Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(104)
Raspunsuri - Pagina 9
numeioana spune:
Neata, randunici! Ne-am trezit si noi... David sughita intr-o veselie...![]()
Gudinde, lasa ca incet incet o sa inveti sa faci painica la masina. Si cozonac!!
Yummy!!
Naty, bafta azi, sa rezolvi toate treburile!
Clau, am uitat ieri sa-ti spun ce mult m-a impresionat ce-ai zis despre Razvanel, cum se poarta el cu tine...
E un dulce!!
Zoze, ce faci? Cum mai esti?
Cris, uite aici www.bebe-strumf.ro/produse/suzeta-cu-autoinchidere-bebe-sounds/" target="_blank">suzeta
Ioana
39+ si
David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Simo27 spune:

STELA
,LA MULTI SI FERICITI ANI!!!SA FI FERICITA SI IUBITA!!!SARCINA PANA LA TERMEN SI NASTERE USOARA!!!
Simo,mamica lui DAVID,
,
38+ cu SAMUEL
AMR 11 ZILE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
numeioana spune:
Stelutz, la multi ani si tot ce-ti doresti!! Sa ai o bebelina sanatoasa si desteapta!!
Ririan, sa fii sanatoasa si sa aduci pe lume un bebel la fel de sanatos si voios!!
HAI HONEEEEEY!!!!
Ioana
39+ si
David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
underqueen spune:
e ziua Stelei?
STELA LA MULTI ANI!!!! SA AI TOT CE ITI DORESTI SI TOATE VISELE SA TI SE IMPLINEASCA!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
38+ cu
Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
POZE
AMR 2 saptamani??!!
PIDANA spune:
NEATA RANDU'! Cam slaba miscarea pe crenguta.

LA MULTI ANI STELUTA!

LA MULTI ANI RIRIAN!

