Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(104)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mami, esti mortala cum povestesti! Deci si tu esti fan branzica fagaras!Faza cu baietelul si fetita care se uita la el mi-a amintit de o zi cand eram in spital, in care se nascusera foarte multi bebelusi si au trebuit sa-i puna 2 in pat. O mamica din salonul meu s-a intors de la alaptat f revoltata ca si-a gasit fetita plangand si a facut scandal asistentei ca de ce a pus-o in pat cu alta fetita, ca sigur de-aia plangea, ca n-a pus-o cu un baiat si mai ales cu vecinul ei din patutul alaturat care...avea acelasi nume de familie! Dar era SINCER revoltata!-cum sa-i stea fata cu alta fata in pat??
Deea, , am priceput
Ioana eu nu rad deloc de ingrijorarea ta cu putza lu David, ca uite, nasa mea nu s-a atins de putza finutului nostru (luandu-se dupa teorii, chiar americane cred, care zic sa nu te atingi), nu l-a decalotat deloc cateva luni si s-a trezit ca i s-a lipit, se umflase si il durea si a trebuit dus la doctor si decalotat in mod repetat, cu toata durerea. Si i s-a spus ca nu trebuie facuta manevra zilnic, la fiecare baita, ci doar din cand in cand, cum zice si Deea. Dar, Deea, cum sa fie mai greu la fetita??!!-ca eu zic mersi ca am fata la capitolul asta, barem stiu cu ce "se mananca"

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Vin si eu din urmaaaa....

Naty, Vaiiiii ce FRUMOASA e Iulia!!!!, e superba....Are ochii si nasul tau, da' guritza bate a semana cu a tatalui.Oricum ochii si nasul 100% spun Naty. Masina de paine e ca ...http://images.google.com/images?hl=en&q=bread+machine&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi
avem si noi dar n-am folosit-o niciodata. Insa o prietena de-a mea pune totul si se face singura si au o paine....supeerrrrrr . Io incerc sa ne feresc de paine ca ingrasa...ha ha.

PIDANA poezia cu soarecele era dedicatie pentru ELA, apropos de prietenul ei...

CristinaGoji apropos de faza cu Delphinutz care a papat prea mult eram la magazin si o domnisorica face catre mine. When are you due? Cand e termenul de nastere. La care sotu' ooo she is just fat!!! Ca-s doar grasa. A facut aia o moaca.... pe urma i-a spus el ca a glumit. S-a distrat si tipa apoi.

bubu05 Nu stiu daca sunt exacta dar in sarcina cantiatea de sange creste fffffffff mult. Normal ca inima are mai mult de lucru, deci pulsul...etc se schimba toate. Eu am citit despre asta petru ca ...muuulti ani inainte am avut niste palpitatii la inima si m-a vazut un dr. cardiolog batraaaannn...si zice la mama. Fata are nevoie de MG si ZN. De cum am luat n-am mai avut nimiccc...pana in ziua de azi. Poate este o coincidenta dar eu ti-am spus patania mea. Pupici.

cory3maz chiar ma intrebam unde disparusesi. Frumoasa costumatia randunoiului.Ai gusturi faine. Numa sa nu se lipeasca mandrele cand l-or vedea asa de ...gatit.
Apropos de asta ceva comic: 2 matusi al mele vorbeau intre ele(era mai demuuuult prin 90) ca nu gaseau chiloti pt barbati nu stiu de care naiba de bumbac...la care aialalta face. Lasa nu te omora daca gasesti bine daca nu...nu ca nu-l cata nimeni si daca nu arata top noch cu atat mai bine ca nu se poate duce la dragutze cu urati.

GATAAAAAAA am aflat si io ce-s aia papanasi...heheeeee.

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

AMR 2 SAPTAMANI!!!... sau cat vrea ADRIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Nu ma mai uit la celelalte cap:
aseara am baut niste lapte rece din frigider si acum ma doare-ustura in gat ce sa iau???
Naty ma duc sa-mi iau fasole sa fac niste iahnie ca tareeee buna e... si niste urzici...apropo aveti vreo reteta de urzici???

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina32+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-8 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

GO HONEY, GO!!!!!!!

+33, Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

STELA, LA MULTI ANI!!!!!
SA DEA DOMNU' SA UITI CE'S ALEA CONTRACTII, SA DUCI SARCINA PANA LA TERMEN!!!! SA AI O NASTERE ATAT DE USOARA INCAT SA AJUNGI SA-TI DORESTI SA FII IAR INSARCINATA CAT MAI REPEDE!!!! SA-TI DEA DUMNEZEU UN BEBE SANATOS, GRASUNEL SI PAPACIOS!!!!

+33, Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

aaa, si galeria de Stelutza:
La multi ani Stelaaaaa!!! Sa traiesti sa infloresti, sa nasti la termen un bebe ca in povestile frumoase, sa fiti sanatosi si sa va iubiti!!

La multi ani Ririan-cea-pitita -in-umbra! Sa ai parte de tot ce iti doresti mai frumos!

sovi 30+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

'Neatza randunici!

Am luat cafea de la Ralucutza si m-am postat sa va citesc...donc:

Dupa scotociri si preumblari pe dc, vazut pozica de printzesa frumoasa foc si o felicit pe mamica pt. trecerea fetii la "grupa mare", mai aproape de usa de plecare, vazut si eu pana la urma filmuletz cu poveste de dragoste...suntetzi frumosi foc si sa traiti fericiti pana la adanci batranetzi, Stela.

Cu burtica mea eu nu mai zic nica'...va multzumesc totusi pt. aprecieri, suntetzi niste dulci. Bine...cine ma vede sigur ca ma intreaba pt. cand e momentul...cand raspund, automat spun ca nu am luat mult in greutate...lucru pe care pe mine ma oftica la culme...daca minim 13kg nu e luat in greutate, atunci...dar nu ma mai supar, ata' ete'!
Prietenele mele s-au obisnuit...asa ca vineri seara facem dezmatz..sunt invitata la masa cica sa ma "destrabalez" cu mancatul in ultimul week-end cu burtica. Dar eu duc desertul...inghetzata!

Inca nu am citit tot din urma, sunt pe la pag. 6, insa voi revenii in fortza.

Cu masina de paine...pt. mine perso e o investitie super! O am de 5 ani..o marca putin no name...dar sunt super multzumita, am framantat si cozonac cu ea.
Si folosesc mereu programul rapid, care la mine are 2h24 pt. o paine de 1kg.
Am avut si eu o vreme pbm. cu painea care nu crestea...am descoperit ca e faina vinovata. Eu folosesc faina care are tot ce-i trebuie in ea...eu pun doar apa putin caldutza. Trebuie reincercat...dar va spun ca e tare buna la casa omului!

si revin!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani Stela!!
Sa-ti dea D-zeu o bebelusa sanatoasa,la termen,nastere usoara,refacere rapida,laptic din belsug si sa fii iubita si fericita in fiecare moment al vietii tale-alaturi de Teodora si randunelul tau!!

Ela.. in 35+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos-Camera mogaldetei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Stela

LA MULTI ANI!!!!!

sa ai o sarcina usoara in continuare si o nastere usoara. O minune asa cum iti doresti. Te pup !!!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

AMR 2 SAPTAMANI!!!... sau cat vrea ADRIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Naty, ! Asa intelesesem, deh, creier odihnit de gravida !

Adriuta, am vazut preturile la Graco de la voi si mi-a picat fata...Ma gandisem la un moment dat sa cumpar de acolo si sa imi trimita unchiul lui Radu pachetul in Romania, dar cand am socotit cat costa transportul ( 700$ prin DHL ), mi-a trecut brusc! Da, ai dreptate, nu trebuie sa cumparam avioane, dar nici sa raman fara rotile din fata pe trecerea de pietoni asa cum am citit ca a patit cineva...Plus ca am de gand sa stau mai mult pe afara decat in casa! Concluzie: am cumparat de la Recaro Travel System-ul in principal pentru sistemul Isofix de prindere a scaunului de masina. Si ca sa raman credincioasa lui Graco , de la ei am luat marsupiul si leganutzul.

Sovi, nu mai am prietene cu bebici atat de mici care sa mai aiba scoicutzele la indemana ( stii cum e , dai ce nu iti mai trebuie...), asa ca trebuie sa caut o solutie !

Olga 37+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput