Ce parfumuri va plac (3)
Raspunsuri - Pagina 5
magduta-sv spune:
Pentru Ortansa: ai incercat de la Carolina herrera 212( nu sexi) sau Chic? DKNY- Be delicious e super finut.
Sint tineresti, usoare si aromate.
Azi sint parfumata cu Chacharel-Amor Amor -e foarte dragut, dar e apa de parfum, e tare si persista mult.
Fetelor, chiar nu va intereseaza Chopard- Wish?Nu e deloc genul meu si as vrea sa-l vind cuiva care il agreaza, sau sa il pot schimba cu unul care imi place mie.
O zi buna va doresc!
http://news.webshots.com/album/561332501UFlQsF
danamiha spune:
Carrye, mi-a fost dor de tine
Kenzo Jungle imi place mult, l-am terminat pe cel cu tigru si acum il am pe cel nou. Eram intr-o parfumerie si am auzit vanzatoarele discutand intre ele ca nu mai au acest parfum si ca se scoate. Probabil ii schimba capacul.
Si mie imi place DKNY be delicious, dar am altele pe lista, Allure sau Allure Sensuelle, nu ma pot decide care sa il iau, tu care il preferi? Stiu ca manumanu prefera Allure. Imi place J'adore, Femme de Mont Blanc si inca cateva.
haky, am mirosit Yves Saint Laurent Elle si vanzatoarea spunea ca e un parfum dulce, mie mi-a placut, dar trebuie sa-l incerci pe piele. Mi-au placut multe parfumuri pe hartie, dar pe pielea mea, mare dezamagire. Mi se pare scump acest parfum, poate si pt ca e ceva nou, l-am vazut www.esentedelux.ro/product_info.php?manufacturers_id=137&products_id=1178" target="_blank">aici.
magduta, eu cam in urma cu o luna mi-am cumparat Chopard- Wish si imi place.
Ortansa, si mie imi place Alien, am cochetat cu ideea de a-l cumpara, dar am Angel si parca imi place mai mult decat Alien.
andacos spune:
Pentru ca asa cum v-am spus am intrat in poseia unui tester de la "Diamonds",pe care l-am folosit timp de vreo doua zile,mi-am dat seama cu ocazia asta ca parfumul nu este pentru mine!
Nu mi se potriveste!
Oricum cind avetzi ocazia incercatzi-l!
Dana
vilma spune:
Ortansa, incearca si Viktor&Rolf, flower bomb.
As vrea sa primesc cadou Summer by Kenzo ..:))
later edit: am gasit summer-ul pe parfumebay.com, redus de la 60USD la 45 USD. Nu stiu insa daca e sigur situl ...
puppe spune:
Ma bag si eu repede in discutie (repede fiindca stau cu teancul de hartii in brate si fac fisele fiscale la firma...
Am primit Lacoste pour femme si e demential!!!! Fresh la inceput, super dupa aia, miros a curat si ma incanta !!!Am gasit, in sfarsit, sa dau la schimb 212 Sexy care nu-mi placea deloc...
Pentru Ortansa: Amarige Mariage e tot tare, nu atat de dulce ca Amarige ala clasic, are o nota de varf mai fresh, dar apoi devine dulce. Sau asa l-am perceput eu. Si e tare. Daca spui ca preferi mirosurile mai suave si mai fresh, incearca 212 Carolina Herrera (iti scria Magduta mai sus despre el), Omnia Chrystalline de la Bvlgari (e mai putin persistent, dar e un miros ff placut), Light Blue de la Dolce & Gabbana, Anais Anais de la Cacharel (tot destul de putin persistent), Lacoste pour femme, Aqua di Gio de la Giorgio Armani, Hugo de la Hugo Boss (mai casual, bun la birou), Escada Sentiment...si ma mai gandesc. Astea sunt parfumurile pe care le-am testat eu; si mie imi plac mai mult parfumurile in genul fresh, mai ales vara.
Ma duc inapoi la fisele mele fiscale...
Later edit:
Da' de fapt mai da-le naibii, ca si maine e zi...
Lolita, eu simt mirosul diferit mai mult pe bluze, pe care oricum le spal dupa o purtare; la sacouri de obicei folosesc acelasi parfum pentru fiecare sacou (de exemplu, am un sacou rosu care mi se pare mie ca merge bine numai cu Cerutti 1881...:)), la hainele de iarna nu se impregneaza mirosul asa tare, mai mult il simt pe esarfa, si oricum la un moment dat nu-mi mai simt parfumul, imi spun cei din jur ca miros bine si ma gandesc oare cu ce m-am dat de dimineata...M-au acuzat multe colege ca sunt maniaca cu parfumurile, desi n-am decat 10 acum, dar zic si eu ca blue eyes: imi place sa folosesc altceva in fiecare zi, asa cum imi schimb tinuta sau cum mi se schimba starea sufleteasca. Am parfumuri pe care mi le cumpar in continuare, fiindca imi plac, dar nu cred ca as rezista cu o singura aroma, oricat de mult mi-ar placea.
Parfumurile barbatesti (unele) ma termina cat imi plac!!! Aici intra Obsession, Obsession Night, XS- Paco Rabanne...Intr-un timp, ma dadeam cu Joop! rosu, de barbati, dar mi se parea prea dulce, sau cu Bruno Banani, tot masculin. Interesant e ca nu-mi place cum miros pe sotul meu, dar pe mine...ee....
Din categoria parfumuri pe care nu le suport: Opium - YSL, Lolita Lempicka, Hot Couture, Organza,Ange ou Demon( de fapt marea majoritate a parfumurilor de la Givenchy ), Chanel No.19, Chanel No.5, Wish- Chopard, Sicily- D&G, D&G Red...Nici unul nu merge bine pe pielea mea, si mai imi dau si dureri de cap.Deci nu le suport fiindca imi dau migrene, nu fiindca fac eu pe nebuna...
danamiha spune:
quote:
Originally posted by andacos
Pentru ca asa cum v-am spus am intrat in poseia unui tester de la "Diamonds",pe care l-am folosit timp de vreo doua zile,mi-am dat seama cu ocazia asta ca parfumul nu este pentru mine!
Nu mi se potriveste!
Oricum cind avetzi ocazia incercatzi-l!
Dana
A aparut acest parfum si la noi, azi l-am vazut www.esentedelux.ro/" target="_blank">aici, 100 ml, apa de parfum e 100 de dolari. Cat costa in Germania?
Carrye spune:
Scumpa mea, eu am Allure Sensuelle acasa si imi place la nebunie! Nici nu stiu daca l-am mirosit pe celalalt. Bine ca m-am uitat ca habar n-aveam ce am in dulap.
In link-ul trimis de tine nu vad nici un parfum anume, este toata lista. Sa ne spui la care te referi.
Apoi am descoperit azi un site cu parfumuri si cosmetice cu niste preturi incredibile! Minunatul meu Escada Magnetism este la 75 ml tester 21,68 euro. Taxele sunt de 14,99 + 0,99 $ pentru fiecare produs.
Site-ul este: http://www.fragrancex.com/index.html
Il stie cineva? Sunt tare curioasa. L-a verificat iubitul meu care estei it-ist si este ok. Insa nu stiu cum sa fac cu vama...
danamiha spune:
Carrye, ma refeream la Diamonds de la Armani.
Cum e cu taxele la parfumuri poti sa intrebi pe fetele care cumpara de pe www.strawberrynet.com