sa fiti sanatoase si sa aveti bebei cuminti sai ascultatori!
Dana
30+ cu 
http://md.lilypie.com/hV78p2.png
numeioana spune:
Cu Ririan ce-o fi? N-a mai scris de la sfarsitul lui noiembrie... Sper sa fie bine baietelul ei...
Sunt multe fete care n-au mai dat niciun semn de mult timp...![]()
Roxana o fi ajuns acasa?Ce-o fi facand bebe Robert??
Ah, ce mult imi doresc sa vad azi poze cu Mihnea, Andrei, Vlad, Robert si Rebecca!!!
Ioana
39+ si
David
poze
adriuta spune:
Buna ciripelelor,
Mai dar ce harnice ati fost ...hai ca si noi sarim cu vesti, bune deocamdata. Tot 2 in 1, fara contractii dar cu un chef de gimnastica de zile mari. Vineri mai mergem la nenea Dr. sa ne vada si speram la ziua cea mare care mi-a promis fiu-miu ca o sa fie de vis. Am terminat camera in proportie de 90% si maine vreau sa fac pozici si sa le pun.
Ma duc sa a citesc ca am "material didactic" la greu.
Raluk31 stii ceva de Diana???? Daca ai nr. ei da-ne te rog un update. Doamne ajuta sa fie bine amandoi!!!!!
RalucaS bun punctul de vedere cu Chicco.
elara am vazut pozicile, vaai ce frumoase lucrusoare ai luat pentru bebelina, asa mi se lasa si mie... ca de ma duc in magazin numai la fetite ma uit. Sunt asa de colorate si interesante.
Luny vestile sunt bune, bebe e maricel. Succes in lupta cu colul care sa fie nii prea moale nici prea tare numa' bun de o nastere de vis.
ali_bia Tre sa iti spun ca dupa saptamana 34 bebe ia cel mai mult in greutate, so...urmeaza o perioada in care acul zboara de la zi la zi. Sa nu faci prostia sa te pui pe cure de slabire... NEVER lasa ca dupa o sa dai jos si 16 kg nu sunt fff mult.Durera de inima poate sa nu fie de la inima ci sa te loveasca bebelina si sa fie difuzata(nu stiu daca e corect termenul) mie mi s-a intamplat exact asa. Poate mai si bate tac-su moasa cand ii spune ca-i baiat...haha.Nu e baiat mama, nu te lua dupa gura lumii...tehnica vorbeste. Si mie mi-a murit acum ateva luni ai varianta buna sa il pui bine (noi am ingropat-o in gradina) si sa ii zici ca l-ai dus la dr. si sa ii cumperi altul care seamana si spui ca l-ai adus de la spitalul de pasari. O sa sufere mai putin si daca nu face lucrurile pe care le facea cel dinainte ii spui ca a uitat cand a fost bolnav. Ori ii spui ca a plecat la D-D.Bravo Bianca, curajoasa fetitza...pupici.
delphin 13 kg...vrei sa ne omori??????? Ce dulce e Seby ...si ce zapada frumoasa, super.
mussara2000 osul pubian te doare si pe tine. Si eu ma chinui si numa' nu stiam cum sa-i zic la dr...si i-am aratat...hi hi hi. A zis ca e ok.
numeioana imi place atitudinea ta cu privire la nastere. Esti foarte meticuloasa si ai totul aranjat, te gandesti la toate inainte.... o sa fii o mama buna. Ti-a facut-o bebe David...daca vrea el atunci faca-se voia lui.Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea de la...spitaaaaaaaaal.
sovietica sper ca acum esti mai bine si a trecut starea aceea de rau. Dupa agitatia cu remodelatul era de asteptat sa se revolte si bebe mic putin...asa numai ca sa ve sperie...manca-l-ar mama pe el de sovieticutz mic.
mstela esti mai bine mami????Bine gandit cu pompa, lucrurile scumpe nu sunt cele mai bune intotdeauna. De multe ori platesti numai firma. Ce randunoi ... sa-l mananci de bunatate de om sa astepte el dupa papanasi...ce-s mama papanasii aia ca io nu stiu??. Nu rade de mine scrie si tu asa...discret sa nu stie tot targu' hahaha...
hagiyannis carucior nu stiu daca merita sa dai bani pentru landou numai in varianta in care vrei sa il folosesti pe post de bassinet si patut prin casa in primele luni. Scaunul de masina sunt mai mari (dar si mai grele) si micute (ff usurele). Cele mai mari te tin un an, cele mai mici cateva luni. Dupa 12, 14 luni ii trebuie pentru toddler(copil maricel) apoi numai booster(un fel de fotoliu). Cam atata stiu eu. Nasoala faza cu masina. Spune ca parbrizul era crapat la accident si a crapat pe drum...Bine ca n-a patit sotul ceva rau.
natynic Trimisul special de la Giulesti multumim pentru vestile pe care ni le aduci de fiecare data despre fete. In continuare pastram aceleasi ganduri pentru cele 2 movalinde si asteptam numai vesti bune. Doamne ajuta. Roaga un vecin de la parter sa tina carutul. Stiu ca pare rea ideea... nu stiu...eu aveam o tanti la parter care era acasa tooooaaata ziua ca era in varsta si ma andeam ca daca ai si tu o tanti asa.... Felicitari pentru "titulatura" adevarat graiesti...Ce te exploateaza musii de la spital...
ramo_cata durerea poate fi un carcel de la lipsa de magneziu. Daca iei magnziu in 2, 3 zile nu mai ai carcei.
bitza037 eu nu am folosit ciorapi gen dres de muuuulta vreme, in sarcina defel dar stiu ca sunt speciali pt. gravide cu burta tesuta special sa se muleze peburta. am vazut la motherhood dar asa cum am zis nu folosesc.
Monica9 Felicitari mamicooooooooo!!!! Asa da bebelina la 36 de saptamani. Dumezeu sa o binecuvinteze cu un viitor frumos si tie recuperare rapida si laptic...muuuuult.
bubu05 Felicitari petru falcuzte. Baga mare ...mami sanvish ca tre sa creasca mari falcutzele alea cu ceva...haha...Ce dulce-i Vladutz si bineinteles ca ii place in carucior la cumparaturi.
nicol_conte Brrrrr groaznica povestea cu Eliasul, si cum descri tu durerile fetei ma luase pe mine cu durere. Groaznic.
ariel_7000 Bine ai revenit din demolari. Sperba istorioara despre fetita de numai 700 g. Si faza cu luna plina este adevarata.
Roxana Faza cu batonul de ciocolata a fost mortalaaaaa...
zoze stai cuminte ca bebe vrea relaxz...mama...relaxz... auzi la tine, nici la wc fata telefon...te-a speriat mesajul care l-ai gast abia dimineata si acum sufli si-n iaurt...ha ha...ESTI SIGURA CA NU TE_AI DILATAT??? Daca te doare spatele (intr-un punct fix) si burta o simti atarnand in jos... stai in pat si SUSTINE burta cu o "legatura" cand esti in picioare pentru ca o sa te ajute enorm. Iti mai atenueaza din dureri.
olgutzika felicitari pentru data marii intalniri. Am vazut ce preturi au Graco in Ro, mamaaaaaaaaa ma doare capullll...e triplu. Dar te aprob, sunt cele mai bune. Si evenflo e marca buna, si parca e mai ieftina. Calmote mamica, ca-i iei carutz nu masina...Bocancii de urcat pe munte si baschetii de la ora de sport sunt mortali.
clauclau De ce ti-e frica ca nasti mami??? Doar asta o sa se intample. Curaj ca totul e bine, deja sunteti maricele.
ccris_cris vezi ce am zis de carutz si de scoica. la carutz nu te avanta la chestii ff scumpe si scoica decat sa fie usoara dar mica mai bine iei mai greuta dar o ai pana la 1 an. Si nu lua haine de nou nascut!!! in cateva saptamani adio... Cumpara doar cateva si incearca sa cauti 0-3 luni. Sunt copii care intra direct in 0-3 luni. Restaurantul randunica, ce super nume pentru locatia de botez a randunicei tale.
Mihutza, te anunt mama cum sa nu te anuntz. Vezi ca daca ai noroc ma auzi in direct de pe terasa de la voi...ha ha . Ti-am luat azi masuratori cups, ca sa nu te mai incurci in retete. Mi-am luat si mie unele ca le ratacisem pe celelalte...ha ha .
VioletaH felicitari pentru bebe miscaretz si dodoletz. Si noua ne pune doplerl de fiecare data nenea dr. Sa vezi ce ochi face sotul, nici nu respira si soarbe fiecare sunet. Si eu intreb ca de obicei? How many?? 143, 146...depinde. E ritual la noi.
Lyvy si eu iau calciu si n-am patit nimic au de la el. Uite ca nici eu nu stiam ca nu este bine sa iei Ca.
Mamicarepapatttttot unde-i poza cu office-ul??? Si mai lasa moale gatitul ca dupa ce vine dulcetzica ii e greu sa se dezvete de papa bun si tu n-oi avea atata timp. da' parca te vaz cu o mana mesteci in tigaie si cu alta legeni copilutza. Si tae cred ca asta ne asteapta pe multe.
Sper ca aveti rabdare cu sheashafu' meu si ca il citeste cineva.

Sorry ca a fo' lung da multe mai sunteti ....ufff
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
AMR 2 SAPTAMANI!!!... sau cat vrea
ADRIAN
natynic spune:
...Deja imi imaginez un parc frumos in care zburda copilasii nostri, veseli, printre carucioare, landouri, scoici si suzete care se inchid cand pica, pungi cu cosmetice Sanosan si Nivea, tot ce am dezbatut noi pe aici...![]()
STELUTZA DRAGA, LA MULTI ANI, LA MULTE BUCURII, SARCINA MUUULT MAI USOARA DE ACUM INCOLO, SANATATE, DRAGOSTE SI O FAMILIE PE CINSTE SA AI!! 

Olgutz, dar ce, am zis eu ca nu vreau scaun auto?? Nu, nu stiam daca e mai avanatajos de luat ca travel system sau separat. Categoric ca e mult mai safe de tinut in scaun decat in brate, asta incerc sa o fac si pe nasa mea sa priceapa, ca ea nu, ca plange copilul in scaun ca nu e bagat in seama-pai il pui cu fata la luneta sa vaza si el peisaj si o sa-i treaca...Si, slava Domnului, in Bucuresti ai de unde pune frane din belsug...Dar n-are rost sa ma stresez, daca abia in minim o luna mi-o da acasa si mi s-a zis clar nici sa nu ma gandesc la inceput sa las lumea sa o vada si sa o expun, ca la ea e mult mai periculos, daramite sa o si scot pe afara...
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
adriuta spune:
Si acum din ciclul cugetarile din mintea creatza... a Adriutzei, ha ha ha
Ati ras de mine la faza ca mi-e groaza de epiziotomie...brrr... no ca fiecare fata care naste se vaita de asta. Mama ei... cum sa scapam de ea, uffffffff!!!![]()
Pe mine ma enerveaza ca de fiecare data cand ma gandesc la asta ma "deranjeaza" zona cu pricina.![]()
Sus palaria si toata admiratia fata de TOATE FETELE CONSEMNATE LA PAT. Am avut si eu ieri o zi de stat IN PAT si este GROAZNICCCC... ma dureau oasele de parca eram pe barne nu pe pat... offf 
Mai incet fetelor cu carutzurile sofisticate ca au niste preturi de te doare mintea, doar nu le luati masina....
Cand creste de cateva lunisoare sunt acelea tip umbrela(ff ieftine) foarte usoare si practice si tot mai multi parinti le cumpara pentru comoditate...1900 lei un carutz...e cam mult cred eu.
Mamele de baieti cum ati facut fata gandurilor de genul...io la fete ma pricep...papusi, rochite...hainite...da..ce sa fac cu baiatul? Pe mine ma chinuie genul asta de intrebari ca ei au alte jocuri, alte hoby-uri ... si nu o sa stiu cum o sa ma descurc. Cele care au deja baieti ne-ar putea descurca cu o idee.
Si am mai vrut sa va spui parerea mea despre masa de infasat, acu' nu stiu daca o sa va puneti de acord sau daca e buna da ...pana acum cativa anu nu exista asa ceva si imi amintesc eu ca trageau frate MASA MARE femeile la perete, puneau o patura groasa si altele pe ea si aveai loc frate sa te desfasori cu copchilu'. Am luat si noi..."changing table" da-i mica si mi se pare asa de ciudat...si apai SA VEDETI CA SARE JOS de pe ea cand creste, tre sa stai cu ochii ca pe butelie ca de te apleci sa te intorci...bangggg (in caz ca are chingi de legat care-s ffff bune). So... daca aveti spatiu de desfasurare tot mai buna e solutia cu MASA MARE. S-apoi am mai vorbit cu alte fete si ele spun, cand creste e mai usor pe canapea.
Gata ![]()
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
AMR 2 SAPTAMANI!!!... sau cat vrea
ADRIAN
natynic spune:
GO, HONEY, GO! 
...oare cui ii luase Honey nr de telefon ca sa anunte?!
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!