Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 13
oana8188 spune:
quote:
Originally posted by Amy26quote:
Originally posted by oana8188
Ce frumoooos, vreau si eu sa las bebica la soare 2 ore da' eu n-am unde, decat sa stau cu ea afara... Abia astept sa isi termina socrii casa ca la vara sa o las in curte, la umbra, in putza goala
Oana de Ana Alexandra
Va invitam la noi!
Veniti?
POZE
AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
Acum?
Oana de Ana Alexandra
Amy26 spune:
acum am vazut ca voi stati aici aproape...la o aruncatura de bat de Bucuresti...
IASI???!!!!
POZE
Ank83 spune:
daca ea vine din iasi venim si noi cu o putulica goala de baiat
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
Ank83 spune:
Mi-a placut din totdeauna matematica ca nu trebuia sa invat acasa prea mult.daca eram atenta la scoala era foarte bine si acasa...si asa aveam timp de joaca berechet . Inebuneam cand ma punea mama la citit carti sau poezii
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
Amy26 spune:
quote:
Originally posted by Ank83
daca ea vine din iasi venim si noi cu o putulica goala de baiat
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
Se aproba!!!
Va astept!
POZE
lixa spune:
Si noi tot in curte la soare . Bebe doarme in carut si eu cu laptopu in brate pe DC (am net wireless in curte)... de cand visam la asta
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze
Amy26 spune:
quote:
Adica atunci cind sunt treji stati tot timpul cu ei si va jucati sau ii mai lasati si singuri sa se joace
Flory,
la noi,in ceea ce priveste joaca,tati are intaietatecu mine nu prea vrea sa se joace(lui ii raspunde cu mai multe zambete si se arata mai interesat);
drept urmare cat timp stau eu cu el se joaca mai mult singur,isi canta,isi cearta jucariile,isi studiaza mainile, smotoceste si duce la gurita tot ce prinde, iar cand vine tati are partener de joaca...si eu pe langa ei
Bine,si Iustin se plictiseste destul de rpd de unele jucarii si mereu treb sa-i arat ceva nou (am 2 saci plini cu fel si fel de jucarioare de la nepotii mei.......noroc cu ei )
POZE
pufulet74 spune:
La noi eu stau 90% din timp cu el, asa ca la mine plinge si cu mine e musai sa se joace :)
Cind ajunge taticul lui acasa e deja tirziu, suntem aproape de ora de culcare si nici nu mai are rabdare sa se joace cu piticul, plus ca micul incepe sa fie mai miriit seara ...
------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
oana8188 spune:
Mai copilul asta al meu doarme neintors de 3 ore... Si eu care asteptam sa se trezeasca sa mergem la aer...
Eu stau mai tot timpul cu Alexandra si de cele mai multe ori joaca consta in zambiliciuri sau, mai nou, sta si fixeaza ceva ( o jucarie sau peretele) si rade la obiectul respectiv; cred ca o incanta ca vede ceva... joaca propriu-zisa cred ca mai tarziu...
Oana de Ana Alexandra
bb_yasmi spune:
am intrat scurt: bb are rosu in gat, temperatura e tot peste 38.5 . ce stiti despre "rosu in gat"?
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007