Mamici de septembrie-octombrie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 7

ancadragoman spune:
Oana noi suntem bine,acum ne pregatim sa iesim afara....prima tura
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Nocom spune:
Neata fetele,
Astazi m-am trezit asa de bine dispusa si fara greturi!!!! Si afara e atat de frumos si soare!! Mmmmm
Super Zambetmic!!!! Ce bine imi pare ca lucrurile revin la normal. Tinem pumnii in continuare!!
Fetelor pupici multi!!8+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

maria2004 spune:
Buna dimineata dragele mele!!!Multi pupici pentru fiecare in parte
Am fost tare ocupata la munca zilele astea si din pacate nu am reusit sa mai intru sa va mai salut, dar m-am gandit la voi si citindu-va din urma ma bucur ca sunteti bine si cu chef de viata.
Am reusit si noi sa scapam de raceala,si eu si fii-mea, si acum ma simt si eu mai in regula dupa prima noapte dormita cap-coada.
zambetmicfelicitari pentru samburelul de 5 saptamani si ma bucur mult ca s-au oprit sangerarile si sper ca totul sa fie ok
oana sper sa reusesti sa obtii aprobarea pentru 6 ore asa cum iti doresti.
Delphinasma bucur ca ai luat decizia de a-ti schimba medicul si de a merge la cineva de incredere..eu zic ca e cea mai buna decizie
Codruta27un pupic si de la mine..astazi sper sa pot sta si eu mai mult de vorba cu voi sa nu mai apara nimic urgent pe aici
Eu o sa ajung pe 3 martie la echo..abia astept..sper sa fie totul ok..aaa..si era sa uit maine facem 10 saptamani
Va pup
+9+puiutul Maria (23.12.2004)

Boo spune:
Oana de abia se vede burtica .. Esti super slaba !! Tu unde mergi la bazin, ca ma tot tin sa te intreb si am uitat. Poate ai zis tu, dar neuronii mei cred ca sunt si ei gravizi.
fetelor, voi cand faceti eco morfofetala de primul trimestru ? Sau cum naiba se cheama aia ? Sau e acelasi lucru cu TT ? Eu sunt cam in ceata ..
Buburuza
asa creste Buburuza

JulyMorning spune:
Neatza, gagics!!
Eu nimic de raportat, cuminte de tot! N-am vazut eclipsa, am dormit!!
zambetmic felicitari , o sa vezi ca o sa fie bine, stai linistita.
oana eu nu pricep...unde vad si eu poze cu burtikutza?
_
Our future determines our past
Fasolica de S12+

JulyMorning spune:
boo Eu am facut eco morfologica (asa scrie pe raportul primit de la doctor) saptamana trecuta, cand aveam 11s si 3z. Cica se face in jur de saptamana 12, pana in 14, cam asa. TT cred ca te referi la triplu test, care e un test de sange si se face in coroborare cu o ecografie recenta. (adica azi faci eco si tot azi sau maine recoltarea de sange pt TT). Dar TT se face in jur de s16 din cate stiu eu, la sapt. 12 se face bi-test. Sper sa fi zis bine, eu asa stiu.
_
Our future determines our past
Fasolica de S12+

oanasm spune:
codruta mda...burticutza..abia astept sa creasca mai mare!
maria ma bucur ca ati incheiat afacerile cu raceala! bravooo!
nocom
boo eu merg la bazin..la un club de atsa cu sauna bazin semi-olimpic si aparate de fittnes! e super si ma simt f bine dupa...mai ales ca sunt o fire mai sportiva
legat de TT si eco morfofetala...treburile satu cam asa...
TT-Triplul test se efectueaza de obicei intre saptamanile 15 si 18 de sarcina si depisteaza defectele de tub neural (spina bifida) si anomaliile cromozomiale (trisomia 18 si 21 – sindromul Down). Investigatia se numeste triplu test pentru ca determina trei parametri biochimici din sangele gravidei: alfa- fetoproteina estriolul neconjugat si gonadotrofina chorionica
BT-bitestul se face intre s11-20 este analiza alfa- fetoproteina AFP si human chorionic gonadotrophin (hCG), determina defecte de nub neural, sindrom down...
eco mofologica-11-13 saptamâni. Este vorba despre o ecografie mai performanta; care urmareste dacs sunt anumite semne care ar putea fi asociate cu sindromul Down si evalueaza anatomia embrionului
eco morfofetala se face si in trim II!
AFP-alfa- fetoproteina se face intre s16- 18 The AFP test, sometimes called the MSAFP or maternal serum AFP, is where a blood sample is drawn from the mother to check the levels of AFP. AFP is a protein secreted by the fetal liver and excreted in the mother's blood. It is generally used for detecting neural tube defects, but it can also indicate: abdominal wall defects esophageal and duodenal atresia, some renal and urinary tract anomalies turner syndrome, some low birth weight fetuses, and placental complications. A low level of AFP could also indicate Down Syndrome
Oana13s
o noua viata

oanasm spune:
freshana io zic ca maine intru in trim II! ca azi am 13 s implinite..de maine sunt la 13plus...wow...de mine e vorba!? io inca nu cuplez!!!!
cine-mi da una peste ceafa!?
uite un link cu socoteala trimestrelor
http://baby2see.com/pregnancylength.html
sa-l pun pe prima pagina!?
july vezi mutra aia tampitzica cu aparatul foto in mana ...e la semnatura! dai click..si apar io!
Oana13s
o noua viata