Gravidute si mamici de CLUJ - 57

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

soanso ce-i pazel?

eu am facut clatite cu branza dulce si coaja de lamaie... mmmmmm

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

alexeu nu prea fac combinati ca nu-i plac,doar in portocala pun morcov,a si am facut stuguri cu banana mie mi-a placut.da tre sa para sruguri la noi.

SOANSOstiu ca mi-o zici cu intenrie buna,dar eu i-am dat jambon fiert fara sare pe la 11 luni.cam pe acolo.
LA MULTI ANI la TUDOR!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

Dpop vin si eu la o portie de clatite mnmnmnmnn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Alex, mie mi-e indiferenta ora, cu atat mai mult cu cat eu sunt mai aproape de Iulius. Cand zici tu, e ok.Da, e amuzant ca a rupt premergatorul, nu am mai vazut asa ceva....
Soanso, nu cred ca e prea grasuta si oricum nu exageram cu cerealele si biscuitii.
Lore, mami de print David, nu mai treci pe la noi?

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Adriana.eu stau in umbra..S-a discutat de kg in plus eu nu am ce sa vb despre asta.Sunt bine cum sunt. Se discuta despre mancare.Eu nu prea gatesc.

mai fetelor poate ajung si eu vineri.Dar nu promit.Sunt sanse cam 50%.

Noi suntem bine, papam , crestem, am zis tata.u sunt iar singura.Sotul a plecat la Bucuresti pana vineri noaptea.Maine sau poimaine trebuie sa mergem sa facem vaccinul.Sa vedem.

Care stie cat costa Infarixul si daca il gasesc la orice farmacie.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

www.hi5.com/friend/video/displayViewVideo.do?videoId=7575382&ownerId=158238046" target="_blank">Stam in picioare la 7 luni

Sa o ajutam pe Ramyteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

dpop ,e puzzle!!!!!!!!!!!(mai multe piese care trebuie asamblate pt a crea o inagine!

mami-alexia,poate e doar bucalata ,asa e si Sorana desi ia la 2 ani avea 11 kg!eu totusi cred ca are prea multe kg parca ai scris ca vreo 11kg la nici 1 an,da ma rog tu stii mai bine!
sa nu te superi dar asa sunt eu mai directa!
fetele stiu deja asta!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Multa sanatate bebeilor bolnavi.

Elena m-am gandit mult la tine zilele astea. Sa speram ca o sa fie bine cu puiutul tau.

Loredana am vazut pozele cu printesa ta.Au fost mai multi copii la botezat?ca erau vreo 3 pe masa aia.Asha e biserica acolo?Arata ca o casa.'

Despre imbracatul de 8 martie, eu cred ca imi iau rochita cu care m-ati vazut la micro revelion, sau in pantaloni de stofa si camasa. Am primit de la socrela o pereche de pantaloni cu talie inaltya si o camasa. Sa vedem ce stare o sa am atunci.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

www.hi5.com/friend/video/displayViewVideo.do?videoId=7575382&ownerId=158238046" target="_blank">Stam in picioare la 7 luni

Sa o ajutam pe Ramyteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

soanso credeam ca-i de mancare ceva hihi.

elena si eu ma gandesc la voi doamne da sa fie bine

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

fetelor eu am fost azi sa-mi iau ceva ,pantalon de stofa sau o rochita si ma-m ales cu o pereche de blugi

[b]Alex Polusu e prea departe pentru mine numai daca ma duce sotu , vizavi de vineri sper sa vin ,la nasa mea saptamina asta e ziua si nu stiu cand o tine sinbata sau vineri
cred ca tu cautai blugi cu talie mai inalta sant la Auchan nu de firma , eu am luat una treisfert la 28 lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

pai langa ciorbita cam asa parea!!!!!!!!!!!
mai, mai, numa la mancare te gandesti,sa nu te plangi peaci porma ca esti "dolofana"!!!!!
rade cioc de oala sparta ca si eu salivez cu gandul la clatitele tale!

mai zine ceva de scumpica ta Irina!!!!!!

redai,ce scump e David ,azi maine merge singur!!!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput