Mamici de septembrie-octombrie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

harnicutele lu` mama, ce mult mai scriu ele. cate un la fiecare dintre voi si cate o . eu ma apuc de din urma
vine mama imediat

8+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Si io am cautat ulei de palmier si am gasit decat in combinatie cu rapitza. Am inteles insa de la o colega ca a vazut prin metro.
Io sunt mare fan al prajelilor d'aia sunt si grasa

Mie dr mi-a zis sa mananc de toate ca in 100 de ani ai lui de practica nu a murit nimeni si ca tarancile pe camp mancau slana afumata cu ceapa si branza si lapte direct de la vaca si n-au mai patit nimic copii. Asa ca...nu stau sa numar nici caloriile si nici sa fac liste cu ce si cum.

Felicitari celor care pot dar eu sunt o gurmanda si chiar mi-e extrem de greu

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
10+

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

giulianna si eu mananc cartofi la greu...dar asta era si inainte! nu prajiti..dar facuti in fel si chip..fierti/la cuptor
beatrice nu tin regim..asa mancam noi eu facusem yoga acum cativa ani, si o gramada de sport de mica..si se para ca imi pastrez ritmu de viata cat de cat,...singurul me mare viciu a fost...ia ghiciti...tzigara!!!..no trebuia sa am si io cev abuba..nu!?

Oana
13+
o noua viata

Mergi la inceput

fac capitol nou intre timp!
vin sa va anuntz cand sunt gata!

Oana
13+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice001 spune:

oanasm daca asta e stilul tau de viata e foarte bine si foarte sanatos , dar eu cred ca o femeie gravida tre sa manance mai de toate. Si acum te-ai lasat de fumat?
Apropo mai fumeaza cineva acum pe timpul sarcini?

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Asa Monica, mai spune-ne, ca ne spui bine! Sa ne iasa gargaunii din cap...

Ca tot vorbeati de junk food..... ieri, inainte sa ma trezesc, cand e somnul mai dulce, visam ca mananc un cheesburger.... cu atata pofta!!!

Ca sa mai spun, la pranz am mancat de la KFC si am baut si cola. O viata avem si noi...

Aaaaa.... si ieri m-am epilat cu ceara... acolo!! A fost groaznic dar a meritat...

8+

Joy`s Joy

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

ulei de palmier in constanta se gaseste la mega image , la metro si la selgros
asa ca...tb doar sa cautati
nu are alt gust mancarea prajita in palmier (mie nu mi se pare)

ati patit vreodata (de cd sunteti gravi) sa nu mai suportati un parfum ? eu nu mai suport deodorantul sotului meu si o sa il rog sa il schimbe. imi pare rau pt el dar chiar imi vine s vomit cd il simt. sotii nostri sunt cei mai oropsiti in timpul sarcinii : nu tu sex (la unii), pofte peste pofte, nazuri, mofturi, stari ciudate etc etc. e taaare greu sa fi sotz de gravida. norok ca dureaza doar 9 luni (li se pune rabadarea la incercare)

12+

puiutz
pui

Mergi la inceput

beatrice si io zic ca o gravi trebe sa pape bine..adik cat de cat sanatos! dar asta nu inseamna, din punctul meu de vedere...sa pape de toate (poate o data in sarcina de pofta...carnati..sau ce stiu eu ce..mezel...) carnea de pork, mezelurile, carnati si toate astea nu au mare aport in alimentatie..decat colesterol...cu atat mai mult cu cat o persoana nu face miscare...carnea are proteine..ok..dar proteinele sunt si in ciuperci...in legume..fructe... na ca m-a apucat logoreea cu mancatu'

Oana
13+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

quote:
Originally posted by freshanana

ulei de palmier in constanta se gaseste la mega image , la metro si la selgros
asa ca...tb doar sa cautati
nu are alt gust mancarea prajita in palmier (mie nu mi se pare)

ati patit vreodata (de cd sunteti gravi) sa nu mai suportati un parfum ? eu nu mai suport deodorantul sotului meu si o sa il rog sa il schimbe. imi pare rau pt el dar chiar imi vine s vomit cd il simt. sotii nostri sunt cei mai oropsiti in timpul sarcinii : nu tu sex (la unii), pofte peste pofte, nazuri, mofturi, stari ciudate etc etc. e taaare greu sa fi sotz de gravida. norok ca dureaza doar 9 luni (li se pune rabadarea la incercare)

12+

puiutz
pui

eu am o mare problema cu mirosurile de cand sunt gravi.Nu suport aproape nici un miros mai ales de deodorant sau parfum,iar cel mai tare imi vine sa mor cand simt miros de din alea de se baga in priza cica sa miroasa frumos,mie personal mi se par ca miros oribil.

asa creste minunea noastra

Doamne ajuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

va invit laaaaaaa
cap.14

Mergi la inceput