Gravidute si mamici de CLUJ - 57

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Anca mersi mut. Dar presupun ca dureaza un pic pana il aduce. Eu trebuie sa il fac maine sau cel tarziu poimaine, ca am d=facut deja 7 luni in 18 si inca nu am facut vaccinul de 6 luni.Asta era problema.
Intrebam si eu la ce farmacie il gasesc pt ca sotul e plecat din oras si nu vreau sa bat toate farmaciile cu David in brate, mai ales ce viroze sunt acum.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

www.hi5.com/friend/video/displayViewVideo.do?videoId=7575382&ownerId=158238046" target="_blank">Stam in picioare la 7 luni

Sa o ajutam pe Ramyteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Lore draga vaccinul de 2 luni a fost peste 200 ,iar cel de 4 luni 154ron ,,,preturile difera
cred ca o sa l gasesti in farmacie ,incearca la sensi blue
mersi de invitatie ,cred ca ramane so onoram sapt viitoare ,maine mergem la consultatie pt solduri
FETELOR cu burtici si mai ales cele care alaptati iara am sunat la un salon sa intreb daca putem face ceva sa mai slabim ...pt cele care alapteaza NU se poate face nici un tratament dar pt celelalte DA asa ca nu mai asteptati

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Alex, e bine la 12, vineri.
Soanso, Alexia se incadreaza in limite. Si chiar daca nu ar fi asa, nu am ce sa-i fac, stai linistita, nu e obeza. Mananca lapte de san, cat vrea si cand vrea, deci nu e indopata. Iar mancare solida cand vrea mananca ,cand nu vrea, nu insist.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Lore numele tau de fata nu e cumva Brasovean pt ce semeni cu o prietena de fam a nasilor mei si pe ea o cheama Loredana si e din feb.'85?

Loredana mama de Alexandra (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ADRIANA de cate ori te trezesti noaptea ?
cred ca pe la 6 luni cand o sa incep diversificarea o sa i pun o linguritza de cereale in laptic (dupa ce ma mulg:)poate asa o sa doarma toata noaptea
voi cum ati facut fetelor ??????

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Fetelor, daca cunoasteti pe cineva care are nevoie de un carucior pentru bebe si nu vrea sa cumpere unul nou, eu am de vanzare unul. E in stare foarte buna, nu l-am folosit foarte mult pentru ca am descoperit port-bebe. E de culoare gri-portocaliu, are cos detasabil, functie de leagan, marca Baby Star.(si pret mic)

Mergi la inceput

Alex, acum ma trezesc cam de 2-3 ori, depinde de noapte. Dar nu se trezeste de foame, se trezeste din cauza durerilor de dinti. O sa vezi ca dupa ce creste o sa doarma noaptea mai bine pentru ca o sa suporte sa treaca peste noapte fara sa manance asa des. Apoi incep durerile cu dintii si o sa se trezeasca iarasi..acum depinde si de copil...oricum, am o stare de oboseala ce tare greu imi va trece.
Cat despre cereale, am mai auzit mamici care au facut asa, chiar medicul le indicase sa combine laptele cu putine cereale.

Mergi la inceput

Eu ma retrag. Am observat ca Gabi nu a dat nici un semn de viata astazi, sper sa fie in regula ochisorul Sarei.
NOAPTE BUNA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Alex mersi mult. O sa vad ce r4ezolv maine.Daca mergi la Vasilescu sa stii ca e aproape

Loredana numele meu de familie a fost Taliha si acum sunt redai

Va doresc noapte buna.Eu mai stau pe la calc.Acum a adormit si printzul.mai tarziu o sa dorm si eu, am loc in pat, sunt singurica.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

www.hi5.com/friend/video/displayViewVideo.do?videoId=7575382&ownerId=158238046" target="_blank">Stam in picioare la 7 luni

Sa o ajutam pe Ramyteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Fetelor, hamul nu trebuie folosit pentru copiii care inca nu merg singuri.Acesta poate servi doar ca o masura de siguranta pentru copiii care abia au inceput sa mearga.

Alex - am auzit si eu de copii care au inceput sa doarma mai bine noaptea dupa ce li s-au introdus cerealele in meniu, dar la noi n-a functionat teoria asta.

Mami 32+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput