Gravidute si mamici de CLUJ - 57

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Adriana,

Se pare ca zilele de cosmar nu se mai termina...Astazi Sara a plans continuu. Cred ca nu a plans atata de cand s-a nascut. Abia acum am realizat ce copil cuminte am eu. O dor foarte rau gingiile, iar Dentinox asta nu mai face fata. Cateodata urla, efectiv si se freaca de gingii, se arunca pe mainile mele si le baga in gura disperata. Mi-e atat de mila de ea. Nici nu mai stiu cu ochisorul, ca daca a plans atata...La pranz, au apucat-o la un moment dat durerile si a avut o criza groaznica de plans, am crezut ca nici nu mai respira...Vaaaaaaaaaaaaaaaaaiiii!!!

Nu am mai putut citi din urma, daca nu mai intru, inseamna ca tot asa e Sara, cum ma indepartez putin de ea, cum o apuca plansul...Somn usor!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

gabi saracuta de ea m-am gandit la tina si la sara,sper sa se linisteasca,aici sunt niste pastile homeomatice adica numai din plante,prt.dinti nu stiu daca la noi sunt,vezi intreaba.

ALEX Eu am bagat in storcator banana dupa care strugurii,si mi-a iesit buna,poti sa pui si para cu banana,si in blender fac si lapte cu banana.
I-AM PUS SI EU LA Alvaro cereale fara gluten,2,3 lingurite,acum ii pun 4 linguri mari de cereale normale si tot se trezesre noaptea.mie nu mi-a functionat,vezi poate tu ai noroc.

NOAPTE BUNA FETELOR SI SOMN USOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

tu fetelor m a luat o durere de masele de mi vine sa ma urc pe peretzi maine la prima ora la stoma ,
nu stiu ce saracia ,asa dintr o data ,am luat un algocamin ,sper sa fie ok

GABI scumpa si draga de ea ,vai ce mila mi ,saracutza
noaptebuna

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qmihi spune:

Servus fete

va citesc si eu de ceva vreme si am zis ca acuma sa va si scriu mai ales ca pe alex si pe ramona le stiu si io de la neogym (apropos, care ati mai fost pe acolo, ca dupa nume nu ne prea stiam....)
alex, cu mine te-ai intalnit in polus ieri-alataieri...si te intrebai de unde ma stii
uite si poze cu noi
http://picasaweb.google.com/andreea.honceriu

am prins asa ... din zbor cateva dintre problemele voastre si am si io o intrebare: ati inceput careva diversificare la bebe pe la 4-5 luni (bebe alaptat numai la san?)
si diversificarea asta la care masa se incepe? voi cum ati inceput?

io am incercat sa ii dau suculet si nu vrea numa scuipa cand vede lingurita

andre si ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

bonjur fetele! iar e frig afara.brrr. v-as fi chemat la clatite dar nu mai sunt....

servus andreea. si eu te stiu de la neogym. ce draguta fetita ai! sa va traiasca!
noi nu diversificam ca avem doar 3 luni jumate, dar pt bb exclusiv la san se incepe diversificarea la 6 luni, conform cartilor. da stii cum e, fiecare face cum crede ca e mai bine.

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Neata si bonjour Dienutza;)

Andreea, f draguta e fetita ta:) daca o alaptezi exclusiv, nu e indicat deloc sa incepi mai repede de 6 luni! Vad ca ati facut botezul la Chicago's, acolo o sa fcaem si noi. Am vazut ca spala fetita nasa inainte de botez? asa se face?

Gabi si Sara, sper sa aveti azi o zi mai buna..

Alex, ce faci? Esti la stoma?

va pup pe toate, o zi faina;)

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NEATZA
CO draga sunt aici la o cafelutza
inca nu m am dus ,dar o sa merg azi pe la 11 ...nu stiu ce saracia s a intamplat ,asa dintr o data sa ma ia durerea n am mai patit
O SA merg la SONODENT ,aici in Manastur
ati fost careva acolo ,daca da o recomandare va rog mult
ANDREEA (qmihi) si eu stiu ca se incepe diversificarea (mai ales daca alaptezi la san )la 6 luni
super poze si super bebe ,oricum eu am vazut o pe papusica si la Pollus ,e o scumpa si o frumoasa si arata f bine ,eu zic sa mai astepti cu diversificarea
GABI cum sunteti ?ce face scumpica noastra ?
DIANA se pare ca ai savurat din plin clatitutzele hmmmmmm

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata!
Gabi, imi pare rau ca aveti probleme cu dintii, stiu cum e. Alexia e maraita toata ziua, noaptea are o criza de plans de nu o pot opri nicicum, daca incerc sa ii spun cevca, incepe mai tare..asa ca o las si se linisteste singura...
Cristina, in legatura cu hamul..nici nu intentionam inca sa il folosim, doar n-o sa stau toata ziua dupa fundul ei prin casa. Daca putem recupera premergatorul bine, daca nu, asta e.
qmihi, ai o fetita foarte frumoasa. Si fetita mea e alimentata exclusiv la san si am inceput sa-i dau mar cu biscuiti, banane, pe la 4 luni si jumatate.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Alex, mult succes la stomatolog. Si eu a trebuit sa merg prin octombrie si am avut nevoie de anestezie si mi-a spus ca va trece prin laptele de mama si bebe il va simti la gust. Dar nu am avut ce face si mi-a facut anestezie..si nu a fost nici o problema.Ti-am spus ca sa stii, daca cumva e nevoie.

Mergi la inceput

qmihi, ziceai ca Ruxi a scuipat sucul...sa nu-ti imaginezi ca e usor inceputul. Alexia a vomitat prima mancarica solida pe care i-am dat-o.
Imi place numele..si eu ma numesc RUXANDRA..e nume de domnita...

Mergi la inceput