Mamici de septembrie-octombrie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 3

Ankussa spune:
Maimu offfff lasa ca tece , imi dau seama ca esti distrusa si n-am sa spun ca stiu prin ce treci da` sa stii ca DD nu inchide niciodata o usa fara sa deschida o fereastra.
Pupici 7+

monica_dicut spune:
Oana
FEtili , pe mine ma cam doare burta si mi-e cam tensionata si umflata asa ca ma duc sa stau in pat. Nu stiu ce am, parca-s toate pe capul eu azi: herpes, dureri de burta, de cap, de gat (ganglioni umflati), de spate... si lista merge inainte...
Asa ca ne "auzim" maine dimineata. Va \ pe toate si va doresc o seara placuta.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
10+
EL NINO

Ankussa spune:
Fetelor nu pot sa cred, mi-au aparut si mie mesajele ca de dimineata tot incerc sa ma bag in seama si nimic nimic...sar`mana lu` nenea moderatoru .
Mai fetelor eu nu pot sa mananc aproape nimic de cand cu bb, deschid frigideru si ma inverzesc, in afara de ceva fructe si o tona de suc. Am mai luat si antibioticele alea,acum cu raceala nu m-am atins de paracetamol ca mi-a fost frica am zis ca daca e prea mult pt bb.
Plus ca am starile astea super "hazlii" pe unii din colegii mei de la munca i-as topi daca as avea laser in priviri iar altadata imi vine sa plang din orice, nu ma mai recunosc ca io sunt barbata din fire..
Hai va pupa mama, incerc sa va scriu maine de la serviciu (daca oi putea) pe toate burticile si capul sus, trecem noi si de asta (asta mai mult pt mine cred ca autoimbarbatare
)
7+

maimu spune:
multumesc mult burticilor care ati fost alaturi de mine....
eu continui sa va citesc, chiar daca nu mai fac parte din odisee
stau in CM acasa acum dupa interventie, si incerc sa fiu cat se poate de pozitiva , iar dupa ce imi rezolv problemele cu nesuferitele de fibroame sa incepem si actiunea cu bebele...
ce sa spun cu psihicul e cel mai greu, am avut o perioada de cateva zile in care am refuzat sa vb cu lumea, vorbeam doar cu sotul meu...acum mai mi-am revenit
eu nu am avut nici un simptom ca s-ar fi oprit din evolutie sau nu am facut eu legatura , nu am avut sangerari deloc, pofte nu prea, chiar in ultimile 2 saptamani nu prea mai aveam pofta de mancare, sanii nu prea mai ma dureau ca la inceput - asta mi-a zis doctorul ca ar fi fost un simptom - nu vreau sa le sperii pe cele care nu au simptome dar stiti ca depinde de organism cum se manifesta simptomele asa ca nu o luati ca pe o regula tot ce am scris
importat e ca analizele mi-au iesit toate ok am ramas gravida f repede si sunt convinsa ca spre sfarsitul anului voi fi din nou gravida
..asta nu inseamna ca nu va mai urmaresc...
va pup si nu va mai faceti probleme inutile ganditi-va ca totul e ok si de abia asteapta sa vina...
va

_giulianna_ spune:
Bebele meu la 11s+3z avea 4,5cm iar la odisee am citit ca in saptamana 12 ar trebui sa aiba cam 6,5 cm :(
Ai vostri cat au ca ma ingrijorez deja.... 12+
Mamica de septembrie 2008

bitza2008 spune:
Al meu azi la 12s avea 55.9mm. Am citi si8 eu ca la 12s are 6.5cm, dar cred ca se refera la lungimea totala. Mie dr mi-a zis ca e f bine pt varsta lui12+

Delphinas spune:
ma bucur pt tine maimu ca ai reusit sa treci cat de cat peste aceasta situatie. e foarte importanta comunicarea in aceasta perioada, macar cu cei apropiati. eu la prima sarcina pierduta am refuzat sa vb cu cineva vreo luna si simteam ca incetul cu incetul innebunesc. si poate mai vb.
monica ai grija de tine, mai bine stai in pat si te odihnesti. 8+ o mazarica mititica
mazarica mea
poze