Gravidute si mamici de CLUJ - 57

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ok tu fetelor se pare ca nu la toti bebeii functioneaza faza cu cerealele ,sper sa am noroc
ADRIANA mersi mult pt info ,chiar mi a fost de folos ,deci puiutzu a fost ok

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

haide ma diana..toate toate le+ai mancat????

sper sa se incalzaeasca azi un picut..
ma laud si eu ca bb a dormit pt prima oara de la 23 la 7...wow..cate orea sunt...8...bine, ca eu m+am culcat dupa 12..da..na..

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Victo, felicitari pentru o noapte linistita!
Am citit un articol cu carcotasii despre bebelusii lor, eu m-am amuzat asa ca va dau link-ul:http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1312
Bex, baita bebelusului se face dupa botez, a doua zi. Se numeste scaldat. Nu stiu care sunt obiceiurile pe aici dar la noi(in Bucovina), se pun in cadita petale de trandafir, bani, aur, mir, busuioc si apoi bebelusul.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Salutare

Alex, sper sa rezolvi repede maseaua
Qmihi, si eu cred ca te-am vazut pe la Neogym. Ai o scumpete de fetita, sa-ti traiasca.
Gabi, sper sa fie mai bine Sara azi
Noi mergem azi la Oradea la bunici, sa ne relaxam ... si sa mancam clatite

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Buna dimineata si de la noi,

Anca draga intr-adevar ce repede a trecut timpul, nici mie nu-mi vine sa credsi in acelasi timp ma gandesc ca Ana inca este atat de mica si dependenta de mine! Zici ca Stefan cel frumusel plange tare, de la colici oare? sau doar ca sa-l scoti afara? pupici pt voi!
Diana (dpop) eu n-am avut aproape deloc pofte in sarcina dar acum cu clatitele astea m-ai facut sa salivez si tot la ele m-am gandit. Hmmm... sa va fie de bine!
Alex draga si fetita mea se trezeste noaptea si ma gandeam ca dupa ce diversificam sa ii pun cereale in laptic seara, insa dr ne-a spus ca tb sa am grija cand o diversific sa nu-i dau deloc cereale, cortof, biscuitei ca este putin grasuta(are la 5 luni si 1 saptamana 8kg si 71 cm) si sa nu o fac si mai grasuta. Asa ca cred ca nu o sa scap de alaptatul de noapte sau cine stie poate va renunta singura la masa de noapte?! nu te supara ca ti-am zis doar ce mi s-a spus si mie...tinem pumnii pt maselutza!
Gabi imi pare foarte rau ca treceti prin asemenea perioada grea pt tine mami si pupici pt Sara. Fetita mea a avut colici si primele 2 luni au fost groaznice, atat eu cat si sotul meu eram zombie si nimik parea ca nu da rezultate asa ca stiu cum e sa stai cu puiul in brate si sa te simti neputincios in fata durerii lui. Ana a avut o perioada in care saliva puternic,isi baga agresiv manuta in gurita si plangea tare, am dus-o la medic care a examinat-o si ne-a spus ca sunt mugurasii care lucreaza dar inca nu a erupt nimik. Si eu am dat-o cu Dentinox si auzisem ca daca ii doare tare poate fi dat paracetamol ca si analgezic. Nu stiu, eventual intreaba dr, poate o va ajuta.
Andre si pe tine te stiu de la Neogym si te-am vazut prin Polus, noi n-am inceput inca diversificarea, suntem in perioada de documentare. Sa-ti creasca mare printesa! si noi am facut botezul la Chicago in 10 noiembrie.
Nico drum bun si pofta mare la clatite! Musai tb sa prestez si eu cateva ca prea mi-a ramas gandul...
Pe noi ne puteti vedea (sper) http://anadascalu.wordpress.com/
O zi frumoasa tuturor!

