Mamici de septembrie-octombrie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 14
beatrice001 spune:
aaaaaaaa m-am uitat pe net si intradevar multe persoane au luat pregnyl , unele doar in primele luni altele toata sarcina si au nascut copii sanatosi ...asa ca nu-ti mai face atatea griji ca totul o sa fie bine.
felicic76 spune:
--------------------------------------------------------------------------------
nou venita!
bebe la bord
dn 04.03.2008
um 22.01.2008
vreo 14 liniute
dpn 31.10.2008(calculele mele)
doctor, echo intra, si un "el" de 2mm langa un fibrom de 19 mm
urmatoare vizita la dr peste 2 saptamani si timpul nu se comprima!
nu am mai ramas de 4 ani si atunci am pierdut la 6 saptamani(nu am stiut si nu am luat adjuvante ptr sarcina) acum iau utrogestan si acum nu pot decat sa sper ca va fi bine!
((sper sa nu apara toate msg. asta este al 21-lea)
Codruta27 spune:
Fetelor, va pup!
Aveti grija de voi si de bebiti!
Sa aveti o seara frumoasa si linistita!
Pupici apasati!
8+
Bebe mic
monica_dicut spune:
Beeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Voi vb de 

Si io 

Noi prestaram doar de 2 ori (adevarat ca fu de vis 
) da lu tati ii e frica de faptul ca atunci cand o sa iasa bebe (asta-i dintr-un banc) o sa-l intrebe:"tu esti tati"? "da" si atunci bebe o sa-i dea cu dosu palemi in frunte si o sa-i zica "na ma na, sa vezi si tu cum e".
Mereu face tati misto de treaba asta.
Si io
nebuna
imi inchipui un tibushon intr-o sticla de vin care mi-l scoate pe bebe de acolo.
Pai cum sa mai fac io
??????? 

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
10+
EL NINO
vrmoana spune:
Buna seara fetele! Hop si eu. Am citit un pic din urma.
Alinushca unde vrei sa pleci?
Discutati despre hutza hutza? Noi de vreo 2 ori in 6 saptamani.
Acum ma duc sa citesc si restul de pagini.
Beatrice bine ai venit la Odiseea noasatra.
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
7+our dream came true
oanasm spune:
heyy..intru si io scurt..asa mai pe seara
..ca merg in oras sa vaz ceva gaci de grevi..am vazut azi ceva dar un model ff "trendy" nu sunt genul ![]()
![]()
![]()
![]()
Oana
13s 
o noua viata
oanasm spune:
heyy..intru si io scurt..asa mai pe seara
..ca merg in oras sa vaz ceva gaci de grevi..am vazut azi ceva dar un model ff "trendy" nu sunt genul ![]()
![]()
![]()
![]()
alinushca
io nu vreau sa pleci !!! nu vreau si punct!
...si io la odiseea de iul-aug intru mai rar..desi fetele sunt f dragutze...dar au burtici de peste 20s..asa ca m-am prelins aici! sa sti ca acolo si acum mai aparae cateo o burtika noua! si eu sunt 100% convinsa ca vor mai apararea burtici...si atunci acelea vor fi burticile micutze ale odiseei! ne-am inteles...da?
Oana
13s 
o noua viata
Delphinas spune:
alexa felicitari pt bb fremos. si al meu cand a mazut-o pe mazarica era sa cada din picioare. era topit tot. si cand sa plecam ii tremurau scurmushile pe pedale de nu putea sa conduca.
codruta sa va fie de bine. sa va traiasca finii si sa fii sanatosi, sa va respecte multttt.
alinushca nu stiu ce te face sa crezi ca nu ti se da atentie. la cealalta odisee vei fi tu cu sarcina mai mare si poate nu vei avea rabdare sa le raspunzi incepatoarelor, pt ca vei dori informatii despre stadiul sarcinii de la momentul respectiv. chiar nu pot sa-mi imaginez de ce a reactionat mama ta asa. e un tratament de sustinere a sarcinii, doar nu te droghezi sau mai stiu eu ce. aaaaaaaaaa ca pe vremea ei nu era asa ceva, stai linistita ca si a mea me-a zis ca a vandut o cada da peste si apoi a mers acasa si a luat-o contractiile si dimineata m-a nascut. iar eu ma schimb de la medic la medic, analize peste analize. iak de asta numai pot eu. sotul e de partea mea, cu el m-am maritat nu cu mama. daca nu-i convine, sa-si suie pofta in cui.
8+ o mazarica mititica
mazarica mea
poze
alinushca spune:
quote:ssst! sa nu-i zici asta si mamei mele!
cu el m-am maritat nu cu mama
Mama mea este un control-freak. Nimeni nu are dreptate in afara ei in asta lume.oanasm, le stiu pe cateva din fetele de la iulie-august. sunt intr-adevar niste dragutze. si Doamne iarta-ma nu am zis nici o clipa ca voi nu ati fi dragutze!

vrmoana ca sa fiu foarte FOARTE sincera as vrea sa plec cat mai repede la CLUBUL SCUTECELOR
Si cu toate femeile care chiar isi doresc foarte foarte mult copii.Monica nu cred sa fie barbat care sa nu se teama pana la un punct de efectul "MADULARULUI" lor asupra copilului. Dar eu cred ca atunci cand nu e cazul sa facem sex corpul nostru o stie si nu ne prea tenteaza ideea, iar cand e OK deja ne simtim altfel... spune-i sa aiba incredere in ce simti tu. O sa incerc si eu sa il conving pe al meu cand/daca trec de 14 saptamani. Si pana atunci mai e atat de mult....O sa fie finalul postului deja

July, inseamna ca bunica ta este un caz special. sau poate a mea e un caz special. bunica mea (una bucata 78 de ani) nu a parut prea impresionata cand am pierdut prima sarcina. si nici nu prea ar avea cum sa fie. ea a trait intr-o lume in care, cand era mica femeile mureau inca destul de des din cauza nasterilor, iar cand a devenit ea matura a nimerit in comunism unde avorturile erau cam metoda unica de "protectie"... asa ca... nup, nu prea o impresioneaza. In mintea ei oricum copiii sunt ceva ce o sa am din plin la un moment dat. Nu stiu... asa e a mea. Daca a ta e diferita, mai frumos asa. OK, daca iti zic ca nici pe soacra mea sau pe mama mea nu prea le-a impresionat ca am pierdut sarcina .... eh... lume si lume.
Nocom acia-s. si sincer, sper sa ne si distram pe aici!

De maine, CONCEDIU 2 SAPTAMANI !!!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png