Mamici de septembrie-octombrie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Beatrice001, bine ai venit , sa postezi datele tale si fetele te vor trece in listutza cu burtici. Si sa scrii cat mai repede 10-12 mesaje, pentru ca acum mesajele tale tb aprobate de moderator si apar mai tarziu pe forum, cand deja s-au trecut la alte pag. si e posibil sa nu le vedem.

Oana, superrrr burtica!!! Cam asa arata si a mea de dimineata dar pana seara.......

Zambetmic, imi pare bine ca nu e nimic grav. Cu siguranta Utrogestanul te va ajuta. Eu il iau din sapt 3-4, la rec. doctorului, ca tratament de sustinere, preventiv.

8+

Joy`s Joy

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

oana apropo de croatia, cum crezi ca e vremea pe la inceputul lui aprilie? Oare ar fi racoare? Am vrea sa tragem o fuga pe acolo.
Boo daca te intereseaza bazi in bucuresti, iti dau un link unde vreau sa ajung. A fost o cunostinta de-a mea si cica e fain, e nou deschis si e curat si te lasa sa stai cat vrei, nu e cu limita. Plus ca abonamentele sunt decente ca preturi.

_
Our future determines our past
Fasolica de S12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Oana, gasesc , numai ca mie mi-e cam frica de infectii si alte belele. De asta ma gandeam sa merg undeva unde sa stiu ca nu sunt probleme astea.
July, zi-mi, unde e ?

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Incerc sa scriu adresa, sper sa nu ma cenzureze prea tare.
http://www.bery-fitness-spa.ro/galerie_bazin_inot.html

_
Our future determines our past
Fasolica de S12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice001 spune:

Buna fetelor
joy 21 - multumesc ca mi-ai raspuns
nu prea stiu cum merge treaba cu forum-ul , o sa va cam sacai cu intrebarile, sper sa nu va deranjez. Datele mele sunt: D.N. 11.03.1979 , U.M. 22.12.2007 , D.P.N. 28.09.2008 , cred ca astea sunt datele de care mi-ai zis , daca trebuie sa mai fac ceva sa-mi spuneti.
va multumesc fetelor

Mergi la inceput

fetelor eu sunt la servici si va urmaresc tot timpul.
tare mult imi plac conversatiile voastre.
acum am inteles ca trebuie sa trimit mai multe mesaje.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Arata foarte bine !!! Eu ma mai gandeam sa merg la World Class, la hotel Bucuresti, ca e mai aproape decat Mariott-ul. Mai ales ca am si posibilitatea sa iau un abonament mai ieftin. Trebuie sa ma hotarasc. Dar oricum as mai astepta vreo 2-3 saptamani.
Acum ma gandesc ca daca am placenta previa totala in momentul asta, poate ar fi bine sa nu ma agit. Si daca isi revine, atunci sa ma duc. Ce ziceti ?

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Arata foarte bine, bazinul, July! M-ar tenta si pe mine! Dar... ecam departe, din Drmul Taberei pana in Pantelimon!!! Ajung mai repede la Craiova!

8+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

pleaca omu un pic si voi umpleti pagina dupa pagina. felicitari.
eu am fost si am plimbat mazarica ca e asa frumos afara, zici ca deja e primavara. ne-am plimbat cam 2 ore si gata, nu mai pot de picioare.
superba burtica de 13s oana, ptiu ptiu sa nu te deochi.
eu am sunat azi dr la care vreau sa merg si de dimineata asista la nasteri. acum cand am sunat am auzit un bb plangand, vreau sa va spun ca m-au trecut toate emotiile. ce dragut...acus ajungem si noi in faza asta.

8+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput

mi-am luat rezultatele la unele analize ,sunt ok , rh este pozitiv , ce ma ingrijoreaza este ca la CMV IgG mi-a iesit pozitiv iar CMV IgM negativ. Cumnata mea care e asistenta mi-a zis ca e bine , ca cica am avut in trecut si acum am creat anticorpi , dar eu sunt un pic speriata .A mai trecut cineva prin asa ceva?

Mergi la inceput