Mamici de septembrie-octombrie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

salutare natiune!!!!!!!
andy am uitat ca esti la paris! ai grija cu raceala, distractie placuta in continuare si te asteptam!
xor felicitari pt putzutrica!!!! si pt ca e totul ok! intra si tu mai des la noi! ce numa ati ales? sau inca nu?
khristin super cu nasterea ta!!! si io vreau asa! se poate comanda o nastere usoara!?...aaa.fff fain ca fiita merge la dans si patinaj...si io am facut de ambele...fain ca face miscare! ..si io am fost crescuta cu sportul..la 2 ani pe schiuri
teomaria am pierdut cafea de dimineata......oare acum mai pot servi una!?
alinush ai primit parola?
codruta, beatrice, giulianna, nocom
moni o puneti de-un complot cu alinush sa emigrati!?
anis distractie placuta in continuare la munte! ce fain...
boo tin pumnii azi la eco! precis bb e bine..doar tu te-ai speriat! sa ne dai de veste!..si eu fac eco la 2 sapt...ca dr din ro nu stie de cel din ungaria...si viceversa
vrmoana eu merg la bazin de vreo 2-3 sapt..cam asa, dupa ce am vazut ca bb e bine!
zambetmic ma bucur ca te-ai linistit! te trecem acus pe lista!
miru bine ai venit si sarcina usoara!
july batem palma!? nici io nu ma simt ff insarcinata decat ca as dormi la greeeu!!!!
felicic bine ai venit! scrie repejor cele 12 mesaje...sa vb si noi live!
alexa leagt de eco...nu cred ca dauneaza....citisem ca nu sunt invazive...bine..acum nici sa faci 7zile din 7..dar ca sa stapanesti paranoia...merge la 2sapt 1
freshana mi-ai trezit pofte de paine cu ou...adik painea se inmoaie in oul batut ca pt papara..si o pui in tigaie...ce pofte am..desi noi nu manca prajit/calit de loc...cred ca azi fac o exceptie
danucu felicitari pr cele 9s!

Oana
13+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Monica ,mama nu mai pomeni de atatea fructe ca imi ploua in gura.....pepeni,ciresi,offfff sa vina vara o data!

asa creste minunea noastra

Doamne ajuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

danucu, cam asa eram si eu, in ianuarie am fost f agitata si ma enervam si puneam la suflet orice prostie ...
e, de la cele 2 liniute s-a schimbat foaia, gugloiu' e cel mai important asa ca nu mai las nimic sa ma enerveze, si unde inainte ma mai intindeam la vorba, acum prefer sa stau "eu cu mine" si sa visez la ce este si ce va fi ...
parca se uita lumea mai ciudat la mine, dar inca nu a zis nimeni nimic, nu au pus intrebari

guguloi 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

monica !!! nu vbi de cirese pana in luna mai pleeeeease
sunt innebunita dupa ele as manca non stop
si are la kaufland intr-adevar dar nu vreau sa dau 30 ron pe 100 grame

de la mcdonald's as manca sandwhich-ul ala nou cu pui si rosii si branza pe care l-am vazut la tv intr-o reclama. si kfc non stop. si cart prajiti non stop. pbabil ca voi lua cel putin 22 kg ca la prima sarcina dc mananc in acest hal

fetelor oare am voie sa beau un pahar de cola ? ca mi-e cam pofta

12+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

oana incearca dupa ce amesteci oul sa pui si o lingura de smantana sau lapte si apoi sa inmoi painea si sa o prajesti
eu am obs ca asa sunt mai bune
si cu sare sunt super (stiu ca unele prefera cu zahar - mie mi se pare ciudat prajeala de ou cu zahar)

12+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice001 spune:

danucu ce intelegi tu prin mancare light?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Musette, , nu m-ai confundat! Eu sunt nasa mare si maine si peste o saptamana! Sper sa nu se supere prea tare bebe pentru cele doua nopti nedormite!

M-am vopsit aseara cu L'oreal Casting, fara amoniac. Eu l-am intrebat pe dr. si mi-a zis ca e ok sa ma vopsesc de max. 3 ori pe toata durata sarcinii, si cu vopsea fara amoniac.

Acum imi faceam griji pentru incaltari, ca atunci cand mi-am cumparat eu pantofii de nasa, in dec. (ca deh, erau reduceri) nu stiam ca o sa fiu gravi! Si au tocuri de 10. Nu cred ca o sa rezist toata noaptea. Trebuie sa-mi iau si niste papuci mai comozi!

Va pupez!

8+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

sal1
cum ma las de fumat? ceva sfaturi?
ziua le sudez la birou, seara le mai raresc!
cine mai este in situatia asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice001 spune:

freshanana si la mine pofta de mc'donalds tot de la televizor a venit , am mancat sandwhich-ul acela nou cu pui si nu e asa grovaz , nu are nici rosi si nici branza , are salata , sos de smantana si sos iute rosu si bineinteles snitel de pui ......dar nu mi-a placut. Mai degraba imi plac hamburgheri aceia simpli si cu cartofi prajiti. 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

codruta,nasa mare,musai sa-ti iei pantofi de schimbi,oricum nu cred ca are nimic daca stai cateva ore pe tocuri.O sa-l intreb si eu pe dr de vopsea si daca imi da ok ma vopsesc si eu cu vopsea fara amoniac ca deja disper.o sa-i dai gata pe toti la nunta,nasico!

asa creste minunea noastra

Doamne ajuta in continuare!

Mergi la inceput