Mamici de septembrie-octombrie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 17
anis spune:
boo, cand mai ai de astea si nu trec cu no spa...ia gynipral si daca nici asa ..suna dr.Poate fi si de la o indigestie, oricum nu ai cum sa le separi acum...ca tot pe burta e durerea.
*** AniS **
6+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
monica_dicut spune:
Si eu mai am dureri, mai ales daca fac efort simt ca imi intinde cineva tot ce-i inauntru si plus ca se cam intareste. Asa ca iau no-spa si stau cuminte.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
10+
EL NINO
vrmoana spune:
Buna dimineata!
Ce faceti burtici?
Alinushca cred ca toate visam sa ajungem in clubul scutecelor. Cu putina rabdare o sa fim si acolo.
Anis ce frumos trebuie sa fie acum la munte! Mai ales ca e caldut afara. Vreau si eu.
Oanasm vroiam sa te intreb la cate saptamani ai inceput tu sa te duci la bazin?
Pupici pentru toate fetele 
si o zi usoara.
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
8+our dream came true
zambetmic spune:
'neata burtici
multam pt incurajari
aseara am fost un pic mai linistita si un pic mai neadormita fata de ultimele zile
chiar am stat pana la 11 si m-am uitat la desene aninate pe laptop 
au cam inceput si la mine sa dea semne greturile, dar deocamdata doar dimineata, si cum eu nu mananc pana la servici, nu ma derajeaza prea rau
sa va dau si eu datele nu?
dn 27.11.1978
um teoretic (adica menstruatia ca la carte
29.12.2007) practic ... 29.01.2008 ... da asta a fost peste guguloi
dpn 18.10.2008 cf primei eco
va pup si o zi usoara in asteptarea weeekendului
io cam fac 
guguloi 5+
MIRU0102 spune:
BUNA FETELOR
Vreau si eu in listuta cu burtici
Asadar: um 12.12.2007 si dpn 19.09.2008, ma simt binisor, nu am prea multe greturi si nici pofte, somn la greu si un gust ciudata in gura.
Deja i-am auzit inimioara si l-am vazut tresarind la eco. Sau am vazut-o.
Pupici la toata lumea
Nocom spune:
Neata dragutele mele,
Teo multumim pentru bunatatea ta si pentru ca ai grija de noi in fiecare dimineata!!
Xor felicitari pentru
. Sa creasca mare si sanatos si sa nu-ti dea prea multe batai de cap inca din burtica!! Te-au mai intrebat fetele, dar intreb si eu: cum o sa-l cheme????
andy_garlo si eu uitasem ca esti la Paris!! Super fain! Sa te distrezi de minune si sa faci mult shopping de
Te asteptam cu vesti multe si bune
felicic bine ai venit alaturi de noi, intotdeauna este loc pentru suflete mari si bune. Doamne ajuta sa fie bine si sa auzim numai de bine de acum incolo
Pe voi toate celelate dragute va pup dulce si va imbratisez, sa aveti o zi cum nu se poate mai buna si sa va iubiti mult!!
8+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
JulyMorning spune:
Neatzaaaaaa si de la mine !! 
Xor wow, ce fain ca ai aflat ce e ala micu'
Felicitari! Sa creasca mare, sanatos si frumos!!
Deci cand m-oi duce si eu la eco peste o sapt aproximativ si o sa am aproape 14 saptamani, o sa aflu si eu !! sper...

Fetelor si eu am ceva dureri de burta, dar nu prea seamana cu cele menstruale, chiar am impresia ca se intind diverse pe acolo. Sau de exemplu cand mi-am pus pe mine o pereche de pantaloni mai stramti si m-am incordat sa-i trag pe mine
am simtit o intepatura cam in dreptul ovarelor.. da' a trecut in cateva secunde.
Eu nu mai am greturi, nimic. De altfel nici nu ma simt insarcinata de nici un fel. In afara de faptul ca daca nu dorm suficient nu te mai intelegi cu mine ... si eu inainte eram rezistenta, n-aveam treaba. Ieri dupa amiaza mi-am rupt falcile de atata cascat... ![]()
_
Our future determines our past
Fasolica de S12+
beatrice001 spune:
eu as manca ceva dar nu stiu ce........si mi-e si lene sa ies afara. voi ce papati azi?
felicic76 spune:
buna dimineata si multumiri tuturor ptr intampinare
!
au inceput greturile! Noroc ca aveam servetele in poseta si am scuipat cafeaua in ele, altfel nu stiu ce faceam dimineata in masina!
ma innebunesc mirosurile, spal caine in fiecare seara, l-am si imbolnavit!nu ma impac cu ametelile, ametesc stand in pat sau pe scaun! Asa este si la voi?
codruta27: mercic mult si la fel tuturor
nocom: singura mea dorinta este sa nu plec de aici pana la sf lui octombrie(si atunci direct la scutece)
alinushka: doctorita a zis: vedem pe parcurs, dar nu-mi garanteaza nimic!nu pot decat sa sper ca se va resorbi cu toate ca este maricel 19mm/17mm
4+