Mamici de septembrie-octombrie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 15
oanasm spune:
alinush
...mai e ceva..aici suntem cateva fete de belea![]()
..de la aspirante

va pupilez si somnic usor va doresc!!!!!
fetele...CristalCris, Adria, Ioana, Anrerea, Xor, Cristinele, Vdrag, Clau geo, Andy garlo, Joyy, etc...nu mai dati niciun semn...meyy! pai e frumos!? sper ca sunteti bine!
Oana
13s 
o noua viata
andy_galro spune:
Ia uite ca numai la fix am intrat! Eu v-am spus ca plec in concediu la Pris si acolo sunt si acum si numai saptamana viitoare ma intorc. Azi am citit tot ce ati scris pana acum ca azi am stat in casa ca am racit un picutz dar trece si asta. Promit ca de saptam.viitoare dupa ce ajung acasa ma bag si eu mai mult pe aici sa pove cu voi ca deja mi-e dor de voi!!!!!!!
Va 

pe fiecare si aveti grija de voi!!!!!!!!
8+
Xor spune:
Buna seara burticute dragute....
Chair daca nu am mai scris, sa stiti ca v-am urmarit cu foarte mare interes, nu mi-a scapat nici un mesaj necitit....sunt aici si eu nu am de gand sa ma reorientez spre o alta odisee...imi place la voi
Astazi am fost la eco de 12 sapt....si se pare ca sunt prima care a aflat sexul bebelului....e baiatel

Si e deja foarte nazdravan...nu vroia sa stea deloc la masuratori...se intorcea exact invers decat trebuia....m-a apasat cu minunea aia de ecograf pana s-a intors nitel si i-a masurat si pliul nucal...1,3mm....cica e bine..eu chiar nu stiu care sunt valorile normale ale acestor masuratori.
Acum a fost primul eco abdominal...pana acum au fost doar endovaginale, la 6 si 8 saptamani.
In rest...mi-a facut si mie control, mi-a luat lama si mi-a zgandarat vechea mea cervicita si a facut-o sa sangereze...astept sa treaca...cica se opreste repede...mi-a spus sa nu ma sperii ca sangereaza rana pentru ca a necajit-o....
Va pup si sa stiti ca sunt mereu aproape....nu scapati usor de mine...
12+
ramonzca79 spune:
fetelorrrrrrrrr...

oare numai eu sunt cu capu'????mie nu-mi trebuie fufu....chiar deloc...de cand am aflat s-a intamplat de 2 ori...nu am niciun kef...nicio atractie si sotiorul e disperat...."zice ca se calca pe ele"

asta e!!!!sa mai astepte cateva saptamani poate vine.....keful....
acum imi face ciorba...iar eu mor de greata ...nu-i suport mirosul...bombane si ma intreaba ca cine mai face asa ceva

...vine minunea!!!
_giulianna_ spune:
Yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii prima noastra dragutza care a aflat sexul bebelului 

