Mamici de septembrie-octombrie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 10

oanasm spune:
july in aprilie ecam rece pt baie! dar oricu, va puteti plimba si vizita...ce este ce vizita! noua ne-am placut fff tare croatia!
uite niste linkuri cu temperaturi
http://www.infoadriatic.com/weather_forecast.shtml
http://www.eurometeo.com/english/meteomar/id_as
http://www.generalturist.com/Croatia/Weather.aspx?lang=en-GB
daca mai vrei informatii...sunt aici
boo mda...daca placenta e asa..mai jos..nu ar trebuie sa faci efort!
delphi ..mai avem totusi un pic!...
io sunt asa de irascibila de vreo 1 luna ca...saracu sotz cred ca ar stergeo....
el de fel nu e un romantic si un extrovertit ca mine! care n-am treaba in a zice ce simt..si uite asa...el tace si io acum am nevoie de mangaieri tandre...de un buchet de flori
...de...o implicare mai mare din partea lui in ceea ce se intampla acum in organsmu meu...si in plus am si uitat cum arata sula...
ca nu mi-a mai dat-o de mult...pai sa nu fiu nervoasa!?
Oana13s
o noua viata

beatrice001 spune:
astept sa-mi mai iasa o analiza si pe urma ma duc la doctor cu toate rezultatele. Voi v-ati facut analizele? Mie mi-a dat sa fac o gramada de analize pe care am dat si o caruta de bani. Cumnata mea zice ca nici nu e nevoie sa faci atatea .

JulyMorning spune:
oana multzam de info, o sa mai studiez si daca am intrebari, vin repede aci :)
Pai si de ce nu-ti ceri drepturile? Daca esti gravida ai voie doar odata pe trimestru si asta doar in trimestrul II? Adevarul e ca si al meu cred ca e cam speriat de toate transformarile... ultima data
am avut asa un sentiment ca are grija sa nu cumva sa nu ma sparg ...
_
Our future determines our past
Fasolica de S12+

JulyMorning spune:
beatrice bine ai venit, sarcina usoara
Cam toate am facut analize muuulte, asa ca stai linistita. Mai bine sa ai in plus decat in minus. E adevarat ca unele nu sunt foarte relevante, da' nu-i nimic. Vezi ca unele le poti face gratis, cu trimitere de la medicul de familie. Verisoara ta asistenta (parca verisoara era... daca nu, scuze) are dreptate, nu ai de ce sa-ti faci griji. Ai avut boala, corpul are anticorpi iar IgM e negativ, adica infectie acuta nu exista.
_
Our future determines our past
Fasolica de S12+

oanasm spune:
july esti tare! sa te spargi! io i-am zis ca am impresia ca ii este frica de sa nu-i tot dea in cap copchilului..si sa iasa batut in cap
...no... mai vad eu ca ce si cum
beatrice bine ai venit si sarcina usoara! fug acus sa te trec pe listuta! legat de CMV IgG pozitiv, e ok, inseamna ca ai avut boala si ai anticorpi! si la mine asa a iesit..park...
Oana13s
o noua viata

Delphinas spune:
ce dura ai putut fi oana, sa nu iasa copilul batut in cap....
super tare faza. eu chiar ieri am avut o discutie cu al meu, pt ca intr-o seara am avut impresia ca ar fi vrut sa ne iubim si noi, dar eu eram 90% adormita...si nimik.
replica lui a fost ca el nu m-a luat pt a se culca cu mine. aseara aveam si eu un gand si valiza am fost amandoi. am adormit bustean si cu tv aprins. m-am trezit peste seara si l-am trezit si pe el sa stinga tv, ca parca eu nu puteam sa-l opresc singura. fermecata...
bun venit noii burticoase si sarcina usoara. 8+ o mazarica mititica
mazarica mea
poze

beatrice001 spune:
am si eu o intrebare . Asa trebuie sa astept de fiecare data sa mi se aprobe mesajele?

Delphinas spune:
as fi vrut eu ceva atunci cand l-am trezit sa opreasca tv, dar avand in vedere ca e si schimbu 1 am lasat de la mine, dar diseara nu mai scapa. ii pregatesc eu "o andreea marin-banica". cred ca ati observat si voi, trairile si tot ceea ce simti cand facem dragoste cu sotiorii nostri in perioada asta, sunt mult mai profunde, mai pline de pasiune, sunt niste trairi super puternice. sa vina noaptea o data. 8+ o mazarica mititica
mazarica mea
poze