Ce parfumuri va plac (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Buna fetele,
Am eu Cinema acasa, nu stiu de ce l-am cumparat. Este foarte dulceeee!!!
Ma lesina! Intr-adevar este foarte persistent.
Nu inteleg, draga mea, cum de nu a rezistat Mademoiselle pe tine. Mie imi ramane mirosul pe piele pana a doua cu dus facut seara. Deci nu-ti place :p
Legat de fondul de ten, daca nu vrei sa dai foarte multi bani pe el ia-ti MaxFactor. A mai aparut unul de la Vichy, foarte foarte misto si cred ca mi-l iau si eu chiar daca este pentru tenul matur. Costa 65 lei.
MaxFaxtor aproximativ 40 lei. Si cica Estee Lauder mai este foarte bun, eu nu l-am incercat. Ai grija, L'oreal este incredibil de prost.
Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Fodurile de ten de la Estée Lauder sunt foarte bune; la fel si tot ce tine de machiaj.
ps. la fel si parfumurile; preferatul meu www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=316&CATEGORIE=PARFUM&LANGUE=en" target="_blank">Youth Dew

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
Originally posted by Carrye

Buna fetele,
Am eu Cinema acasa, nu stiu de ce l-am cumparat. Este foarte dulceeee!!!
Ma lesina! Intr-adevar este foarte persistent.
Nu inteleg, draga mea, cum de nu a rezistat Mademoiselle pe tine. Mie imi ramane mirosul pe piele pana a doua cu dus facut seara. Deci nu-ti place :p
Legat de fondul de ten, daca nu vrei sa dai foarte multi bani pe el ia-ti MaxFactor. A mai aparut unul de la Vichy, foarte foarte misto si cred ca mi-l iau si eu chiar daca este pentru tenul matur. Costa 65 lei.
MaxFaxtor aproximativ 40 lei. Si cica Estee Lauder mai este foarte bun, eu nu l-am incercat. Ai grija, L'oreal este incredibil de prost.
Pupicei

Esti o scumpa, sa stii ca am citit tot ce ai scris la subiectul despre fond de ten si am mers sa-mi iau MaxFactor, dar pt ca sunt "bronzata", de la crema, m-am dat toata iarna, vanzatoarea a spus sa revin cand nu sunt data cu crema autobranzanta, asa ca am sa-l vad si pe cel de la Vichy. Sa stii ca abia dupa 36 de ani am inceput sa am grija de tenul meu, dar nu am avut probleme. Trebuie sa recunosc ca acum am mai mult timp si pentru mine. Asa ca tot studiez creme, rujuri, etc.
Pe o mana am incercat Coco M si pe cealalta allure Sensuelle si seara cand sa mai miros nu se simtea decat Allure S. Dar mai incerc data viitoare. Imi plac mult parfumurile care au si vanilie, iar Coco nu cred ca are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricar spune:

Am si eu o-ntrebare: a-ncercat cineva parfumul Cristina Aguilera sau Carmen Electra de la LR?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Mi-am adus aminte ca am mai incercat in aeroport si Jennifer Lopez - Deseo... foarte interesant. De obicei nu-mi prea plac parfumurile "divelor", dar acesta are un aer lemnos care mi-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Ma bucur tare mult cand pot fi de ajutor.
Va pup, fetelor

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Carrye

Ma bucur tare mult cand pot fi de ajutor.
Va pup, fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

quote:
Originally posted by maricar

Am si eu o-ntrebare: a-ncercat cineva parfumul Cristina Aguilera?

Da, eu il am: e un parfum ca multe altele. Eu l-am luat, 15 ml, pentru sticla.

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

Buna tuturor
Tot citindu-va am dat si eu in mania parfumurilor de calitate si originale.Pana acum foloseam parfumuri noname ......sau Refan/destul de bune de altfel.
Mi-am luat de la Sephora Nina-Nina Ricci si daca a-ti zis voi ca sunt de incredere am luat si de pe net Anais-Anais/ de la esentedelux.Maine trebuie sa il primesc.
Am gasit inca un site parfumurionline.com/e inca in constructie dar au oferta de pret/ care sunt mai ieftine , a-ti cumparat cumva de acolo?
Va urmaresc in continuare cu mare placere.Am invatat multe de la voi.E mult mai usor sa mergi la mirosit cu lista gata facuta.
Gabi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabi30

Buna tuturor
Tot citindu-va am dat si eu in mania parfumurilor de calitate si originale.Pana acum foloseam parfumuri noname ......sau Refan/destul de bune de altfel.
Mi-am luat de la Sephora Nina-Nina Ricci si daca a-ti zis voi ca sunt de incredere am luat si de pe net Anais-Anais/ de la esentedelux.Maine trebuie sa il primesc.
Am gasit inca un site parfumurionline.com/e inca in constructie dar au oferta de pret/ care sunt mai ieftine , a-ti cumparat cumva de acolo?
Va urmaresc in continuare cu mare placere.Am invatat multe de la voi.E mult mai usor sa mergi la mirosit cu lista gata facuta.
Gabi

Eu am cumparat multe, multe parfumuri de la esentedelux si sunt fff multumita, despre celalalt site nu cunosc si nu am ce sa spun. Ai grija, daca preturile sunt prea mici ceva nu e ok.
Sa stii ca si eu am dat in mania lor tot citind pe forum desi aveam aceasta pasiune de mult timp.
Anais Anais e superbbbbbbb, l-am primit cu multi ani in urma de la o prietena, mi l-a adus din Anglia.

Mergi la inceput