Mamici de septembrie-octombrie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by freshanana

'neata
chiar sunt curioasa daca vreuna dintre voi are aprobarea pentru program de 6 ore si daca da in afara de cerere daca a tbuit sa aduca si de la dr de familie vreo kestie sau altceva
o zi buna

12+

puiutz
pui

Mie mi-a dat dr ginecolog o scrisoare medicala ptr dr de familie si acesta mi-a dat ceva ce am dus la munca in care scrie ca esti in risc maternal (parca)

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Buna dimineata, dragute mamici cu burtici!

Monique, ce faci? Esti bine, da? Nu te speria! Se mai intampla si de astea!

Va pup pe toate, si sper ca stazi sa am ceva mai mult timp de stat la taclale!

Multumim de cafeluta, Teo!

8+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

ati vazut eclipsa fetele????
eu am incercat sa fac fotografii dar...

8+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

'neata
am fost ieri la medic, s-a uitat pe tot ce aveam la mine, analize, eco la 5 sapt si a zis ca sunt ok
mi-a explicat pe eco ce se intampla acum si cum ar fi aratat daca ar fi fost vb de dezlipirea placentei
la eco normala nu se vedea nimic iar pt transvaginala nu avea acces la aparat
dar de ieri nu am mai sangerat, se pare ca isi face treaba utrogestanul asa ca a ramas sa mai astept 2 saptamani si sa ma duc atunci la o eco transvaginala ca sa vedem daa e totul ok
deci in teorie ar trebui sa-mi treaca paranoia ... practic ...

guguloi 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Oana ieri avea 5.3 cm, deci dupa tabelele noastre si dupa cum scria si la ecograf pe ecran, pare de 12 s. Nu stiu daca v-am spus ca mi-a facut si eco 4D.. Asa de dragut se vede!!!! Bine, cred ca m-as duce la dr asta numai pentru ecografiile astea 4D care mi le face. Mi-a facut si prima oara cand am fost, cred ca aveam vreo 6 sau 7 saptamani. Se vedea un carnat, nimic n-am inteles din ecografia aia. Dar ieri se vedeau clar toate. Cel mai clar s-a vazut de la spate. Si are si popou !!! la 5 cm ... M-am topit toata

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Da faca bine sa iti treaca si practic, Zambet mic!!!

8+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

quote:
Originally posted by Boo

Oana ieri avea 5.3 cm, deci dupa tabelele noastre si dupa cum scria si la ecograf pe ecran, pare de 12 s. Nu stiu daca v-am spus ca mi-a facut si eco 4D.. Asa de dragut se vede!!!! Bine, cred ca m-as duce la dr asta numai pentru ecografiile astea 4D care mi le face. Mi-a facut si prima oara cand am fost, cred ca aveam vreo 6 sau 7 saptamani. Se vedea un carnat, nimic n-am inteles din ecografia aia. Dar ieri se vedeau clar toate. Cel mai clar s-a vazut de la spate. Si are si popou !!! la 5 cm ... M-am topit toata

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

La ce medic mergi si unde?

12+
Mamica de septembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

off....a picat netul a3a oara cand sa trimit mesajul..si s-a pierdut
freshana te tin la curent cu demersurile care le fac! sper sa-mi iasa!
delphi mooama da ce harnicuta esti! 2 herpesuri peste noapte!? asta da! las' ca trec ele! zicea cineva de frecta cu sare si dat cu fond de ten! eu am vazut eclipsa...am facut si poze dar doar in 1 se vede cat de cat klumea! o pun sa o vedeti si voi imediat..
ancutza multi pupici la fete! cum sunteti!? am vazut pozele de la botez! minunate!
codruta
boo maica cu prichindelu'! ce fain eco 4D! io nu am facut inca...dar sper sa fac si io
zambetmic ma bucur ca s-a oprit sangerarea! Doame ajuta sa fie bine!

Oana
13s
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

giulianna eu am facut FIV la clinica Med New Life si acolo am fost la control la dr Ron-el (este un dr din Israel)- dr cu care am facut si fertilizarea. Am vrut sa merg si ulterior la el ca sa vad daca trebuie sa fac vreun tratament special dupa FIV sau nu, analize si chestii d'astea.

Buburuza
asa creste Buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

aaa...am pozat burtik azi dimineata!
ca deh...azi avem 13s implinite!

Oana
13s
o noua viata

Mergi la inceput