Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 9
Vasari spune:
bb, sper sa nu fie si sa treaca repede! Am inteles ca dupa supozitorul cu paracetamol scade destul de repede temperatura.
Ti-am trimis un pm. Daca tot mai da eroare, mai asteapta putin si incearca din nou dupa.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Vasari
bb, sper sa nu fie si sa treaca repede! Am inteles ca dupa supozitorul cu paracetamol scade destul de repede temperatura.
Ti-am trimis un pm. Daca tot mai da eroare, mai asteapta putin si incearca din nou dupa.
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
vasari multumesc!! am sa citesc imediat mesajul.
asa a zis si dr ac dupa paracetamol scade febra dar daca are o viroza va urca inapoi temperatura.
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
bb_yasmi spune:
vasari am descoperit "buba" cu albumul foto: eu stiam ca parola e +07 .....
woww ce super e facut albumul!! felicitari celui care a fost cu ideea!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
daia1202 spune:
salutare fetele
bb yasmi, imi pare rau ca nu am reusit sa pove mai mult... da' poate ne mai vedem zilele astea. Noi ieri dupa ce am papat am coborat din nou afara si am stat pana la 6. A fost o zi superba
Ieri m-am culcat odata cu gainile pe la 8.30 .... am reusit sa racesc, sper sa nu o colecteze si bebelina.
bb_yasmi spune:
se pot pune si 2 poze in album??? mie greu sa ma hotarasc...
daia1202 spune:
am vazut si eu albumul.. superb, am reusit si eu sa aleg 2 poze mai imi trebuie una si iti trimit si eu
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by daia1202
bb yasmi unde te-ai programat la eco ?
si CARINA (29.11.2007)
poze
la clinica la dr cioata!!
Vasari spune:
bb, se pot pune mai multe, dar doar una pe fiecare luna!!
De-asta avem fiecare album propriu, dar facem si unul "de promotie". :)
Mihuta, m-am uitat pe pozele voastre. Ati avut un botez foarte elegant si voi ati fost frumosi...
_
Vasari spune:
A, si comentariile se pot pune la fiecare poze putin mai jos. E un link "adauga comentariu". Ar fi bine ca la fiecare poza sa scrie numele bebelusului si in paranteza al mamicii, sa ne recunoastem.:)
Eu deja am inceput sa-i invat.
_