Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (89)
Raspunsuri - Pagina 7
devylla spune:
slaba miscare azi.
Ma duc si eu la nani.
V-am pupat!
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
diwana spune:
M-am logat pe webshot cu papanashi2007, si ma tot scoate explorerul. Imi da eroare si mi se inchide pagina. Numai mie mi se intampla?
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Sabina
raprotam o victorie (sperma nu temporara!)
mai Sabinescule... vrei una permanenta?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
La multi ani mishuta!
La multi ani sotu' lu' Sim!
=====================
carpatina spune:
{s] La multi ani mama' lu' Maria!
Mai ce batalie pe ziua de azi.. toata lumea (afara de mine) are un aniversat? Mananc si io' o felie de tort daca ofera cineva...
=====================
carpatina spune:
retroactiv.. La multi ani si tata lu' Yaia!
p.s. cand citeam ca ti s-a facut rau si-ai vomitat.. m-am gandit ca tre' sa te caut din nou pe la vreo odisee..
=====================
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Mai ce batalie pe ziua de azi.. toata lumea (afara de mine) are un aniversat? Mananc si io' o felie de tort daca ofera cineva...
Nici io n-am azi nici un sarbatorit (maine socru') dar dau o felie de tort in cinstea kg pierdute in cele 6,5 saptamani de dieta. Si mananc si eu cu tine una :)
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Sabina spune:
La multi ani si mami de Maria!!
taicamie azi, imi raspunde la mail, cica:
se oftoca miaca-ta ca eu platesc mai putin la autobuz si muzeu, vezi ce bine e sa fii batran?
hihihi, da io nu-l vad batran deloc, e f la curent cu toate, el ma invata orice tehnic LOL
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo