Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(104)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

'neatzaaa!!

Stela,Ririan, LA MULTI ANI FERICITI, NASTERI USOARE SI BEBEI SANATOSI SA VA DEA DD!! PUPICI MULTI DE LA NOI!!

HONEY, MULT NOROC, SA AI O NASTERE USOARA SI UN BEBE ANDREW DE NOTA 10!!

LUNY, in 37+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Cred ca are nr-ul ursuletei de tel.

Ma duc sa mai citesc cap asta....bai da' ce viteza bagati la scrissss!!!!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

AMR 2 SAPTAMANI!!!... sau cat vrea ADRIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Adriuta, ce comica ai fost cu shearshafu'

Pe mine singurul gand care ma chinuie la faptul c-o sa am baietel e ca nu stiu cum e mai bine de ingrijit putzica... Sa nu radeti!! Dar sunt atatea subiecte de discutii pe teme fimoza/circumcizie... ca nu stiu ce sa fac/zic...

Ioana
39+ si David

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Adriuta, multam de urari, si tie o nastere ca un fulg, si fara epiziotomie!!
Ccriss, vezi ca am scris la nasterea unei stele de Mendez!
Eu ma duc azi la control...sper sa fie colul inchis si fara alte probleme, Matty TREBUIE sa mai stea 2 saptamani macar la caldurica!!

DPN 11.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Adriuta, ai f multa dreptate. Nici eu nu iau masa de infasat, masa mea din bucatarie, pregatita pt asta, e f buna si comoda...sau, vorba ta, pe canapea. Salteluta da, e utila, dar masa inseamna inca ceva care ocupa spatiul. Mai sunt, vad, masute care se aplica deasupra patutului, dar pt pat de lemn n-am vazut. Parca Kya isi luase asa ceva, nu mai tin minte ca, iar vorba Adriutei, multe mai sunteti, frate...Si cu caruciorul ai dreptate, asta ziceam si eu azi-noapte in delirul meu de insomniaca, mai bine astept naibii pana in vara ca tot nu scot copilu afara prea repede si iau un carucior sport, usor de carat si ieftin la buzunar ca doar nu-i iau masina!

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Bafta tuturor fetelor pe punct de nascare si refacere rapida proaspetelor mamici!
Naty, sa-ti traiasca papusa de portelan!!! E o dulce. Eu la Alex faceam asa: in fiecare dimineata il stergeam pe fata cu fasa sterila cu apa fiarta, ochisorii dinspre coltul intern spre cel extern, pliurile gatului, dupa urechiuse, manutele (o sa vezi ce de scame aduna intre degetele:). Cu crema de fata il dadeam din cand in cand, cand era mai frig afara (el e nascut toamna tarziu) - Mustela, fiindca el e cu dermatita atopica. La el a mers ft bine Elidelul pt bubitele de fata, dar ala e special pt copii atopici.
Ela nu cred ca a fost inca la cumparaturi, vb sa mergem amandoua sa luam ceva pt doctorita noastra, pt 1 si 8 martie.
Adriuta, stai linistita ca te vei descurca tu cu baietelul...te vei adapta din mers la jocurile lui.
Numeioana, nu e mare vrajeala cu putica. Depinde de la copil la copil. Daca chiar are fimoza, il decalotezi si gata. Tot procedeul de igiena consta in decalotarea perioadica si spalarea putzicii.Alex a meu a fost decalotat la 2 luni. A avut putzica putin umflata 2 zile, i-am dat cu crema de galbenele si gata. Doar ca trebuie avut grija sa-l decalotezi periodic, ca daca nu se lipeste la loc. Mie mi se pare mai complicat la fete.
Mai citesc si revin.
Edit: mamipapatot - o prietena de-a mea are caruciorul Quinny si e SUPER MEGA MISTO!!!daca nu-l aveam pe cel de la Alex, ma bagam si eu la unul Quinny. Ea are si landou la el si e super comod pt bebe, si usor de folosit.

Deea27+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

LA MULTI ANI, STELA!!!! SA AI O NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!!!! SI DE ACU' INCOLO FARA CONTRACTII, NE-AM INTELES??

GO!!!HONEY!!!!GO!!!

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina32+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-8 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

