Gravidute si mamici de CLUJ - 57
Raspunsuri - Pagina 5
redai spune:
Fetelor va rog nu treceti peste intrebarea mea referitoare la infarix.Unde il gasesc si cat costa.
Soso mersi mult.Imi este tare groaza de acea perioada.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
www.hi5.com/friend/video/displayViewVideo.do?videoId=7575382&ownerId=158238046" target="_blank">Stam in picioare la 7 luni
Sa o ajutam pe Ramyteo
ALEX29 spune:
LORE costa in jur de 200 ron si il gasesi la SENSI BLUE
Iar m am uitat la videoclipul puiutzului tau ,asa mi de ciuda ca nu are sonorrrrrr ,dar e total puiutzu
se pare ca si tu o sa te imbraci frumos hmmmmmmm sper sa slabesc si eu macar 1 kg pana atunci ca sa mi pot lua rochitza
va dati seama ce de poze o sa facem nu ?
RAMO ,CO nu uitati aparatele foto
DIANA pai pofte de astea ne faci ?cred ca si eu o sa fac niste clatite ca altfel nu pot dormi la noapte
ANCA chiar ca n am mai facut un puzzle de mult timp ,bravo si ma gandesc ca ai si ajutor nu ?
ADRIANA ora 12 e ok ?
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
balaceanu_l spune:
Adriana mama Alexia ,cred si eu ca o sa se joace mai mult cu ea dar de obicei ea baga cam mai tot in gurita,cum ne dor dinti cred ca o sa o ia fara nici un comentariu.
Lore ma bucur ca ati vazut pozele cu noi,si in legatura cu botezul domnu' parinte uitase ca avea mai multe boteze in aceeasi zi si sa vezi ce faza tare nici nu stia ca sunt 3 boteze pana cand nu a vazut trei mame si atunci a zis ca uitase ca programase atatea,eu una nu m-am suparat nu stiu despre celelalte. Si chestia era ca nu e doar o singura biserica ortodoxa in toata irlanda,si aceasta e.Preotul e de la noi din cluj(de pe la tara de undeva).Am vazut pozele cu voi suteti frumosi foc(si tu le fel mami).
Loredana mama de Alexandra (16.10.2007)
ALEX29 spune:
IKO pacat ca n ai cum sa ajungi la Pollus ,chiar erau frumosi pantalonii de stofa
poate reusesc sa trec sa vad ce blugi sunt acolo
GEANI pai cum faci suc si din banana?sau e mai mult un piure de fructe
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
redai spune:
Loredana mersi.tare faza cu botezul.ca sa nu ne incurcam eu raman Lore si tu Loredana .E bine?.
Sau fetelor daca vreti imi puteti spune Loly,asa imi zic rudele.
Alex daca vrei sa il vezi live, te astept maine pe la mine.ce parere ai?Sa vezi si tu ce te asteapta. Acasa nu mai e copilul ala cuminte care il vezi tu in mall-uri.
Poze David Vlad
www.hi5.com/friend/video/displayViewVideo.do?videoId=7575382&ownerId=158238046" target="_blank">Stam in picioare la 7 luni
Sa o ajutam pe Ramyteo
balaceanu_l spune:
Daca vreti puteti sa-mi spuneti Bianca ca asa mi-e al 2 lea nume.Lore o sa iti spun Loly de acum inainte.
Loredana mama de Alexandra (16.10.2007)
soanso spune:
acum am observat ca a devenit Sorana ,dpop
ciorbita e gata,darrrrr suntem singurele,tati nus unde e...banuiesc ca are sedinta ,nu raspunde la telefon!!!
SOSO (20 dec 2005)
redai spune:
Alex oare il au pe stoc?Tu l-ai gasit?Si e mult peste 200 de ron?
Poze David Vlad
Sa o ajutam pe Ramyteo
anca.b spune:
Lore, mie imi comanda dr de familie vaccinul. si in conditiile astea costa numai 180 ron. vb cu el poate iti comanda si tie. nu cred ca au ei ceva reducere, insa nu mai pun adaosul comercial pe care il au farmaciile...si la sensiblu nu e mic...
quote:
Originally posted by redai
Alex oare il au pe stoc?Tu l-ai gasit?Si e mult peste 200 de ron?
Poze David Vlad
Sa o ajutam pe Ramyteo
Anca si Stefan (13.01.2008)
http://www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1
dpop spune:
vai soanso, ce m-ai ghicit! numai la mancare ma gandesc, cred ca-s bolnava . n-am fost in viata mea asa de .
uf!
fata mea e asa de duuuuulceeeee
nu se mai opreste din povestit.am ras de numa cu tati, cum ne raspunde ea la provocari!
mami de irina