Gravidute si mamici de CLUJ - 57
Raspunsuri - Pagina 16
anca.b spune:
in legatura cu diversificarea, si eu sint de acord ca pina la aprox 6 luni e bine sa pape numai laptic (de la sin sau formula). si apoi cite un pic de suculet, cite un pic de pireu de legume, de fructe...
acuma, eu nu vorbesc din experienta, ca fetele care au bebei mai marisori, ci doar din ce am mai citit si eu. in cele din urma fiecare face ce crede ca e mai bine pt puiul ei, insa eu asa am sa fac.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
http://www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1
dpop spune:
bravo anca.b
gabi si soanso eu nu zic nimic de diversificare ca inca nu mi-e randul. da' cand o sa vina, fiti sigure ca va intreb ![]()
bex, ce simpatica e cari! cum stie ea ca e ora 6. ce draguta e cand rade, iui, ca m-a topit. si hainutele... body cu fructe si camasuta aia... de unde le-ati luat?
io nu prea am timp de povesti zilele astea asa ca va
si gata
mami de irina
bex spune:
Diana acumpa, alea 2 chestii sunt de la nasica -sa din state, is f faine toate hainutele de la ea si au textura f faina:)
mami daca esti asa busy;)
ancab, brava!!!
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
anamica spune:
Buna dimineata!
Anca draga ma bucur pt tine
, cum a fost la control? Cand ne facem intr-o zi curaj sa ne intalnim cu bebeii in agentie?![]()
ce rau imi pare ca nu stam aproape sa iesim impreuna la plimbare!
fetlor nu vine nimeni la plimbare in babes?
o zi frumoasa si sa speram ca va aparea si soarele,
Diana si Ana
(13.09.2007)
mami_alexia spune:
Bex, imi aduc aminte ca si Alexia a avut asa o perioada cand se trezea fix la 8.

MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
Gabriela77 spune:
Na, ca am pierdut ditai mesajul.
Reiau, pe scurt.
Deci, noi suntem bine, ochisorul e foarte bine, nu mai curge, durerea de dintisori s-a atenuiat, ieri a fost chiar ok. Mucisori avem, daca m-ar lasa sa-i aspir ca lumea, ar fi super!
Monica, uite ca nu stiam cu branzica calcica, si eu ii dau Sarei cu pireu de fructe. Deci sa treaca cel putin 2 ore pana-i dau fierul?
Sis, Cari e absolut adorabila!!!! Morrrr de dragul ei!
Cristina, asa stiam si eu cu siropurile de febra. Doamne ajuta sa nu fim nevoite sa trecem prin asta.
Diana, am admirat-o pe Irinuca in poze. Cat a crescut! e tare-tare dulce.Sa stii ca in weekend il pun pe Cornel sa filmeze masa ca e pacat, atat de dulce e...
Oana, Ramo, voi cum mai sunteti?
Ancabravo tie! Esti o norocoasa! La noi a fost groaznic. Dar si pauza a fost muuuuuuuuult mai mare!hihihi
LOre, zici ca pe David inca nu il chinuiesc dintisorii?
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
OanaAlina spune:
buna dimineata si de la noi!
sper ca nu ne-ati uitat! hihihi!
noi mergem astazi la dr la un control de rutina pentru ca nu papam deosebit in ultimul timp.... ufff! sau poate doar eu exagerez... nu a luat totusi in greutate cum ar fi trebuit sau mai bine zis cum scrie la carte...
ma bucur ca sunteti ok! gabriela ce bine ca si-a revenit sara!
alex - si noi trebuie sa mergem la eco de sold saptamana viitoare!
pupici la grasunica de tiadris!
ati cumparat careva pampers economy pack? mi se par mie sau sunt mai subtiri? sper ca nu am facut vreo tampenie cumparand pachetul cu pricina... mi se parea mai ok ca si pret...
Oana-Alina si
Maria-Teodora
comoara din viata noastra
anca.b spune:
fetelor, mi-ati facut ieri o pofta cu clatitele alela!!!! asa ca m-am pus si eu pe "prajiturit". am facut tiramisu. ce bun mi-a iesit...e pt aniersarea de miine, dar nu stiu daca o sa reziste neinceput pina atunci
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
OanaAlina spune:
bex - uitasem sa iti laud mamaruta! e o dulcica!
Oana-Alina si
Maria-Teodora
comoara din viata noastra
bex spune:
Sis
si reciproca e adevarata;)
Adriana, chair asa, ca ne putem fixa ceasului dupa fete;:))
Diana, am vazut-o si eu acum pe Irinuca, mare artista in bratele lui tati:)!!!! f scumpa si fetita mamei;) pe vreme ce creste:)
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png