Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 11
daia1202 spune:
Ce cumintica e Maria !!! carina nu mai vrea sa doarma decat la plimbare, iar acasa trebuie sa povestim, sa dansam ....
Ma duc si eu la nani.. noapte buna !
adinag spune:
Buna,
BB, imi pare tare rau u febra Iasminei, sper sa-i treaca (mi s-a mai intamplat sa intru la Jasmina mea in panica cu febra, iar a doua zi ea sa fie binemerci...) Oricum, sa te duci la pediatra/u! Sanatate!!!
De altfel ce sa zic, sunt binedispusa ca vine primavara!!! Si la voi? La noi au fost azi 10° si prognoza e in crestere, saptamana viitoare vom varia intre 11-14. Vine primavara!!!
pussi spune:
amy, mihuta mersi frumos! ma mai gandesc...
bb imi pare rau pt. febra... multa sanatate fetitei.
care din voi dati la BB-i, FERRUM HAUSMAN? Eu azi am cautat de nebuna si abia in a 7-a farmacie am gasit, mi-am facut stoc ca cica nu se mai importa!
vasari incerc sa trimit si eu pozele
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
mihuta spune:
Eu o sa incep iar o runda de shopping de pediatru, trebuie neaparat sa gasesc unul pe gustul meu, nu ?
Vasari, multumim de complimente, erau pozele facute de fratele meu si de fiica lui de 5 ani jumate (dintre care una facuta absolut la intamplare cu usa restaurantului, dar care a iesit superba).Ati terminat cu renovarile ? Inca o data, tot respectul, eu una n-as fi fost in stare...
Sophia nu e foarte incantata de centrul de activitate, noi avem ”loveste si canta” si are o placuta pe care trebuie sa o nimereasca cu picioarele ca sa cante si se enerveaza ingrozitor cand nu reuseste.Dar nici vorba sa stea singura in centrul de activitate, trebuie sa stau langa ea, sa o anim, sa fac ”beee-beee” „meee-mee” si sa o antrenez la joaca..
mami de Sophia
bb_yasmi spune:
neata
noi nu venim cu vesti prea bune. aseara de la paracetamol i-a scazut febra dar azi dimi cand am luat-o din nou (caci aseara a dormi toata noaptea si nu am trezit-o) avea 39.2...
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
ancadragoman spune:
Neata
BB imi pare rau ca aveti in continuare febra,nu mergi la dr ca sincer mi se pare cam mare febra?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
bb_yasmi spune:
anca ba da merg dar la 10 ca atunci deschide cabinetul. acuma i-am pus din nou paracetamol si probabil o mai fi scazut. nu o verific ca doarme si nu vreau sa o deranjez vreo juma de ora. ceea ce mi se pare ciudat si o fi probabil de la febra este ca doarme prea bine, adica mult. va spuneam aici zilele trecute ca intr-o zi am stat afara toata ziua si mi-a dormit aproape toata ziua, ieri la fel, azi noapte toata noaptea!!!! ea care nu renunta la papa de la ora 3.30 azi dimi s-a trezit la 8!!! pofta de mancarea are, e destul de vioaie. nu stiu de ce dar eu banuiesc sa fie dintisorii de vina, desi dr a zis ca nu are cum la varsta asta!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
ancadragoman spune:
BB si eu stiam ca de la febra doarme mult si nu cred ca este de la dinti ca este prea devreme totusi.
Astept sa imi lasi mesaj cu ce ai facut la dr.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
adra_bell spune:
Buna dimineata!
Hai ca am scapat de trezirea de la 5 dimineata!
BB, sanatate Iasminei!
Eu nu vad poze de la botezul Sophiei. Unde sunt? Ca vreau si eu... Mihuta unde ati facut botezul? Ca si noi s-ar putea sa-l facem tot la Buzau, desi nu ma prea incanta ideea.
S-ar putea sa plecam azi la Buzau, sper sa fie cuminte Eva, ca data trecuta a avut niste crize de plans din senin.
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
bb_yasmi spune:
eu tot ep aici, ca iasmi face nani ink. febra a scazut de tot de la paracetamol, dar asa a fost si aseara si apoi a crescut si mai tare.
anca, stiu 2 bebei, unul de 5 luni care are 2 dintisori deja!!! celalalt are 4 luni si un inceput de dintisor!! deci se poate!!