Mamici de septembrie-octombrie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 4

alinushca spune:
Si eu am avut o zi foarte grea la munca ! Dar sunt in medical de Vineri incepand 2 saptamani
!
Scurgeri alb-galbui ? EU sunt o FABRICA intreaga de scurgeri. Mi se uda chilotii si mi se fac in toate culorile numa la cateva ore dupa ce mi-i pun dimineata proaspeti. E adevarat ca iau si Utrogestan... Cica este normal.
Se pare ca azi a fost adunare generala la ecografii. Am fost acuma seara cu sotzul si ne-am minunat ca a crescut 6 mm intr-o saptamana. Acum (5s) are 9 mm. Voi cat ati avut la 5 s ? Dar a fost fascinant ca deja se vedea o forma specifica. Dr. a zis ca e in grafic. Mi-a zis ca ne vedem peste 2 saptamani. Cred ca data viitoare chiar o sa imi stea inima in loc pana o sa vad ce trebe la ecograf... ca si azi am trecut prin niste griji si stresuri...... uf!
Tre sa ma bag in pat ca nu mai pot. Maine iar am zi nebuna. Dar de Vineri pun stapanire pe odisee 5+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

ramonzca79 spune:
azi am avut "o scurgere" si mai portocalie...cam de culoare asta...se accepta????...poaate putin mai deschis...un bej....
gataaaaaaaaa...de maine sunt in medical o sapt...si m-am programat la eco pe miercurea viitoare....sper sa fie ok.....
aaaaa....si eu poftesc tot la o zana...o va chema Sara- Annemarie...eeee???ce ziceti?...vine minunea!!!

freshanana spune:
mamicile care ati facut eco la 12s nu ati vazut ce aveti in burtici ? sau nu au vrut sa va arate drii ? eu ma gdeam ca de acum o sa inceapa sa ploua cu imagini cu sau
pbabil k de acum inainte va incepe "ploaia"
eu sper la urm eco sa se vada ce e si sa pun imaginea de 11+
puiutz
pui

alinushca spune:
Si o a doua intrebare:
Cat de devreme ati auzit inima bb-ilor ? La cate saptamani ? Ma intreb daca o sa se auda peste 2 saptamani la eco... http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

oanasm spune:
heyy...tocmai m-am intors de la bazin...ca in dupamasa asta svhimbau ceva filtre si abia dupa ora 17 s-a putu intra...
moni sper ca maine dimineata (pt tine in dimineata asta sa fi ok..fara herpes, fara dureri de burta, gat si spate
)
bitzuca na ca mai prins la 12s1z bb era de 62mm
maimu ma bucur ca treci pe lanoi! dar mai ales ma bucur ca analizele sunt ok si ca ti-ai mai revenit! aste[ptam si noi sa te urmarim pana la sfarsitul anului! ok!?
sa ne mai dai de veste cum esti...ce mai faci!
-ici multi!
giulianna na...nu te ingrijora! fiecare bb creste in ritmul sau! nu cresc toti dupa carti si teorii!
alinushca mmm...bb meu la 6s1z avea 4mm si sacul gestational 14mm, la 9s1z bb era de 26mm si sacu de 40mm; pe prima pagina e un link ce l-am pus si-l sonsider ff util "ecografii 4-13s" cu masuratori si tot! ...asa...inimioara lui bb am vazut-o si auzit-o la 6s1z! deci peste 2sapt precis vei vedea activitatea cardiaca!
ramoncza deci de maine odihna multa...da mamitzi!?
freshana eu sper sa aflu in curand cum stam...roz/bleu
Oana12+
o noua viata

mambishp spune:
Buna fetelor
Ce mai faci?
Nu am mai scris de mult nu prea am avut timp dar voi ati fost foarte active
Salutari noilor burticutze saptamani cat mai bune si fara greturi
maimu imi pare rau de ce ti s-a intamplat, dar in acelasi timp ma bucur ca ti ai revenit, totul este sa gandesti pozitiv si totul va fi bine si binenteles noi suntem aici sa vb
Am fost si eu la eco si i-am auzit inimioara pare de 10 sapt jumatesi are 4,8 cm si este bine o sa vedem dupa ce imi ies analizele.
VA pupicesc 9+

ramonzca79 spune:
maimu....sorry ca ai trecut prin asa ceva!!!!!!!!cate saptamani aveai cand ai aflat si la cate s-a oprit???....nu vreau sa te rascolesc....doar intreb!!!!
si inca ceva....de ce te gandesti sa stai pana la sf anului???mie m-a spus ca dupa 2 cm-uri pot incerca sa raman din si s-a si intamplat....so....muuuuuuuuuuuuulta bafta!!!...vine minunea!!!

