Mamici de septembrie-octombrie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice001 spune:

toata lumea doarme ? si eu nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Neatza fetelor.

Aveti idee cate ecografii e bine sa faci in timpul unei sarcini?

Am auzit si pareri conform carora nu e bine mai mult de 4 si pareri conform carora poti face oricate ca nu-i nimic.

De mancat...mie mi s-a deschis pofta de mere. Cred ca mananc cate 4-5 mere pe zi. Spanac iarasi imi place la nebunie si as manca oricand (eu care nu mancam niciodata). CAm orice numai carne sa nu fie.

Pofta buna!

Alexa

12+
bobo junior

Mergi la inceput

felicia76 stai linistita si eu ametesc des , mi s-a intamplat sa ametesc stad pe spate in pat .
la capitolul mancare eu nu mai pot manca mancare gatita si mananc tot felul pe prosti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

buna ziua
a-propos de papat niciuna nu are pofta de prajeala pe la ora 10 seara ? eu am, dar am restrictie de la sotz : nu tu oua, nu tu omleta sau paine prajita cu ou
oricum desi nu a 3 luni am o burta ff mare pt ca pap ca o purcica

12+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Alexa, din cate stiu eu, nenea dr. te cheama lunar la control si cu aceste ocazii face si echo. Sunt mamici care prefera sa le faca mai rar! 4, cum ziceai tu! Alte mamici, de abia asteapta sa idi vada puiutii. Nu stiu ce sa zic. Rau nu ii fac lui bb. Singura chestie, pe care am vazut-o eu intr-un reportaj pe Discovery, este ca zgomotul din timpul unei echografii este perceput de bebit asa cum percepem noi zgomotul produs de un tren care intra in gara!

Felicic, sa stii ca ai ajuns la o odisee norocoasa. Cel mai important este sa fii optimista, sa gandesti pozitiv si sa fii TU sigura ca totul o sa fie bine!

Eu greturi nu am! Gust ciudat, metalic, am avut si eu in primele 6 saptamani! Trece, nu va speriati!

Aaa, si apropo de clubul scutecelor! Mai avem ceva pana acolo! Haideti sa ne bucuram impreuna de perioada asta a vietii noastre. Pentru unele dintre noi poate fi unica!

Va pup!!!

8+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

Buna fetelor!!!

Desi nu scriu prea des (am asteptat sa-mi fie mesajele moderate) va citesc tot timpul.
Eu noutati nu prea am decat ca ma simt perfect si sunt foarte optimista acum dupa ce am vazut la doctor ca totul e in ordine cu bebele. Pana saptamana trecuta am fost tare ingrijorata datorita petelor maronii. Mai am din cand in cand schimbari de umor dar nu dureaza prea mult. La serviciu mi se spune ca sunt foarte calma si ca m-am schimbat (ei habar nu au ca sunt insarcinata), inainte eram tare neastamparata si faceam glume non-stop. Voi cum sunteti din punctul asta de vedere?

Astazi schimb si semnatura, suntem maricei deja.

9+

Mergi la inceput

nici nu pot sa ma gandesc la prajeala ca mi se face rau.......ce bine de voi ca puteti manca orice........eu ultima oara am poftit hamburger de la mc'donalds........si eu nu mancam inainte asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

beatrice001, nici eu nu pot sa mananc prajeli, prefer mancarurile light. Si nu am greturi deloc, am doar preferinte.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Io as manca orice si prajeli, sau mai ales prajeli. DAr poftesc si la fructe stil struguri si capsuni pentru ca nu mai suprt portocalele si gref-urile. Abia astept sa iasa cirese, capsuni, zmeura, pepeni, struguri

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
10+

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Buna burtici!

Alexa mi-a placut mult ce ai povestit de la eco,felicitari pt bebe si sa merge inainte tot asa!si nu cred ca ecografiile dauneaza cumva lui bebe,eu daca ar fii dupa mine as face una cel putin zilnic......

Beatrice si eu poftesc mancare de la mc donald's dar inca nu sunt hotarata daca sa manac sa-mi fac pofta sau sa rabd de pofta.Si asa mancam destule rahaturi daca mai bagam si de la fast food.....

Oana ce faci ,pe unde umbli?

Nici eu nu mai am nici un simptom si nu ma simt gravi....

Codruta tu esti nasa nu,sper sa nu te confund,ce ai facut cu parul,te-ai vopsit sau ai renuntat?oricum vei fii cea mai stralucitoare de acolo pt ca esti gravi....

Va pup pe toate!

asa creste minunea noastra

Doamne ajuta in continuare!

Mergi la inceput