Mamici de septembrie-octombrie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

bun venit noilor mamici, odisee frumoasa, bb sanatosi si fara stres.
alinushca "Mama mea este un control-freak. Nimeni nu are dreptate in afara ei in asta lume"....asa e si la mine. are mereu tendinta de ati controla viata, dar de cand sunt maritata ma mai doare si undeva. de multe ori ii zic in fata ce si cum ma deranjeaza, dar diativa mie cele mai multe ori ii zice sotul meu. si ieri am avut un clenci cu ea. si chiar daca s-a suparat, i-a trecut. mama e maritata cu tata, eu cu sotul meu. chiar azi, din proprie initiativa ceea ce m-a mirat un pic, mi-a zis sotul meu ca ar fi cazul sa ne cautam locul nostru si sa plecam de la ai mei. stiu ca va fi un cosmar pt mama, pt tata mai putin, sunt singurul copil la parinti, dar nici asa nu mai pot sta la nemurire. cumva stai si tu cu ai tai?
oana eu aseara mi-am surprins sotul cu o "andreea marin-banica", adik cu o surpriza. ne-am simtit super azi. se cunoaste cand trecem printr-o perioada mai lunga, hormonii isi fac de cap la noi. ne certam cam des, si decat sa ma cert cu omu din cauza hormonilor, mai bine il iubesc eu un pic.
felicitari Xor. sa-ti traiasca baietelul si sa creasca mare-maricel.
monica a trecut herpesul? eu pe unu l-am kilarit cu aloe vera, dar tot mai am unul care e chiar pe mijlocul buzei si usturaaaaa

8+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

beatrice001, ma refer la legume, fructe, supe, carne slaba, iaurturi, branzica slaba fara grasimi. Cam asta am au chef sa mananc in ultimul timp, mai putin carnea ca nu o mai suport, ma chinui sa o mananc.
Prajelile nu le mai suport deloc, mezelurile le-am exclus aproape de tot, mananc doar cele din piept de pui sau curcan. Uneori mi-e pofta de produse de patiserie dar incerc sa le evit. Nici fructe nu stiu daca e bine sa mananc asa multe ca unele contin mult zahar, de exemplu strugurii, mandarinele, portocalele, bananele, capsunile.
Mandarine si portocale mananc in fiecare zi ca-mi plac.

oana, multumesc

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinnica2 spune:

Cum pot sa apar si eu la septembrie?
DNP: 25 sept 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Cristinica, acest capitol s-a incheiat!
Te asteptam la cap 14 al odiseii de sept-oct!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

quote:
Originally posted by musettepink

quote:
Originally posted by oanasm

care va sa zic io mi-s cuminte! fara fast-food deloc! noi suntem mai tzacanitzi asa cu mancarea..nimik prajit, doar fiert sau la cuptor, nimik pork/vita...rar pui, si ceva mai des ca puiul pestele..in cazul in care mancam omleta..sa fie de oua de prepelita..si o facem fara ulei...daca care cumva folosim ulei la prajit, e de masline ca e mai rezisten la temp ridicate, nu ca cel de floarea soarelui! acum vreau sa caut..dar nu gasesc la noi, ulei de palmier! e cel mai erzisetnt ulei la prajeli..deci nu devine toxic

Oana
13+
o noua viata

Si eu am cautat ulei de palmier si nu am gasit nicaieri........

asa creste minunea noastra

Doamne ajuta in continuare!

Mergi la inceput