Timisoara, Impreuna...pentru Matza Emma! (84)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ana, merci de oferta pentru spinarea mea, da le "cedez" oferta lui Katik si Laurelu, pe ele le doare spatle, poate isi revin dupa tratamentul tau, asta doar daca pe Kati nu o tenteaza www.tc.ro/images/D61PX-15_in_action1.jpg" target="_blank">asta mai mult...

Maria, biberon zici, no atunci, pentru tine dedicatie speciala

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Cum ziceam,Claudia draga....cand te apropii de 40 incepi sa numeri neuronii pe deshte...cel putin asa-i in cazul meu
Deci matale esti cu sagetatorii...hm...

Aha,Dorisake,vedem fata noua de Aida diseara....buuuuuuun!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

quote:
Originally posted by danitin

Ana, merci de oferta pentru spinarea mea, da le "cedez" oferta lui Katik si Laurelu, pe ele le doare spatle, poate isi revin dupa tratamentul tau, asta doar daca pe Kati nu o tenteaza www.tc.ro/images/D61PX-15_in_action1.jpg" target="_blank">asta mai mult...

Maria, biberon zici, no atunci, pentru tine dedicatie speciala

Avem si poze noi

Danaaaaaaa....ce-i cu buldozerul ala??????E pentru masaje?
Si nu ma mai joc:doar Simona primeste dedicatii d-alea???????

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Pai nu zicea Kati ca de asa ceva ar avea nevoie ca sa isi revina, ma refer la utilaj. Cat despre Figo, sorry dar Mariaa are exclusivitate, si l-a adjudecat oficial cu muuuult timp inainte.

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

....blizdiboance, vorba lui Dorisake, sa mor io!!!...
lucreaza frate daca mai poti acu' ....

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

'dedicatii' pentru Laura si Claudia (sper sa gustati gluma)

<< De ziua soacrei, Mitica se prezinta cu un pachetel intr-o mana si cu o pusca in cealalta.
- La multi ani, mama soacra! Ti-am adus o pereche de cercei de aur.
- Multumesc, ginerica. Da' cu pusca ce vrei sa faci?
- Paaaiiii..., de gauri in urechi nu ai nevoie? >>

<< Vine Bula fericit de la inmormantarea lu' soacra'sa si cand da sa intre in casa pac o scandura de la acoperis ii cade in cap. La care Bula , uitandu-se spre cer : -Ai si ajuns , scarba !? >>

... sa va mai treaca de amar!

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Katik, Lore, Laura?!?!

atat va trebe sa lipsiti deseara....dati cu ketonal, ketorol, banderas si bodyguarzi si ce mai stiti pe spinare...iar tu Lore, cat poti stai cu Laurelu'...hai, misca fundu la raport!!! altfel...

pentru Emma

noi, impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

mariaa, lucreaza tu, da' vezi la ce lucrezi!!!
dana, nimerit mama, aia imi trebe, adica acel utilaj!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by katik

dana, nimerit mama, aia imi trebe, adica acel utilaj!!!

cica utilaj.......iti imprumut io utilaju dedicat de Dana,numai sa-ti revii (in fire si-n simtiri)

nu-ti mai trebuie nici ulei de masaj..pe bune!
te vede Bogdan, stii cum vine acasa?!

pentru Emma

noi, impreuna

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by katik

zici tu ceva acolo...cred ca-mi coace ceva al meu...fu' de acord prea repede cu bucataria, acuma ma viziteaza la birou sa bem o cafa...hmmm, chestii prea suspecte chiar si pentru el
cat despre restul...lipsa de antrenament se simte dupa tot balamucul cu spitalele asa ca ne-am ales cu julituri, mai trebe sa exersam

pentru Emma

noi, impreuna

Mergi la inceput