Ce parfumuri va plac (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

manumanu, bine ai venit

Chiar ma intrebam cum e Prada, l-am vazut pe lista la esentedelux. De asemenea am vazut ca au un parfum care, daca retin eu bine, iti place tie, Givenchy-Extravagance D'Amarige. Gresesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

quote:
Originally posted by danamiha

manumanu, bine ai venit

Chiar ma intrebam cum e Prada, l-am vazut pe lista la esentedelux. De asemenea am vazut ca au un parfum care, daca retin eu bine, iti place tie, Givenchy-Extravagance D'Amarige. Gresesc?

DANAMIHA, Prada pe care l-am incercat eu era vernil, cel de pe site este roz. Nu stiu cum este cel roz, dar am inteles de pe strawberrynet ca se cheama Prada-Tendre. Da, ai dreptate, imi place Extravagance d'Amarige, chiar am avut o perioada cand il purtam zilnic... dar acum am luat o pauza de la el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Dragele mele,

Vin si eu cu marile mele pasiuni:

Allure Sensulle: dragoste mare
Prada: dragoste de inceput
Hermes - ambre narguille: dragoste nebuna de la prima mirosire!!! Imi pare rau ca nu exista si in Ro.
Alexander McQuin - Kingdom - sunt fara cuvinte de fiecare data cand il miros...daca aveti info pe unde l-as mai putea gasi...astept cu nerabdare raspuns

Abia astept prima plecare sa ma pierd prin tot felul de parfumerii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Am mirosit Cinema- Yves Saint Laurent. Duuuulce, cu o tenta de vanilie,plus patchouli, dar nu stiu de ce mi s-a parut ca se adreseaza varstei a III-a (observati ce subtil ma exprim ...) Si, bineinteles, persistent, mi-a mirosit incheietura mainii pana seara.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by puppe

Am mirosit Cinema- Yves Saint Laurent. Duuuulce, cu o tenta de vanilie,plus patchouli, dar nu stiu de ce mi s-a parut ca se adreseaza varstei a III-a (observati ce subtil ma exprim ...) Si, bineinteles, persistent, mi-a mirosit incheietura mainii pana seara.

http://community.webshots.com/album/562454738QJIwNs?vhost=community&start=36

L-am mirosit si eu, dar pe hartie, nu mi-a placut prea mult, dar poate daca incercam pe piele...
Chiar ieri spunea vanzatoarea din parfumerie ca nu exista parfum rau ci totul depinde de ph-ul pielii.
Ieri am incercat pe piele Coco Mademoiselle si pana seara nu l-am mai simtit, in schimb mi-a placut mult Guerlain-Insolence.
Nu mai cumpar nimic pana nu termin ce am. Vreau sa imi iau un fond de ten bun, pana in prezent nu am folosit, folosesc tot timpul crema autobronzanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Ieri am fost intr-o parfumerie L'Occitane. Am incercat vreo 7 parfumuri, pe piele si pe hartie: din nou fragrante deosebit de rafinate si persistene. Va trebui sa ma decid intre vreo patru.

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

blue eyes, faci colectie?

Sa ne spui ce cumperi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mie imi placeau mai multe pina cind am gasit parfumul care ma caracterizeaza cel mai mult, e preferatul meu, Coco mademoiselle de la Chanel

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

da, danamiha; ai ghicit. . Imi plac parfumurile clasice, acelea de doamna, fragrante de la casele Balmain, Dior, Caron, L'Occitane etc. Intentionez sa incerc, nu sa si cumpar, toate cel 100 de parfumuri numite legendare descrise in cartea www.osmoz.com/encyclo/livres_guides.asp?ID=112#" target="_blank">100 parfums de légende.
Imi plac si cele moderne, cu care ma dau in functie de locul unde ma aflu, cu ce sunt imbracata. Acum sunt in jeans si ma apuc de curatenie mirosind a Hot, de la Ralph Lauren.

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magduta-sv spune:

Imi place mult Ralph, de la Ralph Lauren. E usor, cald, tineresc

Mergi la inceput