Mamici de septembrie-octombrie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 13

alinushca spune:
Mentiune importanta: sunt la munca si am avut o zi absolut nebuna!
Nocom si Codrutza Odiseea de Noiembrie-Decembrie. Ca eu tot simt ca vorbiti de chestii care nu au inca legatura cu momentele prin care trec eu si tot cred ca nimeni nu mai are chef sa se gandeasca in urma sa ma linisteasca si pe mine. Pusai 2 intrebari ieri si doar oanasm draga de ea imi raspunse. Eu am pierdut 2 sarcini consecutiv. Cred cu tarie ca de data asta o sa fie bine, dar asta nu inseamna ca nu mi-a stat inima in pipt aseara pana a vazut fasolica ... si sunt mai stresata(nta) putin pana oi ajunge si eu la 14... si chiar mai incolo... ca de dimineata m-am vazut nevoita sa ii recunosc mamei ca iau tratament de sustinere... si mi-a scos peri albi ca eu nu stiu la ce riscuri ne supun... ca nu e bine sa vreau asa copil cu orice pretz... d'astea grele... mdap...
Si eu as vrea - nu ca m-as simti macar vag in stare de asa ceva deocamdata... la cum ma dor sanii nici sa mi-i ating eu nu-i OK... dar sotul saracu.... doctoru ne-a zis sa ne abtinem macar pana dupa 14 sapt...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

beatrice001 spune:
Draga alinushca iti doresc din tot sufletul sa fie bine si sa ai un copil sanataos , dar trebuie sa gandesti pozitiv , ce daca ai pierdut 2 sarcini consecutiv acum cu siguranta o sa fie totul ok .

teomaria spune:
alinushca, vezi daca esti indragostita...si eu iti "raspusai" (sa te citez) la intrebari si chiar am mai vazut vreo 2 raspunsuri (cat masura bebe la varsta ta si cand a miscat??- asa-i?!?)
alexa felicitari pt bb sanatos!
Beatrice, felicitari si bun venit printre noi!
PS. Am pus si eu vreo 2 poze cu noi (cand eram mai mici si mai mari), jos pe numele copiilor
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">9+
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

JulyMorning spune:
Alinushca, nu esti singura cu sarcina asa mica, plus ca vor mai aparea fete... sunt sigura. Si eu cred ca ti-am raspuns la intrebare, sau cel putin am avut in intentie... ca uneori se scrie intr-un ritm de nici eu nu mai stiu ce am vrut sa zic !!
Cat despre ce a zis mama ta... partial poate as fi de acord, dar pe de alta parte, traim alte vremuri... multa poluare, mancare aiurea, stres cat cuprinde... nu mai e ca pe vremea lor cand lucrurile erau ceva mai simple si grija era exact opusul... cum sa NU ramana insarcinate. Si eu iau tratament: utrogestan si vitamina E, desi nu am avut decat o sarcina oprita din evolutie. Si am stat si m-am gandit daca fac bine ceea ce fac. Oare corpul meu nu stie mai bine, sa elimine singur un embrion neviabil si eu il indop cu medicamente si nu-l las sa-si faca treaba? Oare bebele va fi afectat in sensul ca adaptarea lui la viata nu va mai fi atat de buna pentru ca a fost sustinut medicamentos, cand in mod normal o sarcina sanatoasa n-ar trebui sa "beneficieze" de asemenea sustineri... si etc!
Dar am ales sa imi ajut un pic organismul, pentru personal nu mai am nici 20 de ani si am incredere in doctorul meu.
Noi suntem aici pentru tine, sa stii... chit ca alegi sa mai stai la odiseea noastra sau nu... desi mi-ar parea rau sa te pierdem
_
Our future determines our past
Fasolica de S12+

Codruta27 spune:
Alinushca, vrei sa ne parasesti, ha?
Eu zic sa te mai gandesti! La cealalta odisee, o sa fii prea maricica,iar aici de abia au inceput sa apara fetele cu DPN de sf. de oct! Dar, treaba ta! Dragoste cu sila nu se poate, nu?8+
Bebe mic

alinushca spune:
quote:
Originally posted by JulyMorning
Alinushca, nu esti singura cu sarcina asa mica, plus ca vor mai aparea fete... sunt sigura. Si eu cred ca ti-am raspuns la intrebare, sau cel putin am avut in intentie... ca uneori se scrie intr-un ritm de nici eu nu mai stiu ce am vrut sa zic !!
Cat despre ce a zis mama ta... partial poate as fi de acord, dar pe de alta parte, traim alte vremuri... multa poluare, mancare aiurea, stres cat cuprinde... nu mai e ca pe vremea lor cand lucrurile erau ceva mai simple si grija era exact opusul... cum sa NU ramana insarcinate. Si eu iau tratament: utrogestan si vitamina E, desi nu am avut decat o sarcina oprita din evolutie. Si am stat si m-am gandit daca fac bine ceea ce fac. Oare corpul meu nu stie mai bine, sa elimine singur un embrion neviabil si eu il indop cu medicamente si nu-l las sa-si faca treaba? Oare bebele va fi afectat in sensul ca adaptarea lui la viata nu va mai fi atat de buna pentru ca a fost sustinut medicamentos, cand in mod normal o sarcina sanatoasa n-ar trebui sa "beneficieze" de asemenea sustineri... si etc!
Dar am ales sa imi ajut un pic organismul, pentru personal nu mai am nici 20 de ani si am incredere in doctorul meu.
Noi suntem aici pentru tine, sa stii... chit ca alegi sa mai stai la odiseea noastra sau nu... desi mi-ar parea rau sa te pierdem
_
Fasolica de S12+
Mai... in legatura cu Utrogestanul si cu vitamina E nu mi-as face nici o grija. Eu mai iau si Pregnyl si Aspenter. Aci am niste retineri. Desi sa sti ca de cand iau tratamentul ma simt mai bine in sensul ca nu ma mai dor ovarele. Numa sanii stau sa crape. Nu stiu ce o sa iasa... cat despre mama ... ea sta acasa de vreun an jumate si a lucrat toata viatza cu cateva foi de hartie, creioane si calculator de mana... ceea ce - nu are cum sa inteleaga ca - e 10% din nebunia pe care o traim noi azi. Nu am avut de ales azi decat sa mananc pe fuga ceva nasol intre 2 sesiuni de training si intr 2 meetinguri si acum tre sa fug mai departe. Da... poate ca avem nevoie de cate un ajutor. Dar aseara la eco a fost asa frumos. pentru ca e prima data cand vad o sarcina. Prima data cand am fost la eco embrionul nu era inauntru... asa ca aveam ceva sechele din urma.
teomaria, inseamna ca sunt realmente indragostita. chiar m-am uitat prin toate paginile si nu am vazut.Dar de maine sunt 2 saptamani in concediu asa ca imi propun sa va cunosc mai bine.

beatrice001 spune:
ALINUSHCA e bine ca iti iei concediu , poate ar trebui sa mananci mai sanatos si sa te odihnesti mai mult . Din cate stiu eu stresul nu este deloc bun intr-o sarcina. Trebuie sa o iei mai usor. Ai mare grija de tine.

Nocom spune:
Asa sa faci Alinuscho, ca eu tot mai cred ca suntem niste dragute
Eu nu m-as depsrati de dragele astea de la odisee, nici daca m-ar da ele afara!!! Tot as intra pe geam... Eu nu raspund decat la intrebari la care chiar stiu raspunsul corect sau am fost si eu in aceeasi situatie.... prefer asa decat sa bag pe cineva in ceata... cine a stiut ti-a raspuns, cine nu...nu
Nu incerc sa te conving sa ramai la noi, important este sa-ti gasesti parenere de discutii apropiate tie si cu care sa te intelegi si potrivesti. Multe fete s-au inscris la noi la odisee, dar nu au mai dat de mult semne de viata, inseamna ca nu ne potrivim cu toata lumea, dar rele nu suntem, nu?
Te pupacim, si stai pe aproape!!8+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

JulyMorning spune:
Alinushca, sa stii ca am avut si eu 2 saptamani in care am lucrat de la 9 pana la 8-9 seara, inclusiv sambata si duminica... si stres ca la dracu' cu controale peste controale, schimbat conducerea, etc. Si eram cam in sapt. 6-8, asa parca. Mi-a fost teama pentru bebe, mai ales ca am avut si ceva pete rosietice, ce mai, eram pe butuci... da' uite ca a vrut sa fie bine. Si e important daca tu te simti bine fizic, ajuta enorm sa nu-ti faci probleme suplimentare. Incearca sa ai incredere in medic si mamei spune-i ca e bine, daca nu simti ca te ajuta nu-i mai da amanunte. Saraca bunica-mea nici pana la ora asta nu stie ca-s bortzoasa... tot aman sa-i spun ca e batrana si la varsta asta scade pragul sensibilitatii.. stiu eu ce mi-a zis la sarcina pierduta, pana nu trecem de 4 luni nu-i zic
Lasa ca mai e maine si apoi vine concediul si de luni poti sa stai sa ne intrebi tot ce vrei tu, raspundem in cor
_
Fasolica de S12+