XOR, noi
de mamici de sept-oct ii/iti uram multa sanatate
Cum o sa-l cheme?
12+
Mamica de septembrie 2008
Nerantula spune:
Ramonzca, daca te consoleaza, si eu sunt in EXACT aceeasi situatie ... si, pentru consolarea sotului tau, spune-i ca am si eu unul langa mine refuzat constant si care, cand e in bucatarie, eu fug in camera cea mai indepartata si ma inchid acolo!
Uneori fug si de la masa, daca ce mananca el nu-mi prieste mie (ca miros adica!) si da, este foarte frustat si il inteleg :(
Si eu trag sperante sa revina cheful de
, chiar daca nu a fost prea aprig niciodata, insa acum is procopsita si cu candida care mai pune si ea frane serioase 
8+
Liniuta noastra
khristin spune:
Salutare burticoaselor,
Oana, ti-am vazut burtiq...se contureaza din ce in ce mai frumos
. Felicitari si sarcina cat mai usoara in continuare
Cat despre fiimea, da a fost intr-adevar mare, din fericire am nascut vaginal dar slava domnului cu epidurala, asa ca n-am simtit nici cea mai mica durere....asa sa tot nasti iuhuuuuu... 
Alexa, ce fericire ca l-ai vazut pe bb cel chic 
Xor, felicitari pt. baietel
Ce repede ai aflat
V-ati gandit la nume? Sa fie sanatos si cumintel in burtiq lui mami 
Alinushca, esti tare simpatica cu mama ta control-freak
...asta e n-ai ce-i face, important e sa ai tu o stare de spirit buna....eu care bantui pe forumul asta de vreo 5+ ani, stiu ca se mai intampla sa nu ti se bage in seama orice mesaj pe care-l scrii, dar nu-i bai ![]()
Eu azi ma gandeam cu nerabdare ca mai sint 2 saptamani pana ce intram aici in vacanta de primavara si de-abia o astept
Pana atunci, fiimea ma tine in forma cu cursurile ei de patinaj si dans
Va pup pe toate,
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
teomaria spune:
'neata, burtici! V-astept cu drag la o
fierbinte!
felicic76, Felicitari si bine ai venit printre noi, o sarcina usoara si un bebel sanatos si voios!
Xor, uaaauuu, deja ai aflat sexul???!!!Vreau si euuuu!!!! Te superi daca te intreb la ce dr. mergi??
alinush, concediu placut!
Pupici dulci
si o zi superba!!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">
9+
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
claudinna spune:
neata si de la mine!! ce faci teomaria? ce e cu tine asha matinala?:)
xor, super!!! vreau si eus a-mi spuna sexul bebelusului!!! azi merg si eu la medic, abia spre seara ma intorc, ca merg la craiova
felicic, vezi mama ca ai trecut la data nasterii anul 2008:)
deci si voi aveti faza asta cu mancarea si cu mirosurile!! inseamna ca sunt in grafic! simt orice miros de la mare distanta si mai ales mirosul de mancare...care bineinteles imi provoaca greata si nu-mi plac. a propos de greata, a revenit de vreo 2 zile si ma chinuie cat e ziua de lunga, nu mai stiu ce sa fac!
voi obositi repede?? eu am fost aseara la o plimbare ffff lenta si deja la intorcere gafaiam, ce sa mai, abia ma tineam dupa sotz, care se straduia sa mearga atat de incet...
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
12+
alinushca spune:
khristin, s-a uitat mama la televizor si a vazut un caz cu o femeie careia dr de la Giulesti ii zisese ca i-a legat trompele si a dat-o in judecata si a demonstrat ca nu i le legase. mi-a zis ca a luat-o cu tremurici. cred ca am mai linistit-o ca i-am zis ca eu stiu multe alte cazuri si mult mai grave.
... ceea ce e din pacate adevarat si ele provin de pe forum mai ales. este o figura si mai avem cateva speciemene in familie.
Nerantuala si ramonzca nici nu ar putea fi altfel deocamdata. eu ii tot explic in cuvinte ce simt si ce ma doare. nu stiu daca fac bine ca il ticsesc cu detaliile astea, dar cert e ca pricepe si el de ce nu pot sa fac anumite lucruri. mi-e greu mie sa ma sal pe sani gentil cu sapun, dar sa puna altcineva mana. sa nu mai zic ca mi s-a acrit de bagat Utrogestan...
Xor baiat iti doreai? Ca asa pare. Felicitari! Si sanatate!
felicic76, ce ai sa faci cu acel fibrom, ce a zis doctorul? e de ajuns daca il urmaresti la 2 saptamani? am auzit intr-adevar de multe cazuri din astea in care nu a fost deloc o problema si s-a resorbit ca sa zic asa. Sanatate!
Cine imi da si mie parola sa adaug chestii noi?
beatrice Asa imi tot zic si eu: "e perfectly safe". Pana la urma ce este Pregnylul? Este HCG extras din urina femeilor insarcinate. Iar sarcina produce in mod natural o carutza de HCG si atunci pregnylul se asigura doar ca este suficient de mult incat organismul sa nu respinga sarcina ? cam asa ceva cred... dar pentru ca nu stiu sigur sigur... ignoranta e problematica intotdeauna!
Vreau sa ma autoproclam (in lipsa unor DN din lista) CEA MAI TANARA DIN ODISEE. Se poate ? ![]()
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png