Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

quote:
Originally posted by pussi
amy si noi papam Humana si Elena regurgita si la 2-3 ore dupa masa, nu vomita in jet, efectiv ii curgea din gurita, dr. mi-a zis sa fiu atenta sa n-o pun pe spate ca sa nu aspire. Acum s-a terminat cu asta, ca am schimbat laptele, tot Humana 1.. dar 1+ cu LC PUFA, la noi nu se gaseste, mie mi-l aduce o prietena din Austria...Te asteptam cu vesti bune de la dr.

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Chiar vroiam sa intalnesc o mamica care foloseste Humana 1+. Cum e? Se simte o schimbare? Fetita mea papa binisor Humana 1 si vreau sa stiu daca ar merita sa schimbam. Eu am gasit de cumparat pe un site aici http://www.newbabymilk.ro/produs8/Humana-1-Dauermilch-LC---PUFA---800g.htm
Chiar acuma este in stoc. Si cred ca in mod normal ar trebui sa aduca si cei de la Vavian, distribuitorul din Romania.
Amy si Alexandra mai vomita in jet dupa ce papa, dar nu des, cred ca o data la cateva zile si numai din cauza ca e foarte agitata si inghite cu mult aer. Din ce povestesti tu (ca bebe papa f bine noaptea si dimineata cand e mai linistit) eu zic ca e acelasi motiv; eu evit vomitatul asta prin a-i da lapticul inainte sa i se faca foame rau; sau o mai fac sarmaluta cand vad ca e prea agitata si o plimb un pic prin casa sa se linisteasca.

Oana de Ana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

buna ziua fetelor,

vasari si lala
mersi de raspuns!

ank super mireasa si super frumos imbracat bb tauCASA DE PIATRA SI SA FII IUBITA!

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Salutam fetele !
Ank, super mireasa si micutul crestin :) Chiar ca a fost o zi speciala pentru voi, sa aveti parte numai de bucurii si fericire !
Fetelor, am o intrebare, voi cit va jucati cu bebeii vostri?
Adica atunci cind sunt treji stati tot timpul cu ei si va jucati sau ii mai lasati si singuri sa se joace?
Eu incerc sa il las pe piticul meu sa se joace si singur, dar mi se pare ca e destul de pasiv cind e singur, si la un moment dat se plictiseste si se apuca de plins.

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

salutare... am intrat si eu putin ca sunt cu casa intoarsa din cauza unor usi schimbate
BB sper ca e bine Iasminuta... sper sa nu fie ceva grav.
Flory eu il mai las pe Raul singur ca daca ar fi sa stau numai cu el nu as mai face nimic altceva.Am noroc ca e un ingeras de copil care e cuminte daca mai e cineva in camera cu el.Asa ca il port dupa mine prin toata casa..pe unde merg eu.Il las in scoica de masina.Acum il las mai mult ca doar am trecut deja de 4 luni.. suntem mari si voinici.Il si simt deja ca e mai tare tot se incoarda cand il pun pe spate sa se ridice si cand il tin in brate isi tine deja capul foarte bine... foarte rar il mai clatina.Dar cum e cu mine in incapere vorbesc non stop cu el ii povestesc ce fac si se uita dupa mine mirat.
De vreo cateva zile intinde si mainile dupa jucarii si le si apuca sa le zdrangane si sa le duca la gurita.Ma uit la el acum si cand vad cate face nu imi vine sa cred.
Ieri ne luptam cu sticla de lapte ... imi dadea mainile mele la o parte sa si le puna doar pe ale lui ...
Atata il pupacesc acum cat ma mai lasa ca peste cateva luni o sa inceapa sa se strambe probabil ... ca vb aia asa am facut si noi

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

quote:
Amy si Alexandra mai vomita in jet dupa ce papa, dar nu des, cred ca o data la cateva zile si numai din cauza ca e foarte agitata si inghite cu mult aer. Din ce povestesti tu (ca bebe papa f bine noaptea si dimineata cand e mai linistit) eu zic ca e acelasi motiv; eu evit vomitatul asta prin a-i da lapticul inainte sa i se faca foame rau; sau o mai fac sarmaluta cand vad ca e prea agitata si o plimb un pic prin casa sa se linisteasca

Oana,ai dreptate si bb al meu este f. agitat(obs.ca asa e firea lui);crede-ma ca am incercat toate metodele posibile,de la schimbarea tetinei,la plimbat infasat dupa masa,mese mai putin cantitativ si mai dese,sau mese de 80-100ml la 4 ore juma-5 ore...s.a.m.d...nimik nu a dat rezultat,el continua sa verse dupa fiecare masa...i-am dat si ceai si pe ala la varsat(nu tot dar jumate sigur).
Mititelul de el nu pare a fi bolnav,e f. voios,energic,receptiv la toate miscarile din jurul lui.
Astept azi sa vedem ce rasp.imi da domn doftor...cand putem face eco abdominala,iar dc totul iese ok nu-mi ramne decat sa incep diversificarea pt. ca e ultima metoda.

POZE

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Apropo de lucru la domiciliu am zis ca ma apuc si eu de indeletnicirea din facultate.O sa imi iau cativa copii la meditatii la matematica.Mama dupa 4 e libera si pot sa il las pe Raul 2 ore cu ea.Macar asa... sa nu ma plafonez de tot.. ca uneori simt ca o iau razna cu rutina asta...chiar daca Raul e imprevizibil.Si sa mai fac niste bani macar pentru mofturile mele

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Azi l-am lasat pe Iustin in carucior ,in curte....a dormit in jur de 2 ore acolo;era tare frumos asa adormit si mangaiat de razele soarelui.

BB,cum se mai simte Yasmi?Ati fost la medic,ce v-a zis?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Ce frumoooos, vreau si eu sa las bebica la soare 2 ore da' eu n-am unde, decat sa stau cu ea afara... Abia astept sa isi termina socrii casa ca la vara sa o las in curte, la umbra, in putza goala

Oana de Ana Alexandra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ank83

Apropo de lucru la domiciliu am zis ca ma apuc si eu de indeletnicirea din facultate.O sa imi iau cativa copii la meditatii la matematica.Mama dupa 4 e libera si pot sa il las pe Raul 2 ore cu ea.Macar asa... sa nu ma plafonez de tot.. ca uneori simt ca o iau razna cu rutina asta...chiar daca Raul e imprevizibil.Si sa mai fac niste bani macar pentru mofturile mele

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

oooooooo, matematica zici??!!! bravo tie! eu intotdeuna am fost zero taiat la materia asta
Succes si spor la meditatii!

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oana8188

Ce frumoooos, vreau si eu sa las bebica la soare 2 ore da' eu n-am unde, decat sa stau cu ea afara... Abia astept sa isi termina socrii casa ca la vara sa o las in curte, la umbra, in putza goala

Oana de Ana Alexandra

Va invitam la noi!
Veniti?

POZE

Mergi la inceput