ASadar, iata-ne la o pauza de sters pe jos si branzica Fagaras...sa va povestesc deci, ieri am avut ceva intalniri dupa care pe seara am fost la Ikea sa-i cumpar mobila lui Honey Bunny, ca mi s-a pus mie pata ca nu-s cat ma voi mai putea misca si atunci ce ma fac...ca trebuie sa pun eu labutza pe tot...din pacate, din toata gama, nu am luat nici patutul si nici dulapiorul cu usi pentru ca nu le aveau acolo, dar sunt la depozitul mare si in cateva zile vineeeeeeeeee...i-am luat deci corpul cu etajera si masuta de infasat si inca o etajera a carei functionalitate sincer nu prea o vad in afara de a o umple de cacatzisuri, dar era tare faina, asa ca...am luat si cateva cosuri de rachita, sa am unde depozita cosmeticalele, 3 prosopele mici si 2 mari pentru Honey, si cam atat...am facut traditionala halta la pijiturici si mancarici unde ce credeti, am vazut niste bebei deliciosi...o fetitza care statea in scoicutza pe cos si se uita asa cu o fatzuca dulce, ceva de genul ... care-i treaba baieti...si un baietel blondutz si scump foc, asezat intr-un carut la fel de scump...si la propriu si la figurat...vad ca l-au avut si cei de la b b lino, dar acum stocul e epuizat...mi s-a pus pata si pe asta, pana la urma trebuie sa ma hotarasc, oricum eu o voi lua pe Honey cu mine la birou destul de mult peste vara (e la curte si va fi grozav sa o tin mai mult la aer liber, mai ales ca e si vita de vie pe acolo si umbra)...asa ca imi trebuie si un landou confortabil si pana la urma asta e...baietelul asta avea varianta pe turcoize si era absolut demential...

http://www.quinny.com/quinny/productdetail.aspx?id=51

haideti ca m-a sunat nenea de la buburuza si trebuie sa vina...

revin

Doar 8 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

mami_papatot +32 Honey Bunny

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

mami.p, exact asa am facut si eu, am cumparat cam tot din timp de teama ca nu o sa ma mai pot misca mai incolo si nici pe mana altcuiva nu m-as fi lasat!..felicitari pt noile achizitii, si noi avem comoda cu masa de infasat si patutul (pt cand va fi mai maricel), ambele lemn, de la Ikea, si tare invidioasa sunt ca ai ajuns p-acolo...taaaare ar mai trebui sa ajung si eu o data, am un prosop cu gluga de acolo, si este singurul, as mai vrea unul....si alte chestii de la Ikea...vreeeaaau si eu..si nu-l conving pe iub..
Edit: pozici cu noile achizitii????..

DPN 11.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Neata! Parca am dormit si eu mai bine. Am schimbat patul ortopedic cu salteaua gonflabila, care se pare ca s-a mulat mai bine pe oasele soldurilor mele. Asa ca in loc sa dau 13 mil pe www.magazinmobila.ro/Saltea-Ergonomica-din-viscoelastic-cu-memorie-5-zone-de-portanta-diferentiata-LINEAFLEX-FORMLINEA-_466.html" target="_blank"> salteaua controversata, mai bine ne luam o www.vreaumobila.ro/product_detail.php?prodId=MCBIB035" target="_blank"> biblioteca in sufraj!

Gudinde, multam pt lincul cu perna. Nu era ea grea,dar era totusi consistenta cat de cat? Spor la facut paine!

Bubu, pt mine era salteaua. e linkul mai sus. Mercic de pontul cu nivea. Suna bine cu germeni de grau..

Naty, gata, am editat la listuta de cumparaturi de bb ca servetelele umede sa die musai sanosan. N-am luat eu inca nimic, da lista se contureaza pe masura ce mai invat de la voi!
Bine ca ne mai amintesti tu ca tahicardia e normala, ca si eu ma mai sperii cand imi bate inima in gat ca nebuna!

Cris, te pup apasat ce ma distrezi tu cu teama de a ramane fara galerie Cand om naste (stii ca sunt sanse sa nastem cam in acelasi timp) O sa urlu eu galeria pe coridoarele Medlife-lui. Ma si vad, cu ochii iesiti de durere, ca deh, nu vreau epidurala, si strigand: HAI CRISTINAAAA!!

Violeta, moama ce tehnologie la patul respectiv! Sigur costa ceva!! Eu mi-am propus sa incerc sa ma potolesc cu saltelele. Aia pe care vroiam sa o iau ziceau ca se ventila oarecum, da nici chiar ca asta a voastra!
Boohoohoooo ce te-a mangaiat pe tine Dodoloatza luna!

Olgutz, poate reusesti sa imprumuti de la cineva un scaun De bb pana te intorci la Ploiesti. Ar fi pacat sa mai cumperi unu!

Adriuta, abia astept sa vad pozici cu camera! Sovieticutu e mai cuminte acum.
Sa stii ca la mine nu au fost ganduri de genul "la fete m-as pricepe, la baieti nu..." ci din contra! ca inainte sa stiu ce am, ma uitam la jucariile de fete si vedeam numai ponei roz, barbie machiate, truse de machiaj pt copii, muuulte volanase, si altele care pe mine ma exaspereaza, ca, am mai zis, eu mi-s mai simpla la port, si mi-ar fi greu sa convietuiesc cu "domnisorismele" Baietii sunt cred si sper ceva mai simpli cu preferintele. Probabil doar ca sunt mai energici si va trebui sa le gasesc activitati in care sa isi investeasca energia. BB2 n-are decat sa fie fetita. Sigur va conta experienta de la bb1.
Si cu masa de infasat, la fel, or sa vina solutiile pe masura ce apar nevoile cred.

Mami, arata BETON caruciorul! Abia astept vesti de la buburuza :)

Gata, inchei, tre sa ajunga mami meu sa ma scoata din mizerie si sa imi dea sa sug tzatza de care ziceam

sovi 30+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput