotul meu lesina la propriu cand i se ia sange... naliyele pt casatorie au fost trucate si cu toate astea s-a autodepasit in situatie de criza si a participat activ atat la nasterea propriului fiu cat si la cele doua fetite nascute natural... Radem acum ca peste ani poate iese Tudor cu una din fetele alea

Acum intelegeti de ce ii spun baiatului meu Tudorica fara frica... pt ca e curajos mancal-ar mama!!!

Melania, mami de Tudorica fara frica
http://community.webshots.com/user/melaniatud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Diwana tb sa recunosc ca ne-a sprijinit f mult doctora cu care am nascut si fiul ei. La ora 9 dimineata veneau grupe de studenti la salile de nastere li insotitorul era fiul d-nei doctor asa ca nu i-a fost greu sotului meu sa se dea drept student la medicina dar restul medicilor si asistentelor nu stiau nimic... bine spre seara s-au prins pt ca domnu student nu parasea etajul

Iar halatul era inscriptionat cu numele universitatii de medicina sa para credibil...
In fine recurgi si la chestii de acest gen cand nu iti e permis accesul... Mentionez ca sunt niste reguli draconice in spital eram singura mamica cu taticul alaturi... celelalte comunicau cu tatii prin intermediul infirmierelor.
Si sotul meu le-a cumparat la colegele de salon tot ce aveau nevoie (si chestii femeiesti)... era asa comic

Asta e Romania

Melania, mami de Tudorica fara frica
http://community.webshots.com/user/melaniatud

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by melaniatud

bine spre seara s-au prins pt ca domnu student nu parasea etajul
Pai era un student extrem de dedicat. Facea studiu de caz non-stop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

fetele cum fac si eu rost de melodia aia LA VACA LOLA??
ma poate ajuta cineva?
Cris e tare agitat si eu rupta!HEEEELP!!!!!!1

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Tot pe fuga..chiar daca nu reusesc sa recuperez integral...

Sabina ma bucur tr victoria obtinuta...asa da

Danielle nu zicai ca-ti place la munca...ma doare sufletul ca o las acasa, dar totusi trebuie sa recunosc ca-mi face bine o schimbare de peisaj.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

andreea...intra www.dump.ro/download.php?id=MWVjY2NjMDcxOGViNjU4MjM5OGE2MTQ3YWU2MWRlNTk=&download=true" target="_blank">aici parola vmkriss

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput