Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 10
bb_yasmi spune:
gata am reusim si eu in final sa pun pozici!!! sunt la zi... merg sa pap ceva si apoi am pun langa iasmi!! mai trag cate un ochi pe aici...
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
daia1202 spune:
vasari multumim pt. album... cand ai timp sa te ocupi de toate ? eu de abia apuc sa citesc printre randuri si sa mai scriu din cand in cand
bb yasmi am reusit sa citesc din urma .. imi pare rau de bb, i-ai mai luat temperatura.
Si eu am racit un pic .. cred ca-i prea multa lume in parcul acela... si cum viroza e la moda ...offf. Sper ca bb iasminuta sa nu aiba viroza
Kiva spune:
buna seara si scuze pt aparitiile si contributiile mele episodice!
ma infrupt zilnic din experienta voastra si totusi apuc destul de rar sa scriu
acum de exp , avem o stomatita care ne-a facut varza pe amanadoua , pe mine si pe iris , si asta ne-a mancat tot timpul .....
si totusi ...
vreau si eu as vad albumul si sa trimit poze
dar nu stiu cuuuuummmm
spuneti-mi si mie pasii
am citit pe pagina 1 dar nu a functionat
tb sa instalez picassa?
bb_yasmi spune:
fff frumosi toti bbei care i-am vazut!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
bb_yasmi spune:
daia, la ora 21 can i-am luat temp din nou, avea 38.5 si at i-am pus si paracetamolul.
oare cum trebuie sa procedez, o trezesc la noapte sa ii iau temp???
bb_yasmi spune:
daia noi azi nu am mai ajuns in parc ca am fost la "shoping" prin euro, terra, kappa....si am stat apoi pe la bloc!
daia1202 spune:
pai cred ca ar fi bine sa o trezesti sa verifici ca nu cumva sa-i creasca temperatura...
daia1202 spune:
kiva, eu m-am logat pe gmail cu adresa bulgarasi2007@gmail.com , apoi dai pe PHOTOS si acolo gasesti albumele
bb_yasmi spune:
daia mersi de sfat! asa voi face, oricum tre sa ii mai pun un paracetamol.
gata ma duc in pat langa bebe, sper sa nu mai fie asa fierbinte!
daia, daca totul e ok poate ne vedem maine in parc!!
noapte buna!
Vasari spune:
quote:
Originally posted by daia1202
vasari multumim pt. album... cand ai timp sa te ocupi de toate ? eu de abia apuc sa citesc printre randuri si sa mai scriu din cand in cand
bb yasmi am reusit sa citesc din urma .. imi pare rau de bb, i-ai mai luat temperatura.
Si eu am racit un pic .. cred ca-i prea multa lume in parcul acela... si cum viroza e la moda ...offf. Sper ca bb iasminuta sa nu aiba viroza
si CARINA (29.11.2007)
poze
Daia, pai eu mai fac cate un proiect si cum lucrez pe calculator mi-e usor sa fac si asta. Maria doarme destul de mult ziua (cel putin 2 ore - nu legate, dar se simte). Seara la 10 cel tarziu a adormit. Are putine zile in care e agitata si vrea numai in brate. Cateodata o tin in wrap. A fost mai greu zilele astea ca a trebuit sa facem o lucrare la apartament, instalatori, curatenie, etc, dar am trecut cu bine peste.
Oricum, ma ocup cu placere de album, ca altfel nu ma ofeream.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.