_giulianna_ spune:
Moaaaaaa ce uriasi sunt ai vostri ma fata de piticania mea la 11s+3z 45,6mm hmmm..... e pigmeu? sau chinez? cine stie ce-o iesi
Eu la nastere am avut 2,400g, m-au tinut in incubator de am crescut pana la 2,500 si acum sunt ditamai....vazutza
La 1,65 am aproape 75 de kile, cred ca ma fac elefantica
Ma bag la somn, noapte buna si dimineata fara greturi tuturor! 12+
Mamica de septembrie 2008

khristin spune:
Gravidutzelor, ma uimiti ce ritm puteti avea....de ieri pana azi ati umplut un capitol.... Felicitari fetelor care si-au vazut bbeii la eco
Mimi, superbe pozele intr-adevar....mai ales cele alb-negru
Monica, felicitari pt. burtiq frumoasa....foarte bine conturata
Bitza2008, simpatic pustiu tau ....auzi sa-ti faca cu mana
Giulianna, nu-ti fa griji....pigmeu/chinez il vei iubi oricum
Asa devreme se afla sexul in RO? La 12 saptamani? Aici mai devreme de 20 saptamani nu ai sanse, e adevarat ca nici nu se inseala in privinta lui , dar pana la urma nici nu e relevant...eu am o tipa graviduza la scoala, la o a doua sarcina, va naste prin aprilie si nu vrea sa afle nicidecum sexul...spune ca nu poate sa fie decat baby Ryan sau baby Tammy
Vis-a-vis de greutate, eu care am fost campioana (am luat 30 kile la prima sarcina - fiimea a cantarit "numai" 4.31 kg si 53 cm
), mi-am propus sa nu mai fac a doua greseala, nu pt. ca nu le-as da jos, pt. ca le-am dat, dar destul de greu, cu multa ambitie....asa ca as vrea sa evit de data asta surplusul nefolositor de kile.
Va pup
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

teomaria spune:
'neata, burtici!Se-anunta o zi superba azi la Iasi, cu mult soare, sa speram ca vine primavara mai repejor...Am pregatit
sa ne-asternem la taifas. Se pare ca ne-a priit cea de ieri ca s-a intins lumea la vorba
Numai vesti bune s-avem!
Eu am gasit alte masuratori aici www.ob-ultrasound.net/crl.html" target="_blank">tabelul1 , www.netenviesdebebes.com/grossesse/taille-poids-embryon-foetus.php" target="_blank">tabelul2 care corespund bebeilor nostri.La mine la 9S avea exact cat scrie acolo 22mm
alinushca, pare mare bebele tau la 5S =9mm; la mine la 6S avea 4mm si era in grafic; inimioara am auzit-o la 7S
Maimu, ma bucur ca gandesti pozitiv ,iti doresc sa scapi cat mai repede de fibroame si sa ramai repede gravi
voicu_bebi,dac te doare tare burtica poti sa iei no-spa, e pentru spasme.Mie dr. mi-a zis sa stau cu pastilele in geanta; nu stii niciodata cand te-apuca o durere...
Ankussa, hormonii sunt raspunzatori pentru schimbarile noastre de moment, da' o sa treaca
Monica, multa sanatate si ai grija cu raceala, baga ceai cu lamaie sa treaca!
Si eu astept cu nerabdare sa apara carucioarele roz/bleu. Oana se pare ca vei fi prima???
Pupicei la toate fetele
9+
testele mele
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115604.sigmaker.png" target="_blank"> Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001) si www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">a3aminune(eco)crestem
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”