Timisoara, Impreuna...pentru Matza Emma! (84)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Zi si tu la ele Katik ce chefuri au de dimineata, Laura m-ai spart cu poza aia dubla,sa mor de nu ma dor ochii,slaninuta,omleta si branzica au fost numai bune si cornuletele la fel,da ce-i cu Celine si cu patul ala sexy,ai planuri azi,sa inteleg ca sari peste intalnire si treci la altceva ,stie si Clau ce-l asteapta .
Dana de martisor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Claudia asa fac fetele astea in ziua de intalneala.
Se ranjesc e lesina in fata pc-ului... si continua si acolo.
Partea proasta e ca daca plecam toate spre casa se continua distractia pe mess ... zici ca nu suntem normale

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

da bey claudia, veselie mare in zona, se vede ca vine we si intilneala. io nici macar nu pot sa ma bucur, cu intepeneala mea.
dana, sar'na pt poza da' la halul in care ma simt cred ca ar trebui sa treaca peste mine o chestie de aia care taseaza asfaltul ca sa pot sa simt ceva si sa aiba si efect.
cel mai bine mi-ar pica o plaja, soare, palmieri...ei, si maseurul, bineinteles dar intii caldura. multa caldura!si liniste, muuulta liniste!

Mergi la inceput

Aha dependenta deci,pai eu ce fac daca ma intalnesc odata cu voi si apoi din an in Pasti o iau razna stiind ca voi va distrati si eu nu ,hai ca nu-s egoista c'e la vie! Dar ne deschideti si noua apetit de chefuiala pe aici si apoi ne lasati cu ochii'n soare in timp ce voi continuati live. Katik baga o perna electrica la spate altfel nu te vad bine la intalneala,poate i se mai nazare la vreuna sa mergeti in Park Place de la Mall si atunci sa te fereasca al de sus si Laura la fel,tratati-va pana mai aveti vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare,

Bah da' scrieti, nu a incurcati...sunteti de belea....sa mor io!

Dano....pe tine te iau prima...ceapa ta de bandita!Laptop si calcalator roza,hai??????Pai doar tu nu crezi ca eu sunt dilita complet la cap sa-i arat Luanei pozele care le-ai postat...nu??????Te manca schinarea,femeie????Si lasa problemele,sa vezi tu ca toate-s cu rost pe lume si se vor aseza asa cum le e datul si te scapi...sa ai spor,dragule!
Claudia,la tine grele e trebile la tine acolo....nush zau ce sa zic ,macar asa de incurajare....ori taci si rabzi,ori le tragi capete in gura la toti...
Simonelule...grele problemurile cu scorpionii...ar trebui facuta o reciclare la Claudia,nu?Apropos,Claudia...dumneaoastra ce zodie esti????
Laurelu'...rilax....stiu ca nu mai poci,dar mai lasa-le naibii de grijile zilei,ca o iei razna.
Silvana...intreb si eu ca o nemernica ce ma aflu:nu-ti e dor de zilele de acilea?
Lore,deci tot cum am stabilit?
Anda...ne vedem,da?
Doris draghe.....expres te-am lasat la urma....mah femeie,vreau sa te intreb:tipa aia cu vaza,sa mor io!,cum pasea,cum calca,cum umbla,ca sa nu i se rastoarne lalelele de pe cap?"Primavara" e foarte misto...."Rapsodia"imi place mult...La chestia cu melcii cat ai muncit,mancati-as?Ce i-ai facut la aia pe fata,mah?Ice uomen????
Iar m-ai innebunit cu "Rosu si negru",ca si data trecuta mi-a placut mult.Si "model 1" e faina.Bah,de la "model 5" mi-a placut burta goala....sexoasa tipa..."Modelu' 6" e tare elegant.Baaaaaaahhhh,ce fata are aia in "model 8",zici ca-i vaduva neagra,sa mor de nu...(nu te superi,nu?)Coafura e faina,mi se pare complicata si greu de lucrat."Model 9" e bestial....imi place de mor.No,am gatat vizionarea,una peste alta...foarte faine lucrarile lu' matale,Doris draga....esti artista,fara nici un misto.Bravo tie!

Nah,gashca,sa va pupe mandea....si mai vorbim.Ne vedem azi...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Na, fetili, ne vedem la 18 la Mall, la trotuarul rulant, nu mai fac lista, da va rog sa veniti.
Nu mai mergem la mezzo, ca iar ne paste oarece la noapte...cautam alt bar...
Cine aduce aparat foto? ca ne desfigureaza Claudia si cu Silva, daca iar nu facem poze...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Bey Ano pai nu am zis io ieri ca va curentez cu niste sageti din pacate nu pe cine trebuie
Da,da sa iasa acum in fata responsabila cu pozele nu dupa aia sa va puneti toate palma'n fund .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Da,mah Claudia si io ti-am zis ca la mine n-o sa ai nici un succes,ca am trait traiu' si am mancat malaiu,ca anu' asta trec la prefixul cu 4 si am depasit de mult faza cu fluturasii si nuantele de "ioz"...

Doris,unde ai plecat?

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Ana, plec la matzele sa le tund...si pe aia mica si pe aia mare...am luat si aparatul de pozat, sa surprindem operatiunea de infrumusetare...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Ano pai si atunci nu ai priceput ce zodie sunt sau ai luat-o deja pe mai rabdati pana deseara!

Mergi la inceput