Timisoara, Impreuna...pentru Matza Emma! (84)
Raspunsuri - Pagina 8
claudia74 spune:
Simo bancurile cu soacre,Doamne Fereste sa nu ajungem sa gandim chiar asa ca atunci o luam razna,cel putin eu sigur.
Dana mie nu imi dedici vreun macho de macho din ala,ca stii cum stau la capitolul asta doar .
katik spune:
spor la exersat! bey, ati semnat protectia muncii????? sa nu va accidentati in cimpul muncii!
da bey, mi-a facut masaj! da, utilajul imi trebe cit nu e bogdan pe acasa, tu ce credeai???!!!!
Mariaa spune:
mi-a trebuit...
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
Mariaa spune:
quote:
Originally posted by katik
claudia, iti trimit dedicatia pe care am primit-o eu de la dana, ala cu biberonul!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
am asa un feeling ca www.brad-pitt-top10-photos.com/Brad_Pitt_famous_Hollywood_actor_and_film_producer_pictures.html" target="_blank">asta o sa-i placa Claudiei
merge mama, merge? bun de pus pe rana?
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
Mariaa spune:
bei, ti-e ti-a intepenit spatele sau dejtu pe cursor cand l-ai vazut?! da in jos pe mouse mama
pentru Emma
noi, impreuna
Mariaa spune:
io nu m-as supara sa-mi aduca Figo, de ex., cafiaua...iuiuiuuuuuu, pe cuvantu meu!!
ar fi de acord si ungurashu meu, pe bune !
sari si tu peste detalii acuma, na! vrei cafia, ia cafia!
pentru Emma
noi, impreuna