Gravidute si mamici de CLUJ - 57

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

oana, am si eu economy pack. sint intr-adevar mai subtirele decit cele pe care le-am avut in pachetul de 32, insa noi le folosim de mai bine de o luna si nu am avut probleme. acum sint la jumatatea celui de-al doilea pachet si cred ca trebuie sa trecem la cele cu o marime mai mare. sa vedem cite kg o sa aiba piciul cind mi se termina pachetul...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

diana, a fost bine la control, a trecut repede, repede, un eco si atit...se grabea dr, ca era ultima zi de lucru. a plecat in vacanta, asa cum ai zis si tu...bine ca am apucat sa ma programez inainte sa plece...
saptamina viitoare il duc pe stefan la control la ortoped...o sa trec si pe la fete prin agentie, cred...te tin la curent, ca inca nu am facut programarea la madam vasilescu...

quote:
Originally posted by anamica

Buna dimineata!
Anca draga ma bucur pt tine, cum a fost la control? Cand ne facem intr-o zi curaj sa ne intalnim cu bebeii in agentie?
ce rau imi pare ca nu stam aproape sa iesim impreuna la plimbare!

fetlor nu vine nimeni la plimbare in babes?

o zi frumoasa si sa speram ca va aparea si soarele,

Diana si Ana (13.09.2007)

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Am sosit si noi la cafeluta!
BEX - Chiar ca-ti poti fixa ceasul dupa bebelusele noastre;Daria la fel se trezeste la 6, cu o eroare de +/- 10'.
Tare draguta-i Carina!cu body-ul cu fructe, parca-i o capsunica.
GABI - Ma bucur tare mult ca Sara este bine si ca tu esti mai linistita acum;stiu prin ce trece o mamica atunci cand bebelusul sufera...sau cand afli ca ar putea avea ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

GABI DRAGA SUPERRRRRRR ca nu i mai curge ochisoru ,mi a fost tare teama sa nu ajunga puiutzu la o noua interventie ,bine ca a scapat
iar la faza cu mucisorii nu o mai poti pacali lasand o la Tv ?
eu asa fac cand ii tai unghiutzele la mamarutza mea
CO e o superbaaaaaaa papusica ta cand rade ,e tare frumoasa
asa i ca hainele ce i le a timis nasica au o calitate f buna si mai ales cele din bumbac nu intra la apa
eu tot ce i am luat lui Tiadris din bumbac( din tara)a intrat la apa
zici sa nu mai fac clatite ?
nu prea ma pot abtine
stii ce as mai manca? apple pie cu inghetzata ,e super ,mai ales cand e fierbinte sa ti puna si o cupa de inghetzata de vanilie e aa de bunaaaa- o sa mi comand de 8 martie

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ANCA na bucur pt voi si la noi a fost ok din prima dar tot asa dupa o pauza de vreo 2 luni ,in ultimul timp ne era asa teama sa nu pateasca ceva bebele ::)))
OANA deci si voi mergeti sapt viitoare ,bravo ,
costa 80 de lei iar consultatia nu dureaza mai mult de 5 min ...dar asta e ce nu facem noi pt ingerasii nostri
GEANI dormi ?

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Oana , noi nu folosim pampers, ca nu ne prieste, noua ne merge bine cu happy. Lasa tu cartea, sa fie sanatoasa Maria, asta e important!

Alex, nu iti poti imagina ce terorizata am fost de o noua interventie. Ma apuca plansul instant numai cand ma gandeam...Dar ne ajuta Domane Doamne, am incredere. Atata vreme cat Tiadris e alaptata exclusiv nu vad o problema ca e mai grasunica.

Soanso, o zi buna la serviciu!

Co, Andreea, am uitat sa va spun, Sara se trezeste fix la 8.00. Ce distractiv! De vreo 2 luni.

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Merci, fetelor
intr-adevar sunt f faine hainutele si nu ies culorile deloc:)

Alexutzo, eu aseara nu am cedat tentatei cu clatitele, desi iubitul meu sot a tot insistat sa execut:)

gabitzo, sper sa mutam si noi in scurta vreme ora de trezire ca mai sus:)dar vad ca daca adoarme acum asa repde, se si trezets cev mai devreme, inainte cand adormea dupa 10 se trezea abia dupa 7...noroc ca mami e matinala si numai bine am mai mult timp sa ma organizez si sa bau la cafelute

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Oana, nu cred ca e vre-o diferenta intre Pampers economy pack si cele din pachete normale. Sunt mai subtiri pentru ca asa le fac astia mai nou, au nu stiu ce arome si sunt mai subtiri.
Gabi, si eu m-am inteles de minune cu Happy, insa din pacate ultimul numar la ei (3) nu ne mai sunt bune. Adica cred ca asta e ultimul numar la Happy, ca mai mare n-am gasit. Daca gresesc sa imi spuneti.In consecinta, am trecut din nou la Pampers si am facut greseala sa iau nr 5...sunt subtiri si mici..Deci urmatorul bax va fi 6...Totusi, Pampers mi se par scumpe si nu atat de bune ca Happy. As incerca si Huggies dar am vazut ca au putine numere/marimi si nu stiu care s-ar potrivi Alexiei. Si nu ma mai iau dupa greutate ca la noi nu mai functioneaza.
Citeam ceva de fier pentru bebe...dati la recomandarea medicului?Ati facut ceva analize sau asa se da?Intreb pentru ca eu nu stiu.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Buna dimineata fetelor,
Si noi numa ce ne-am trezit.
In urma cu o jumate de ora am puso pe pritesa mea pe burtica si si-a ridicat capul de tot,sunt atat de fericita
Intr-un fel mi-e ciuda ca nu pot pune poza cu ea ca nu o pot descarca,o sa incerc mai tarziu.
Aseara am dormit ceva mai mult,suntem mai odihniti

Loredana-Bianca mama de Alexandra (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetelor, am baiat mare..are si el 6 kg..si sta pe burtica..si citeste povesti, bien sur..

gabi, multam de mail.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput