Mamici de septembrie-octombrie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 11

JulyMorning spune:
daaaaaaaaaa, io am observat.... am fost gata in 2 timpi si 3 miscari
beatrice, cam 12 mesaje sunt moderate si apar mai greu, apoi te veedm live
_
Our future determines our past
Fasolica de S12+

Nocom spune:
Hei, hei gagics!!!!
Daca ati ajuns la discutii d-astea sa lipsesc tocmai eu?!?! Cum va lasa omul un pic singurele, cum deviati la ! Si noi de cand am ramas insarcinata NIK NIK, ne-am chinuit destul de mult sa raman (aproape 1 an) si acum ne e efrica ca poate nu e inca bine prins sau din cauza efortului, emotiilor, bla, bla poate se intampla ceva. Abia asteptam sa trecem de primul trimestru.... Si mai e asa de mult!!!
Beatrice bine ai venit!! Sarcinausoara iti doresc. Noi toate am facut un car de analize si am dat de la 400 RON in sus, dar asa se cer, asa facem... Si or sa mai urmeze... Asta este. Te pupic si asteptam zilnic vesti de la tine!8+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

oanasm spune:
july si io simt ca as fi gata rapid de tot! numa' ca nu-mi da ocazia sa demonstrez ca pot asa...speedy gonzales
beatrice mai scrie repede vreo 3 mesaje..scurte..si gata
Oana13s
o noua viata

beatrice001 spune:
eu imi doresc fetita.........iar daca dumnezeu imi va darui o fetita o sa o cheme bianca

AlexaM spune:
Incerc de doua zile sa scriu si vad ca ati scris deja doua capitole... o sa-mi ia ceva timp sa va ajung din urma.
Am fost marti seara la eco de 12 sapt si l-a masurat pe bebe. Are 4.8cm. I-a masurat si picioruse si manute si caput si burtica si de toate.
Initial dormea...statea cu picioarele unul peste altul...tare sic... si cu manuta la frunte...ganditoru' lu' mama...
Si nu reusea dr sa ii masoare femurul si a inceput sa ma gadile pe burtica sa-l trezeasca...m-a bufnit rasul ca tot incercam sa ma abtin ca sa nu ma misc ...sa se poata vedea ce si cum trebuie acolo. Nu s-a trezit atunci si ceva mai tarziu cand a inceput sa dea din maini si din picioruse...s-au vazut ffff clar toate degetelele...si cum se misca si inimioara... (162 batai pe minut).
Cel mai tare a fost dl tatic...care stea in picioare la picioarele mele cu mari emotii...si cand a pus dr ecograful pe burtica si a aparut imaginea lui bebe...s-a topit tot...ma uitam la el ca initial nu am vazut monitorul ...apoi l-a intors dr si spre mine...dar nici ca-mi trebuia ca vedeam tot pe fata lui.
A fost cerd ca cel mai frumos moment din viata noastra...
Nu s-a vazut sexul lui bebe...dar nici n-am fost dezamagita ca il iubim la fel de mult orice ar fi....
Ieri am fost la bitest si voi avea rezultatele in 10zile lucratoare.
Va tin la curent.
Multa sanatate tuturor.
Alexa 12+
Sarcina

maria2004 spune:
Felicitari Alexa pentru bebe!!!
Tinem pumnii sa iasa si bitestul la fel de bine!!
+9+puiutul Maria (23.12.2004)

claudinna spune:
felicitari alexa pt bebe!! abia astpt sa-l vad si eu pe al meu maine:)
maine seara va povestesc!
oana, super burtica!! sa nu fie de deochi! mi se pare ca din fata se vede mai bine decat din profil.
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe 12+

oanasm spune:
alexa felicitari pt bb sanatos si sic!!!!! sa ne dai de veste si cu bitestul! precis va iesi ok totul!
Oana13s
o noua viata