Timisoara, Impreuna...pentru Matza Emma! (84)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Simo bancurile cu soacre,Doamne Fereste sa nu ajungem sa gandim chiar asa ca atunci o luam razna,cel putin eu sigur.
Dana mie nu imi dedici vreun macho de macho din ala,ca stii cum stau la capitolul asta doar .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

spor la exersat! bey, ati semnat protectia muncii????? sa nu va accidentati in cimpul muncii!
da bey, mi-a facut masaj! da, utilajul imi trebe cit nu e bogdan pe acasa, tu ce credeai???!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

mi-a trebuit...

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

claudia, iti trimit dedicatia pe care am primit-o eu de la dana, ala cu biberonul!

Mergi la inceput

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by katik

claudia, iti trimit dedicatia pe care am primit-o eu de la dana, ala cu biberonul!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

am asa un feeling ca www.brad-pitt-top10-photos.com/Brad_Pitt_famous_Hollywood_actor_and_film_producer_pictures.html" target="_blank">asta o sa-i placa Claudiei
merge mama, merge? bun de pus pe rana?

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

mariaa, pai ce sa mearga, cafeaua aia?????

Mergi la inceput

bei, ti-e ti-a intepenit spatele sau dejtu pe cursor cand l-ai vazut?! da in jos pe mouse mama

pentru Emma

noi, impreuna

Mergi la inceput

am vaz't na!!!!!! da' mie acuma mi-ar trebui cafea nu cel care tine cafeaua!

Mergi la inceput

io nu m-as supara sa-mi aduca Figo, de ex., cafiaua...iuiuiuuuuuu, pe cuvantu meu!!
ar fi de acord si ungurashu meu, pe bune !
sari si tu peste detalii acuma, na! vrei cafia, ia cafia!

pentru Emma

noi, impreuna

Mergi la inceput