Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (89)
Raspunsuri - Pagina 16
cecilia L spune:
gata ma retrag la nani
Rox, bine ai revenit
Sim, vb Carpatinei, ce cauti aici, fugi la ''nani''
Noapte buna
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
gabitz78 spune:
rox - bine ai revenit pe meleagurile noastre!
cecilia - multumim de ponturi!
luy - felicitari pt dintisor. da, sunt de unica flosinta, pana le uda!sunt 5 la pachet, parca.
sim - spor la papica tizului stefan!
hai ca va tzuc pe toate...mi-e un somn...
noapte buna si linistita.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
magdaz spune:
Ca bine zisesi...la catzavenci cu tine.
#Eu cred ca ai putea face o emisiune de genu' matinalului de la guerilla, cu dobrovolschi..daca ii ascultzi, stii despre ce zic.
Roxana...wilkommen, sau cum se zice...ne-a fost dor.
Gabitz, mi-a placut faza cu spalatul pe cap.
carpatina spune:
Gata.. ma duc in pat.. ca Yaia mi-a trimis gogosi.. da' nu mai mergea dhl-ul si mi-a trimis cu rusii aia de-o vizitasera pe ea..
Si colac peste pupaza.. nici cu gogosi nu m-am ales.. ca le-au mancat pe drum nepricopsitii aia..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by magdaz
matinalului de la guerilla, cu dobrovolschi..daca ii ascultzi,
Nu bate guerilla pana aici...
=====================
magdaz spune:
quote:Nici pe net?
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by magdaz
matinalului de la guerilla, cu dobrovolschi..daca ii ascultzi,
Nu bate guerilla pana aici...
=====================
Felicitari pentru "maturizare", acu bagai de seama.
Roxana_G spune:
Bun, acum incep sa va citesc, de la cele mai recente mesaje catre cele din urma, sa vedem ce iese.
In primul rand tuturor sarbatoritilor de zilele acestea, bebici, mamici, tatici sau bunici, sa fiti sanatosi si sa aveti numai bucurii!
Betty, si eu am ars carnita lui Andrei de cateva ori, deci se mai intampla. Nu am apucat sa vad in urma ce si cum e cu diversificarea voastra, dar te rog sa imi spui cat mananca Mario cantitativ, ca am si eu o grija.
Celia, shoppingareala a fost super, copiii au fost foarte bine acasa cu mama. Ma rog, am eu o mica suparare, dar va povestesc mai tarziu, dupa ce ajung la zi cu cititul.
Carpatina, ce ma bucur sa citesc mesajele tale. Meritam un zambet la cat am oftat pe langa calculator.
Yaia, de despachetat toalele m-am descurcat eu, mai greu a fost sa ambalez la loc bietul computer.
Erina, cat de mult a crescut perimetrul? Sunt siguri ca masuratorile sunt ok?
Maria, te rog motiveaza absenta. Cat despre serviciu...mi-ai dat si mie de gandit. Mai am asa putin...
Diwana, imi pare tare rau ca Rares nu e bine, angina m-a ingrijorat. Multa sanatatea, sa speram ca acum cu tratamentul potrivit se va face bine repede.
Gata capitol 89. Sap mai in urma.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by luy
Am uitat sa va spun : ieri a aparut si dintisorul nr.2 !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
micutza ochioasa si frumoasa!!!
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
Yaia spune:
quote:
Originally posted by danielle02
vaiiiii,ce uitasem
tati de yaia
sa fii sanatos si fericit,nu in ultimul rand iubit !!!
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
Multumim!
Sper eu ca e iubit, a ramas el vaduv acum mai bine de 10 ani, dar are 7 nepoti si speram sa compenseze!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
sim_stoian spune:
Carpatina, suntem faultati amandoi. Nu-i nici urma de chef de altceva. Stefan s-a trezit ieri noapte la 12, 1, 3, 6, 7, de aia i-am dat cereale in seara asta - de la 7 nu a mai dormit. Si eu si sotul am fost zombie azi, inca nu ne-am revenit. Acum stam intr-o lancezeala placuta, ne e lene sa si vorbim Recuperam maine seara, sper sa se regleze musiu cu somnul daca ii servesc cereale, desi am tot zis ca nu o sa ii dau...
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list