Mamici de septembrie-octombrie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

quote:
Originally posted by alinushca

Vreau sa ma autoproclam (in lipsa unor DN din lista) CEA MAI TANARA DIN ODISEE. Se poate ?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

Cea mai tanara din odisee nu poti sa te proclami, pentru ca aici suntem impreuna mamicile de septembrie si octombrie 2008. Mai sunt joy21 care-i in '85 si aness227 care-i in '84, ambele mamici se septembrie 2008.
Poate cea mai tanara la sectiunea ta (octombrie) asa da

12+
Mamica de septembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Neata, fetitelor!

Felicic, bine ai venit! Sa fii sanatoasa, sa ai un bebit sanatos si norocos!

Xor, ce bine ca deja stii ca e baietel! Sa traiasca o mie de ani, si sa va aduca numai bucurii!

Andy, distractie placuta! De abia asteptam sa vii cu poze!

Claudinna, bafta la echo!

Alinushca, bucura-te de concediu!

Va pupez pe toate, si va doresc sa aveti parte de o zi exceptionala!

8+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neazta si de la mine.

Xor, felicitari pentru
Abia astept sa aflam toate sexul... si sa scriem la semnatura "mami de sau de

Alinush dulce. Daca se umple odiseea de nov-dec de fetele de la aspirante te iau de manutza si mergem sa le dam sfaturi. Ca doar noi o sa fim deja cu experienta [pup[

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
10+

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

eram sigura ca sunt cea mai tanara. nu-i bai! pot sa traiesc cu gandul asta

monica, ar fi fain sa ne urmeze mai ales catev fete de pe acolo care se straduie de ceva vreme... hmm.. si daca ar veni Alexa ar fi crima. chiar nu am mai intrat si nu mai stiu ce mai face...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

Mergi la inceput

Alexa e prin ziua 4-5 ceva de genul, la fel si marynik.
LA maryb si claudela avem ceva sperante.
Oanei ii cresc foliculii si asteapta sa vie sotzu sa il inhatze pe bebe
Crisa aprestat si asteapta rezultatele
Sper ca n-am uitat pe nimeni. Da io am un feeling ca or sa umple odiseea urmatoare.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
10+

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice001 spune:

Buna dimineata fetelor , cum ati dormicit?
In afara de probleme cu mirosul si mancarea aveti cumva probleme si cu somnul?
Eu de exemplu nu mai pot sa dorm asa de bine noaptea , il aud pe sotul meu sforaind si ma enerveaza rau de tot. Problema e ca si in trecut sforaia dar nici nu-l auzeam si nici nu ma enerva. Nu mai stiu ce sa fac ?

Mergi la inceput

Eu adorm ca un prunc de pe la ora 20-30 in sufragerie la televizor iar cand sforaie ii trag cate una sau il intorc pe alta parte

POZNICI CU NOI
10+

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice001 spune:

asa ii trag si eu cate una sau il intorc dar peste 5 minute incepe din nou , si intodeauna concertul este de la ora 4 dimineata si tine pana ma trezesc eu la 6 . E groaznic.........cred ca o sa-mi cumpar dopuri pt urechi......dar mi-e frica ca nu mai aud ceasul dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna dimineata

Noi suntem la Azuga la ski, si fiindca al meu si-a luat laptopul am intrat sa vad ce faceti.
Am venit sa o pun pe fii-mea pe skiuri, si vad ca ii place.Faza e ca am facut si eu cateva coborari.Sunt nebuna sau nu...dar ma simt ok...Cred ca nu imi imaginam vreodata ca o sa fie asa relaxata si o sa ma bucur ca sunt gravida..tinand cont ca la prima sarcina rezultata prin fertilizare in vitro am stat numai in pat aproape, la a dou eram 70% paranoica..e acum vreau sa fiu ingrijorata doar cu motivele reala..in rest sa ma bucur la maxim ca in mine creste un sufletel.

*** AniS ** 6+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Anis ce bine de tine ca esti la aer curat, la munte .. Banuiesc ca si vremea e superba

Eu aseara m-am speriat rau. Am plecat de la servici pe la 7 si pe drum m-a apucat o durere de burta, cand am ajuns acasa m-am intins in pat, am luat un no-spa .. si nimic. Ma durea groaznic burta. Nu ca la ciclu, acolo jos asa, nici balonata nu parea ca sunt. Dar nu puteam sa stau nicicum in pat. Nici sa ma ating pe burta. Nu stiu ce naiba a fost, dar m-am speriat rau.
Am adormit pana la urma si dimineata nu ma mai durea asa tare. Dar tot nu ma simt perfect. Am sunat la dr mea si mi-a zis ca daca vreu sa vin la un control (cred ca nimeni nu face eco asa des ca mine, dar zau ca m-am speriat). Asa ca ma duc pe la pranz sa vad daca e totul ok.

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput