Gravidute si mamici de CLUJ - 57

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Adriana Saracutii de voi cred ca dor rau caninii.
Dar cu somnul la capitolul acesta cum ati stat,ati dormit putin ca noi ne trezim in 10 ore cam de 3-4 ori,cei drept ca nu papam destul(sta cam 10-15 min.la san si doar din unul mananca,doarme cu tzatza in gura).

Loredana-Bianca mama de Alexandra (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Bianca teoria cu diversificarea la 6 luni a bb-ilor alaptati la sin eu o stiu de la o doctorita neonatolog, dar nu numai de la ea. Dupa teoria asta, bb nu are nevoie de nimic altceva decit de lapte de mama 6 luni, nici apa, nici ceaiuri. Pt cei cu lapte praf se incepe la 4 luni.
Exita zeci de alte teorii, asa ca fiecare face dupa care crede.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Buna, fetelor! Am sosit si noi cu intarziere , ca am avut tot felul de probleme de rezolvat.
BIANCA - Noi nu incepem diversificarea pana la 6 luni (si ii dau Dariei si completare pe langa san).Prin alaptare, bebelusul are tot necesarul de vitamine necesar.Fiecare procedeaza cum doreste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Aici sint mai multe despre diversificare http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115470

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Am fost la stomatologie ,aveam carie sub plomba ,asa ca mi a pus un pansament calmant pt max 2 zile ,nu mi a facut anestezie darrrrrrrrr maine va trebui sa mi scoata nervul si mi a spus ca trebuie sa mi faca anestezie si ca nu mai am voie sa alaptez cel putzin 12 ore
nu stiu ce sa ma fac
o sa ma mulg sa i pun lapticul in congelator ,stiti cam cat timp e ok sa fie pastrat asa
GEANI nu ti face griji se rezolva ,imi pare rau ca nu mai potzi veni ,dar lasa ca tot o sa organizam noi o intalnire cand vii in tara
ANA draga pai cum sa ma supar ,ma gandeam doar ca poate asa va dormi mai mult ,poate tie ti a spus dr asa pt ca papusica ta e un pic grasunica ,Tiadris are 7,500 si 65,5 cm ,oricum o so sun si eu sa vad ce zice
NICO draga drum buna si pofta buna la clatitutze
IOANA sa stii ca o sa incerc si eu asa ,mersi mult

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Alex, bine ca ai fost:)mami curajoasa
La frigider sta 2 zile, la congelator 3 luni;)

Nico,spor la clatite;))

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

IOANA draga Tiadris se trezeste de 2- 3 ori pe noapte ,o sa incerc sa fac cum mi ai spus
oricum cand ii este foame se trezeste ,papa si adoarme imediat ,e asa de scumpa ca mi vine so mananc toata
ADRIANA draga din pacate nu mai pot veni maine ,am programare la 1 la stomatologie :((
lasa ca ne vedem sapt viitoare ,poate o sa vina mai multe mamici si bebelashi

Mergi la inceput

CO mersi mult mult
GABI cum sunteti ,ce face puiutzu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Alex, ce ziceam eu...ma fac "mama Omida" ca am prezis bine ca iti va zice sa nu alaptezi din cauza anesteziei. Imiagineaza-ti ca Alexia nu ia biberon deci nu aveam alternative. Oricum, doctorita a zis ca nu e nimic rau doar ca isi schimba laptele gustul dar nu e nociv pentru bebe. Nu-i nimic ca nu poti veni, ne vedem alta data.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Salutare mamicilor si bebelasilor.

Noi am dormit pana la 11:30.S-a trezit o data pe la 8 sa pape si ne-am culcat inapoi.

fetelor,oare mi se pare mie sa puiutul lui anamica seamana cu David?

Am facut comanda la vaccin.Azi la 14 mers sa il ridic.Maine la 10:30 o sa mergem sa i-l facem.Sper sa fie bine.Fetele care ati facut bebeilor infarix hexa , au avut ceva reactie dupa vaccin?

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

www.hi5.com/friend/video/displayViewVideo.do?videoId=7575382&ownerId=158238046" target="_blank">Stam in picioare la 7 luni

Sa o ajutam pe Ramyteo

Mergi la inceput