Timisoara, Impreuna...pentru Matza Emma! (84)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

mariaa, sar'na! ma stradui! acu stau intr-o pozitie pe scaun cum un om normal nu ar putea sa stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

mi-e si frica sa intreb

m-am tirat si io la somn, tv si alte cele...cred ca tre' sa pun in aplicare sfatul Anei...see ia later aligator

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Fetelor , am fost azi cu Emma la pizza Hut ... si inainte sa plecam trebuie sa dam o tura cu scara rulanta in sus si in jos. Si am ajuns sus si -80% reduceri
Multe chestii 'ioz' frumoase si preturi bune , merita dat o tura chiar si pt voi , la Sprider
Emma si-a luat o gecuta de primavara si un hanorac care vine tare bine pe ea si o caciulica

la toate.

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Bey gagici cu dureri de sale schimbati pozitia
Nu trafalet Maria. Modelu ala care se aplica peste var se cheama cumva si nu pot sa-mi aduc aminte cum nici sa ma pici cu ceara

Somn usor!

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ooo, Maria, alt ton deja ... azi tu esti optimista de serviciu. Nu stiu exact de unde ai gasit putere dar ai preluat stafeta la marele fix. In sfarsit un om care ma incurajeaza in batalia vecini Calor calorifer ioz. Am fost la vecin, amenintari voalate (autor sotzu, nu eu, ca el le are cu diplomatia la finescu) ne-am asigurat ca nu face foarte mare caz. Luni merg la Calor sa vad exact cum sunt facute actele si, pe urma, om trai si om vedea.... Evident m-am mai calmat si pot sa judec limpede.... P.S crezi ca o sa-i placa Anei laptopu, sa-mi pun maine zgarda ca sa feresc jugulara?

Claudia pai al meu sotz stie ca e mai intelept sa ma lase in liniste pana ma calmez ca altfel risca sa-si ia blide nemeritate in cap - vorbind la figurat. Ce sa fac, am un temperament vulcanic, incerc sa-l stapanesc dar nu-mi iasa totdeauna din prima ... plus o tendinta de a-mi varsa nervii pe cine e mai aproape, chiar nevinovat (exceptie face doar spiridusul)Si da, frumoasa esti, tanara esti, la urma urmei ai putea face orice vrei, dar sunt copii si responsabilitatea creata de ei.

Katik, of, bag seama ca trebuie sa dau zor cu imbogatirea ca tie ti s-a pus serios de un maseur.

Aida, buna pizza? Sa va fie de bine, si bine ca a trecut burtica. Merci de pont cu reducerile.

Silva stiu cum se zice da am un lapsus...

Noapte buna!

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Haa mi-am adus aminte, rol se cheama, Doamne ce bine ca mi-am amintit ca altfel aveam cosmaruri toata noaptea

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by silvana75

Haa mi-am adus aminte, rol se cheama, Doamne ce bine ca mi-am amintit ca altfel aveam cosmaruri toata noaptea

Poze cu noi

... hai mah , si tu ai cosmaruri cand nu iti aduci aminte ceva sau nu iese ceva? si io

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Silva, pai rol, sigur ca rol cum sa se cheme?!
Dana, nu numai zgarda....fular, shal si tot ce ai prin casa sa-ti feresti jugulara pe mine si acuma ma dor ficatii de la atata roz pe ecran...Ana cred ca o sa dea in hepatita instant (Doamne Fereste, ptiu,ptiu!!!!!
cat despre temperament, Clau, ti-ar trebui un secol sa intelegi scorpionii...trebuie sa caut din urma...a zis Ana odata cumva...
da nu te speria tu de noi, suntem ca furiile..mult zgomot pentru nimic

hai ca fug, ne auzim mai tarziu!

tot n-am aflat care ati copilarit in Mehala...si io tot acolo

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

no neatza lume!
haideti de va dezmortiti! ca azi aveti zi lunga.

io tot intepenita rau, m-am trezit de citeva ori azi-noapte cu dureri in sale, crunt, dom'le, crunt!

iar acu colac peste pupaza, nici robi nu s-a culcat la loc dupa ce si-a baut laptikul, la 7.25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Mariaa multam de cafa, pai eu am citit la Geneza de Silvana a spus ca e din Mehala si eu nu departe de Mehala,unde ne jucam cu copiii de la casi,asa ziceam cand mergeam pe acolo la joaca si la mancat de dude si gradinita am facut-o tot in Mehala langa Biserica,da ma e rol ala dar ce iese pe perete e molarai,alea argintii ce sa faceau inainte pe la sate,farbuiala.
Cu spatele am si eu probleme de vreo 2 saptamani,naiba stie o fi vremea,imbatranim fetelor!
Deci Dana nu ati rezolvat nimic cu vecinul!Mariaa daca nu de acord toti locatarii nu se poate face nimic,din cate stiu eu,poate s-o mai fi schimbat ceva in 5 ani!
Laura ati rezolvat ieri cu tanti ptr ingrijire soacra!Ce ingrijire i-ai da eu la soacra-mea cate-o data .
Oi mai rezista eu cativa ani pana e si Andi mai mare si atunci om vedea,ori la bal ori la spital si uite asa trece tineretea si nu te bucuri de ea (adica eu)mi-e sa nu raman cu sechele din stresul asta.
Azi merg sa-mi scot buletin de neamt,la pasaport vad ca inca mai croseteaza ala nu e gata,sper sa fie in 3 sapt cand vreau sa vin in
Ro.
Aida faina zi ati avut voi ieri,v-ati si intolit super!Auzi si Emma e cu ioz ca m-ati capiat deja,da laptop si pc era cool parca vreau si eu unul asa ,sa inteleg ca va simtiti mai bine,a trecut putin raceala,sau de tot deja.
la toate o zi faina va doresc,de fapt voi o sa aveti asta seara chefuiala, Silvana esti pe baricade! Lormi la scarbici si pe altele sa nu va vad pe aici deseara,sper sa mergeti toate sa va distrati sau dastrabalati ,NU UITATI DE POZE!

Mergi la inceput