Ce parfumuri va plac (3)
Raspunsuri - Pagina 6
Lo_li_Ta spune:
Puppe, cred ca semanam f bine. Nici eu nu suport nici unul dintre parfumurile enumerate de tine, ma ia cu migrene.
Si acum o "provocare" pentru voi parfumistele experte, de la o prietena. Ce parfum in ziua nuntii, si cam implicit, noaptea??? Ea e o tipa destul de activa asa, in general foloseste parfumuri fresh dar ar vrea ceva mai sofisticat, nici prea prea nici foarte foarte, avand in vedere ca o sa fie si primavara. Eu i-am recomandat J'adore, poate un Omnia sau Hypnose? Voi ce spuneti?
magduta-sv spune:
Un parfum dragut si sexi este si Code de la Armani.
J'Adore e o alegere buna pentru nunta, daca i se potriveste pe piele. sau Poeme de la Lancome.
http://news.webshots.com/album/561332501UFlQsF
vilma spune:
quote:
Originally posted by andacos
Danamiha uite aici!
http://www.douglas.de/DGProduct.process?ID=360127
Dana
Douglas nu accepta comenzi online decat din Germania si Austria.
Carrye, nu poti sa-l intrebi pe iubi al tau si de situl www.parfumebay.com daca e sigur?
Mercic oricum.
danamiha spune:
quote:
Originally posted by Lo_li_Ta
Puppe, cred ca semanam f bine. Nici eu nu suport nici unul dintre parfumurile enumerate de tine, ma ia cu migrene.
Si acum o "provocare" pentru voi parfumistele experte, de la o prietena. Ce parfum in ziua nuntii, si cam implicit, noaptea??? Ea e o tipa destul de activa asa, in general foloseste parfumuri fresh dar ar vrea ceva mai sofisticat, nici prea prea nici foarte foarte, avand in vedere ca o sa fie si primavara. Eu i-am recomandat J'adore, poate un Omnia sau Hypnose? Voi ce spuneti?
Uite aici:http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=52738&SearchTerms=parfum,pentru se discuta despre parfumurile folosite la nunta.
danamiha spune:
quote:
Originally posted by andacos
Danamiha uite aici!
http://www.douglas.de/DGProduct.process?ID=360127
Dana
multumesc, eram curioasa
blue eyes spune:
Danamiha, eu am mirosit Max Mara prin decembrie, dar intre timp am mai incercat 101 parfumuri. Imi aduc aminte ca semana cu Miss Dior Cherie, dar nu atat de rafinat ca ultimul; uite www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=2401&CATEGORIE=PARFUM_AUTRELANGUE&LANGUE=FR" target="_blank">aici mai multe.
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
danamiha spune:
quote:
Originally posted by blue eyes
Danamiha, eu am mirosit Max Mara prin decembrie, dar intre timp am mai incercat 101 parfumuri. Imi aduc aminte ca semana cu Miss Dior Cherie, dar nu atat de rafinat ca ultimul; uite www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=2401&CATEGORIE=PARFUM_AUTRELANGUE&LANGUE=FR" target="_blank">aici mai multe.
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
multumesc
Am primit Allure-Chanel si J'adore-Dior. Acum ma intreb care miroase mai bine Allure sau Allure Sensuelle, voi ce ziceti?
manumanu spune:
Fetelor, m-am intors din calatorie... In scurtul timp pe care l-am avut pentru colindat magazinele, evident ca am zabovit si in cateva parfumerii, inclusiv in cele din aeroporturi... SI iata cateva concluzii:
Midnight Poison- dulce, dar mai fin decat celelalte din gama "Poison", foarte placut. Nu ma asteptam sa-mi placa.
Allure mi-a placut in continuare mult mai mult decat Allure Sensuelle
Miss Dior Cherie - acceptabil
Coco - foarte bun, desi prea tare poate, dar excelent altfel
Prada - minunaaaaat!!!
Diamonds (Emporio Armani) - dragutz, desi destul de banal
Bulgari - Rose Essentielle - foarte fin, dar parca miroase prea "unilateral" a trandafiri
Zen de la Shiseido (este ceva nou) - mi-a placut foarte mult, spicy-floral-oriental, deosebit
l'Instant Magic de la Guerlain - bun, dar nu ca L'Instant
Asta imi amintesc acum... DE luat n-am luat nimic, pt. ca le am deja pe cele care imi plac... si nu vreau sa fac "stocuri". Data viitoare fac si achizitii!