Mamici de septembrie-octombrie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Beatrice, bine ai venit! Sa ai o sarcina usoara, si un bebel sanatos si norocos!

Alexa, ce dragut...Fetelor, toate povestioarele astea mi se par asa de emotionante. Ce cumintei stau acolo piticontii nostri!

Claudinna, bafta la echo maine! De abia asteptam sa vii cu noutati!

Se pare ca toti taticii in devenire au ceva cu sexul! Ce protectori mai sunt ei! Eu sper sa treaca mai repede!

Vai fetelor, am mancat si m-am facut cam asa ! Cand imi este foame, foame, asa reusesc sa ma balonez! Trebuie sa am mare grija, ca nu mai incap in toaletele mele de nasa! Sambata asta si sambata viitoare suntem nasi! Norocosii de noi!

8+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

deci tr sa va spun ca al meu tatic de bebe din burtik nu are nicio treaba ca i-ar face rau lui bebe, ba din contra! a zis ca stie el ca nu ajungem pana la bebe si ca e safe, mai ales ca doctorita ne-a zis ca putem sa... fara probleme...asha ca...io sa vrea:) ceea ce nu se intampla prea des, ca deh, deasra cad franta, dar dimineata...

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

claudinna bravo, dom'le, asa imi place de domnu' tatic

Sa va zic ca intr-un birou in care nu mananca nimeni nimic, situat la etajul 5 al unei cladiri, mie imi miroase a covrigi brasoveni !!! si imi ploua direct in stomac

_
Our future determines our past
Fasolica de S12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice001 spune:

Multumesc codruta27 , eu am probleme cu mancare , sunt zile in care orice mananc dau afara , si nu mai pot manca mancare gatita si nici sa gatesc nu mai pot. Sotul meu isi gateste singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

mi se intamplaq si mie faze de genul asta...trimite si tu pe cineva sa-ti ia:)

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Oanasm, felicitari! Daca ai nevoie te sprijin si cu o palma peste ceafa

Eu ma uit cu interes sa vaz cand e urmatoarea Odisee.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Mersi mult fetele.
Multa bafta si voua si sper sa va simtiti la cel putin la fel de bine ca noi.

Noi nu am avut nici un fel de restrictii la . Dr ne-a spus ca e ok si e ok. Doar cateodata nu prea e chef nici sa te rogi...dar asta e ... am auzit ca prin sapt a 16-a parca vine mai mult chef... Asteptam cu nerabdare.

Am o prietena care a pirdut o sarcina in noiembrie la 7 saptamani. In decembrie a ramas iar si acum are 10 saptamani si e totul ok. Asta pentru cele care isi fac griji dupa ce au pierdut o sarcina...deci se poate.

Multa sanatate si voua si bebeilor...

Alexa

12+
bobo junior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Despre ce Odisee vorbesti, Alinushca?

July, parca a inceput sa miroase si la mine. Mama, ce buni or fiiiiii!!!

8+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Eu la capitolul stau foarte bine, multumita si eu si tati, prestam cam la 2-3 zile, nu ma doare nimic nici inainte nici dupa totul e looooooveeee loooovveeeee loooooveeeeeee Da' numa' seara ca dimineata sunt morocanoasa, imi trebe mult pana imi revin dupa somn.
Tati zice ca ma gaseste chiar mai sexy ca inainte si mie imi creste o inima asa de mareeeee

pe toate!

12+
Mamica de septembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Alinuscho de ce astepti o alta odisee??? Asta nu e buna? Sau nu intelesei io bine...

8+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput