Mamici de septembrie-octombrie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 20
JulyMorning spune:
Na, bun, asa imi place, agitatie sa fie ![]()
oana batem si "perpatzii" de langa noi daca vrei, numa' bine sa iasa la sfarsitul celor 40 de saptamani ![]()
Eu nu am pofte de nestapanit, insa am chefuri, tre sa recunosc. Si am mai papat si junk-food, mai ales ca n-am nici un spor la gatit, n-am avut niciodata. Incerc sa ma tin departe de conserve, mezeluri si mancaruri foarte grase.... da' mai scap cate o gura de sprite, cate un snitel prajit de pui si altele asemenea.
Si eu astept sa apara fructele alea buneleeeeeeee, ca merele de acum nu-mi mai par merele mele din copilarie si mi se pare ca n-au nici un gust, asa ca foarte rar consum. Portocale, kiwi, banane... si cam atat acum.
Ups... trag o plimbare pe holurile cladirii ca lu' bebe nu-i convine ca mami sta cu burta stransa pe scaun...
si ma cam inteapa
_
Our future determines our past
Fasolica de S12+
oanasm spune:
freshana aha..am sa incerc si asa! mercik! cu zahara si mie imi pare super ciudat...bleachs...![]()
musette la mesaju trecut am scris un roman...si am uitat sa te tzuc..
merge acu..la al 2lea mesaj?

codruta distractie placuta la nunta! mm..ce nasica frumoasa vei fi! si io zic sa-ti duci cvea de schimb!
Oana
13+ 
o noua viata
monica_dicut spune:
freshanana, ne luam de manutza frumusel ca si io as manca sandwich-ul ala nou de la Mac, De KFC nu mai vorbesc (
chiar aseara am fost
) iar de fructe tac din gura . Preferatele mele sunt ciresile, zmeura si pepenii 

Lasa ca oricum e super super bine ca o sa fim gravidutze toat vara si o sa avem fructe si legume proaspete.
Io am bagat Pepsi de cand sunt gravida, desi inainte nu prea beam. Deci cine a in trebat de cola... bea fato linistita ca nu mori dintr-un pahar, e mai bine sa bei decat sa poftesti (a baut pana si cumnatamea care-si scosese liste cu e-uri si manca precum vrabia etc etc)
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
10+
EL NINO
musettepink spune:
Oana un pupic merge oricand!![]()

Si eu zic ca daca avem pofta de ceva sa macar din el cu moderatie ca e mai rau sa poftim....deci azi ma opresc fix la Mc Donald's.....![]()
asa creste minunea noastra
Doamne ajuta in continuare!
beatrice001 spune:
fetelor dupa cum vad Mc' Donald's e boala generala.........eu am crezut ca numai eu am pofte asa atomice.

8+
JulyMorning spune:
Ah, duminca cred ca ma duc la libanezi sa bag niste pasta d-aia de iaurt cu usturoi si niste humus.... miam, iar imi saliveaza stomacul ![]()
Codrutza, maica-mea in 6 luni insarcinata cu frate-meu a fost la o nunta si s-a gandit ea sa tzopaie toata noaptea pe tocuri de 10... a doua zi cine crezi ca a facut serclaj (nush cum se scrie) si a stat 3 luni la orizontala :p Asa ca ai grija sa nu te zbantzui prea tare si intr-adevar, ia-ti ceva de schimb la tine 
_
Our future determines our past
Fasolica de S12+
oanasm spune:
care va sa zic io mi-s cuminte! fara fast-food deloc! noi suntem mai tzacanitzi asa cu mancarea..nimik prajit, doar fiert sau la cuptor, nimik pork/vita...rar pui, si ceva mai des ca puiul pestele
..in cazul in care mancam omleta..sa fie de oua de prepelita..si o facem fara ulei
...daca care cumva folosim ulei la prajit, e de masline ca e mai rezisten la temp ridicate, nu ca cel de floarea soarelui! acum vreau sa caut..dar nu gasesc la noi, ulei de palmier! e cel mai erzisetnt ulei la prajeli..deci nu devine toxic![]()
Oana
13+ 
o noua viata
_giulianna_ spune:
Eu beau in fiecare zi sucuri...cola cam un pahar pe zi iar sprite...cam 1 litru. Nu pot sa ma dezlipesc de ele, si inainte beam de mama focului.
Referitor la mancare m-am mai linistit cand am citit ca si voi mancati kfc, mc'donalds...credeam ca numai eu mai calc prin strachini.
Salatele sunt la ordinea zilei si cartofii, mai nou ii mananc copti si cu branza si smantana deasupra. Cred ca am copt un sac de cand sunt
imi plac la nebunie. Astazi am mancat un kefir pe la 8, pe la 10 mi s-a facut o foame de as fi mancat si pietre si m-am dus la cantina, mi-am luat piept de pui la tava cu mancarica de fasole si 1 l de sprite. Acum as manca ceva dulce dar nu stiu ce.
Aaaaa fetele vreau sa va spun ca la mine s-a rezolvat problema constipatiei, in fiecare dimineata prestez. Sunt foarte bucuroasa, eu care inainte nu ieseam cu zilele acum rasuflu usurata.
12+
Mamica de septembrie 2008
musettepink spune:
quote:
Originally posted by oanasm
care va sa zic io mi-s cuminte! fara fast-food deloc! noi suntem mai tzacanitzi asa cu mancarea..nimik prajit, doar fiert sau la cuptor, nimik pork/vita...rar pui, si ceva mai des ca puiul pestele..in cazul in care mancam omleta..sa fie de oua de prepelita..si o facem fara ulei
...daca care cumva folosim ulei la prajit, e de masline ca e mai rezisten la temp ridicate, nu ca cel de floarea soarelui! acum vreau sa caut..dar nu gasesc la noi, ulei de palmier! e cel mai erzisetnt ulei la prajeli..deci nu devine toxic
Oana13+
o noua viata
![]()
Si eu am cautat ulei de palmier si nu am gasit nicaieri........
asa creste minunea noastra
Doamne ajuta in continuare!