Diana si Ana (13.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

Buna dimineata am sosit si noi.aici s-a mai incalzit un piculet asa ca o sa profitam si azi de soare si o sa iesim.Dar avem o mica problema,nu stiu ce se intampla ca nu prea vrea sa mai manace,cum manca inaintenu stiu ce sa fac?
SI sunt si trista aveam cava probleme personale si n-o sa pt sa ajung in Tara pe 8 M.Asa ca ALEX stergems de pe lista si scuza-ma.SPER SA mai poti anula rezerva.
SI cu maseluta,incep sa te doara,este calciul pe care l-ai dat la TADRIS,MI-E m-a atacat la par si unghi.I-ti doresc sa nu te doara la doctor.

gabi multe sanatate la SARA,ii doresc tot binele bin lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Salut mamici

Alex de cite ori de trezeste frumusetea noaptea? o metoda ar fi sa amini prima masa de noaptea cum poti(luat in brate, giugiulit) treptat, cite 10 minute la inceput, apoi cite 30 minute.. tot asa, astfel incit sa i se mute incetut ora de masa. Eu am incercat metoda, dupa prima nopate a dormit cu 2 ore mai mult dar nu stiu daca a fost o intimplare sau nu... in fine, vreo saptamina am facut asa in continuare, iar acum are o singura trezire, azi noapte la 6,30.

Oricit il saturam, pe la 5-6 luni tot se trezea la ora fixa.
Pe la 8 luni cam incep sa doarma mai mult, bbii care nu dorm de mici toata noatpea sau unii se trezesc si la 2 ani...

Miine plecam 3 zile la Viena si il las pe bb cu sora-mea si mama... am plins cind mi-a facut surpriza sotu, ca eu cum sa il las pe bebe singur, adica fara mine. Dar acum m-am relaxat, vreo 60%.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

buna dimineatza!!!!

Diana, nu plingea de la colici. voia doar atentie. s-a potolit dupa masa. azi am inceput bine. a adormit singurel dupa masa de dim, dupa o portie de plins, of course. acum a papat a doua masa. ma duc sa-l pun din nou la somn. imi fac curaj si ma pregatesc pt o noua portie de urlete.
am vazut pozici. ce draguta e cu basmaluta rosie! si ce bun e degetelul!!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
http://www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Buna dimineata fetelor,noi ne-am trezit de o ora jumate(suntem cu 2 ore in urma fata de romania)asa rau ne dor gingiile de nici la san nu stam sa mancam ca-lumea.
Mami abia acum a apucat sa isi cea ceaiul(nu beau cafea)Adriana sa sti ca ne jucam cu jucaria pt dinti dar nu tot timpul o bagam in gurita.Alexiei cat a durat sa ii iasa dintisorii? Mie ca o doare prea tare si nu prea dormim,indiferent ca e zi sau noapte.
Daca vreti puteti sa imi spunti de azi inainte Bianca,(asa imi spune toata lumea aici).
Apropo,in legatura cu diversificarea am vazut ca cineva a spus ca daca alaptezi exclusiv la san doar de la 6 luni sa introduc solide,cine a spus asta?

Loredana-Bianca mama de Alexandra (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Bianca, mai multe mamici au spus ca de la 6 luni se introduce mancarea solida la bebelusii alaptati la san. Mie doctorita mi-a zis pe la 4 luni ca pot sa-i dau si altceva si asa am facut...acum fiecare cum crede..
In legatura cu dintii a fost cam asa.Pe la 5 luni a avut primele dureri dar erau doar mugurii dintilor care se umflasera. A durat cateva zile apoi n-a mai avut nimic. Exact in ultima zi a anului 2007, deci avea 8 luni, i-am zarit primii dintisori jos, incisivii centrali, amandoi deodata.Pana strapung gingia dureaza cam 2 saptamani si apoi cresc incet. Apoi au urmat dintii de sus, amandoi si de vre-o saptamana ii ies incisivii laterali de sus, tot amandoi deodata. Si astazi, analizandu-i dintii, am observat ca se pregateste si un canin sa iasa, e umflata gingia. Cu alte cuvinte suntem in plina explozie dentara...

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput