Mamici de septembrie-octombrie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 5

oanasm spune:
mambi felicitari pt bb maricel!!!!
giulianna ce micutza ai fost la nastere!
khristin legat de aflarea sexului aici...in general se afla mai tarziu de 12s..pe la 14, 16s oricum ..ideea e cat mai repede...cel putin io asa am observat! exista si cazuri in care s-a aflat sexul la 12s...wow ce fetita mare ai avut...ai nascut normal?
teo ..legat de sexul gaslushtei
...sa vedem daca ne arata...poate e pudica
ramoncza ai depus pana la urma hartia pt reducerea timpului de la 8 la 6ore?
va urez o zi buna buna!
Oana13s
o noua viata

freshanana spune:
'neata
chiar sunt curioasa daca vreuna dintre voi are aprobarea pentru program de 6 ore si daca da in afara de cerere daca a tbuit sa aduca si de la dr de familie vreo kestie sau altceva
o zi buna 12+
puiutz
pui

oanasm spune:
freshana eu as vrea sa obtin in curand (sper sapt urmatoare) reducerea programului de lucru; conform OUG 96/2003 Art.13
In baza recomandarii medicului de familie, salariata gravida care nu poate indeplini durata normala de munca din motive de sanatate, a sa sau a fatului, are dreptul la reducerea cu o patrime a duratei normale de munca, cu mnetinearea veniturilor salariale, potrivit reglementarilor legale privind sistemul public de pensii si alte dreptuir de asigrari sociale
eu am vorbit cu dr de fam..i-am dus legea...si sper sa obtin ceea ce vreau
Oana13s
o noua viata

freshanana spune:
buna
si eu am legea si i-am spus drlui de familie de lege si el a zis ca numai itm-ul poate sa imi dea 6 ore de program, nu el
asa ca de aceea eram curioasa daca una dintre voi a reusit sa ia cele 6 ore de program zilnic fara itm 12+
puiutz
pui

oanasm spune:
freshana si dr meu a fost sceptic cand i-am zis, a zis ca precis daca gravida sufera de disgravidie...vazand ca cu vorba nu iese nik...am scos legea printata din rucsac ...a citit...a vazut ca asa e...i-am lasat legea s-o studieze...si cred ca va fi ok! poate si dr tau confunda faza cu itm si amenajarea conditiilor la locul de munca Art.12 alin.3
daca amenajarea conditiilor de munca si/sau a programului de lucru nu este din punct de vedere tehnic si/sau obiectiv posibila sau nu poate fi ceruta din motive bine intemeiate, angajkatorul va lua masurile necesare pt a schimba locul de munca al salariatei gravide
sau poate nu are OUG actualizata si cine stie cum scrie in varianta veche...mai insista
Oana13s
o noua viata

beatrice001 spune:
buna fetelor , nu stiu cum se procedeaza , ca nu am mai scris pe forum pana acum........imi plac foarte mult discutiile voastre.......santeti atat de dragalase.....imi place sa va ascult ( adica sa va citesc mesajete) . Eu sunt la prima sarcina , am 8 saptamani , am fost la doctor , am facut ecografie si e totul ok pentru moment , am facut si multe analize si astept rezultatul lor. Mi-e putin frica . Sper sa fie totul bine. Va pup dulce si ne mai auzim.

freshanana spune:
oana o sa insist pt ca e dreptul meu si mie nu imi place sa imi fie incalcate drepturile - mai ales ca stiu cat platesc la sanatate 12+
puiutz
pui

Delphinas spune:
buna dimineata burtici. cate un la fiecare dintre voi si cate o
in speranta ca primavara va veni mai repede ca sa putem iesi cu bb la plimbare.
monica se plangea ieri ca are herpes...eu azi am 2...vrea cineva unul??? dau cu cea mai mare placere. 8+ o mazarica mititica
mazarica mea
poze

Delphinas spune:
ptiu sa nu te deochi oana da ce activa esti azi..ieri te cautam...
nu dorm...sunt reaza de la 6 ca am fost sa mai dau o proba de sange 8+ o mazarica mititica
mazarica mea
poze